Softshellová bunda Kugo

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
63
4.3.14 15:16

softshellová bunda Kugo

Ahoj, prosim prosim, nemáte někdo zkušenost s dětskou softshellovou bundou Kugo? Chci nějakou softshellku koupit 3,5leté dceři a trochu v tom tápu. Vyloženě drahou nechci kupovat, jelikož ještě hodně roste. Ta Kugo se mi na netu docela líbí. Máte ji některá? Neni ten softhell příliš jako tuhý, nebo jak bych to nazvala…? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5354
4.3.14 15:19

@Rendi Brigádila jsem teď pár měsíců v obchodě s dětským oblečením a Kugo jsme prodávali :) Takže jen zprostředkovaně, maminky byly spokojené, dětem opravdu moc sluší a je to spíše měkčí příjemný softshell, třeba Neverest mívá některé kousky tvrdší (třeba v porovnání soft. kalhot).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
gk
570
4.3.14 15:25

Kugo je dobrá volba. Děti odrostou hned a výrobky od nich nejsou špatné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.3.14 15:31

Něco od Kuga už máme a jsem spokojená. Jen s tou bundou jsem potřebovala trochu poradit :), díky holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
4.3.14 16:04

Máme bundy i kalhoty. Oboje softshell. Spokojenost veliká. ;) Dobře se to udržuje a fakt je jim v tom příjemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
63
4.3.14 18:05

Tak to jsem ráda, večer asi objednám. Kalhoty máme Kukadloo, byly sice dražší než Kugo, ale vydržely opravdu všechno. Margott, a u těch kalhot Kugo, jde to tedy v pase stáhnout? Dcerka je drobná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
4.3.14 19:35

Jo jo, jdou stáhnout. Na bocích je knoflík a gumový pásek s dírkama. Prostřední je taky drobnější a sedí jí dobře. Máme ty zateplené. A potvrzuju, že vydrží fakt hodně. Prvorozená je měla celou zimu ve školce a bláto stačilo setřít houbičkou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat