Čepice bez podšívky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Čepice bez podšívky
Zdravím,
dostala jsem pár pletených čepiček, které jsou bez podšívky.
V kolika stupních je lepší dávat pod ně ještě bavlněnou čepičku? Kdy je možné dávat je samotné? Díky za zkušenosti a rady.
(dceři je 11m)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@BLAŇUL89 Dělá se to, protože pletené jsou dírkované, že jo… Teď se ale většinou dělají čepice s podšívkou, kdy se nemusí dávat nic…
Možná to ale „platí“ jen u malinkých miminek…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomhle počasí dávám jen pletenou/háčkovanou. Když to hodně fučí, přehodím kapuci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nadixx V tomhle počasí je to naprosto zbytečné, tyhle pletené/ háčkované se používají jaro/podzim. Na zimu se logicky prodávají čepice s podšívkou. Dávat bavlněnou a na to ještě pletenou je podle mě na uvaření hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Celé dětství jsem nosila pletené čepice bez podšívky:-) Moje děti mají pletené s podšívkou do mrazu, ale protože je teď dost teplo, dostávají bavlněné. V 11m je stejně asi ještě v kočáře, tím je i chráněná, takže bych to vůbec neřešila, dala pletenou, max. kdyby hodně foukalo, přehodila bych kapuci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nainuva píše:
V tomhle počasí dávám jen pletenou/háčkovanou. Když to hodně fučí, přehodím kapuci
dělám to stejně
- Citovat
- Upravit
Dvě jsem nedávala ani novorozenci
Moje dvouletá nosí už jen kšiltovku, vybrala si jí a nechce se jí vzdát
Takže má holý uši, když fičí, tak jí dám přes to kapucu. Tuhle zimu nosila jen bavlněné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit