Geox boty pro dítě, 4 roky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Geox pro dítě
Chci koupit čtyřleté dcerce boty a nevím, jaké vybrat. Natrefila jsem na geox a ty se mi docela líbí. Jen nevím, zda jsou ortopedicky vhodné, nikdy jsme je neměli. Nemáte zkušenosti?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mame zkusenosti dost, tuto znacku kupuju celkem casto pro deti i pro sebe, teda kdyz narazim na slevu
, jinak jsou dost drahe. Jsme spokojeni, kvalita je dobra, nepoti se v nich noha, protoze maji specialni podrazku, ktera dycha. Myslim, ze jsou pro detskou nohu vhodne.
- Citovat
- Upravit
Ahoj. Dostala jsem boty Geox pro mého rok a půl starého syna. Také mě zajímalo, jestli jsou ortopedicky vhodné, ale dočetla jsem se o nich pouze, že mají nepropustnou gumovou podešev, ale noha v nich může dýchat díky nějaké speciální technologii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě se zeptám, zda jsou uvnitř nějak tvarované, nebo rovné, jako klasické tenisky? Děkuju…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupujeme geox a nohy maji obe holky v poradku.Ted jsem koukala male do zimnich a prijdou mi vytvarovane.Jake kupujes? Uz jarni? Ty tvarovane jsou, aspon ty co jsme doma meli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já chci kupovat jarní, tak snad budou v pohodě. Já mám na boty smůlu. Vždycky tak dlouho vybírám, až koupím nějaký, co jsou úplně na prd…a jdu kupovat další.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvořka píše:
Já chci kupovat jarní, tak snad budou v pohodě. Já mám na boty smůlu. Vždycky tak dlouho vybírám, až koupím nějaký, co jsou úplně na prd…a jdu kupovat další.
ja myslim, ze s nima budes opravdu spokojena
.Jen mer stelku, cislovani se mi zda krapec mensi. Takto mi doma lezi krasny snehulky za 2,5,–
.A to jsem myslela, ze uz to mam vychytany a prd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukala jsem na to, normálně bych brala 29, ale podle délky stélky, která je uvedená budu asi brát 30. Bohužel je nemůžeme vyzkoušet, protože u nás je nikde nemají, takže musím objednávat. Snad to trefím dobře
).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvořka píše:
Koukala jsem na to, normálně bych brala 29, ale podle délky stélky, která je uvedená budu asi brát 30. Bohužel je nemůžeme vyzkoušet, protože u nás je nikde nemají, takže musím objednávat. Snad to trefím dobře).
tak urcite vem ty o to cislo vic a prinejhorsim je vratis, u jarnich poznas, jestli jsou vetsi, nebo akorat, ja to v kozackach nepoznala
.Kde je budes kupovat? na mall.cz?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvořka píše:
Jo, maji je tam nejlevnější.
tak tam vraceni resi v pohode.Ja si objednavam boty 2× bezne ve vel 37 a 38 a nevyhovujici vracime.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvořka syn 2,5 roku je měl na podzim a ještě teď je chvíli nosil. Jsou super
Manžel je právě v Americe a kupuje mu další
Myslím, že tam vyjdou cenově lépe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dvořka syn ma ted Geoxy zimni a jsou to asi nejlepsi detske boty, ktere jsme kdy koupili. A to uz jsme jich pri trech detech vyzkouseli celkem dost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit