Boty do vody pro kluka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
boty do vody pro kluka
Prosím nemáte zkušenost s těmahle botkama? Chci je k moři pro kluka 1 rok Děkuji http://www.pohadkovepanenky.cz/…dy-chlapecke
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Měly jsme podobné, teda v růžové pro holku. Malé bylo 13m, a byly úplně na prd. Pláž byla kameny plus písek, a ten písek do toho pořád lezl tou prodyšnou částí, takže ona byla permanentně naštvaná, že jí to vadí. (Ona teda je ten typ, co když má na ruce trochu písku, tak chodí, ať ji ometu.) A stejně byla malá, sama ve vodě neplavala (že by se kopla do nohy), a na pláži to nepotřebuje, v písku jde bez problémů.
Podle mě se můžou hodit k bazénu (aby nešlapal v tý plísni jinejch lidí, třeba i v Česku, pokud chodíte na plavání), nebo na vyloženě šutrovou pláž, aby se neukop, pokud zkouší chodit. Ale tu funkci asi klidně splněj i rádobycrocsy, a ty doma užijete víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli růžový celoneoprenový, chodili jsme vlastně jen do bazénu a nepřišlo mi to nějak extra užitečný? Díte se z toho nevyzuje, musíš mu to sundat, je to zdržení ![]()
na kamnenitou pláž by to možná šlo.
taky nemáš jistotu, jestli bude chodit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn už chodí, takže v tom chodit bude tam problém nevidím. Chci to právě k moři do Chorvatska kde jsou kameny, takže by to mělo být ok
pro staršího jsem to neměla tak nevím..ale asi je vezmu. Cena je OK, kdyžtak to bude mít doma na písek no ![]()
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj mám 5 ti leteho a letíme do Egypta v květnu koupila jsem od playshoes nebo tak nějak jsou vyšší zapínání u kotníku nebo pod nebude padat Písek kamínky a guma taky vypadá pevna jen staly skoro 300 kc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit