Oblékání dítěte -hádky s přítelem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak to je na vkusu, ale upřímně já taky nemám ráda, když se malé děti oblékají jako dospělí. Černé oblečení, kopie dospěláckého oblečení. Rifle bych do dvou let určitě nedala, v teplácích je přeci jen větší pohodní.
ALe! To je opravdu věc vkusu, musíte se dohodnout, nejsou na to nějaká pravidla nebo pokyny, co a no a co ne. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš syn má teprve 15 dní a včera dostal rifle. I moje babička a teta je malýmu chtěly koupit, ale já mám prostě za to, že tak malý dítě má mít pohodlný oblečení. Polodupačky, tepláčky a tak.. a ne rifle
ale to je můj názor ![]()
- Citovat
- Upravit
Tak pokud máš nějaký zvrhlý vkus, který se partnerovi nelíbí, tak chápu, že Tě chce usměrňovat v oblékání Vašeho dítěte. Nechápala bych, kdyby usměrňoval Tebe, na oblékání dítěte má tak trochu právo.
Vysvětlení : metalista asi nebude nadšený, když bude jeho dcera chodit od hlavy až k patě v růžové hello kitty, hipísák nebude zase nadšen když jeho dítě bude chodit v kožené bundě z kovovými bodlinami. Rozumíme si?
ps : bunda s kožichem je podle mého už taky demode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já kupuju dětem cool trička a trvám pak na jejich nošení.
Velikost mi sem tam uletí, ale tak do toho dorostou, no…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
o tom bych se chtěla s manželem hádat
Se přece nějak domluvte. A rifle taky moc nedávám, radši nějaký hezký tepláky, plátěný kalhoty nebo napodobeninu.
- Citovat
- Upravit
Bych mu řekla, fajn kup věci na malou nový..ze svého a do toho kup rovnou perwoll podle tipu..a neřešila to. A nebo že je to i tvoje dítě, tak že se budete střídat v oblékání..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
@DanitschkaNo někdy je to úsměvný, nedávno jsem prala věci do bazárku a overálek 6-9 měsíců, praním ještě zcvrklý tak na to půlroční mimino a manžel ho chtěl rvát na skoro dvouletého syna
Jednou mi ho přivezl do Prahy v bodýčku, ve kterým spal celou noc a přes to teplákyno děs.
Naděláš, syn jel na celodenní výlet ke tchýni v pyžamu
Je fakt, že občas se to ani nedá poznat, ale po dechu jsem zalapala a ještě jak byl zprasený.
Chlap mi do toho nemluví. Džíny také moc nedávám, rozhodně ne miminku, chtěla jsem do toho malou narvat, protože je dostala, tak bych jí v tom aspoň vyfotila, takové vyšívané…stejně se tam s látkovkou nevešla ![]()
Hodně koukám na funkčnost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
né promiň musela jsem se smát když sem to četla…né nikdo mi do oblíkání kluků nemluví a když tak to pustim jednim uchem dovnitř druhym ven
…kdysi dávno to zkoušela tchýně..nepovedlo se jí to
co se týká ryflí, měli je kluci jen na vítání občánků a to fakt jen kvůli fotce
jinak až tak od dvou let je nosí ven pokud nejdeme vyloženě na hřiště..
jinak my se domluvíme, kdyby se manželovi něco nelíbilo ![]()
jinak taky záleží jak ho oblíkáš pokud jako žena mýho kamaráda, která cpala kluka furt do růžový, tak se nedivim, že se mu to nelíbí ![]()
Příspěvek upraven 11.03.14 v 14:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
A jinak tedy zrovna džíny jsou pro mě normální kus oblečení jako tričko, malej je nosí denně… na procházku, do kočáru, když se cestou na nákup stavíme ve městě na hřišti… má prostě džíny. Nějak nevím, co by nosil MÍSTO DŽÍNŮA ta kožešina na bundě mu možná přijde jen laciná?
Nevim
Tak moja dziny nenosi, teda ma, asi troje od babicky, ale tak nejak jej nesedia… takze nosi… akrylikove pletene nohavice, bavlnene pletene nohavice, nohavice z lanoveho platna, oteplovacky, podsite nohavice z lanoveho platna a nohavice z vlnenej plastovky - ale teda tie za sezonu priserne zozmolkovali
No a ako dievca pletene satocky, upletove satocky, hackovanu suknicku - a pod to leginy. A akurat teraz sa mi susi ruzovy manchester, co som dala vyzrazat, lebo potvora sa akurat na prelome sezony vytiahne, a zimne gate sa uz kupovat neoplati a na jarne je este trosku kosa ![]()
Ta 18 mesacna ma dvoje pletene akrylikove dupackonohavice (bez tlapiciek, rozhodla sa chodit v 9 mesiacoch a v dupackach jej to strasne klzalo), pletene PAD nohavice, pletene bavlnenolanove nohavice, manchestrove nohavice, podsite nohavice z bavlneneho platna, oteplovacky… a pletene satocky a upletove satocky s tlustymi puncoskami… ja Ti nejak nutnost kupovat dziny nevidim ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Malike píše:
Bych mu řekla, fajn kup věci na malou nový..ze svého a do toho kup rovnou perwoll podle tipu..a neřešila to. A nebo že je to i tvoje dítě, tak že se budete střídat v oblékání..
To je dost osidne, ked u nas on nema svoje, ma len nase ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Syn jinak džínečky nosí..vybledné věci ze sekáče má na doma, pač je umí zaprasit..nové na ven..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pak bych rozdělila výběr..jestli má chlap vkus, at malou obléká na ven, ale doma byh rezolutně prohlásila že starší věcičky na doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme s chlapem naštěstí podobný vkus co se týče oblečení jak pro nás, tak pro dceru. Všechno oblečení vybíráme společně, malá je jeho princezna a chce aby byla krásná
.
Jen si pamatuji když jsem jako těhotná vybírala první oblečení, tak jsme se oba shodli že růžovou nee. Pak jsme šli vybírat a chlap přijde se sytě růžovým overálkem s myškou Minnie a jako že ten určitě musíme koupit (přítel má dva metry a je to drsný metalista co nosí jen černou). Overálek jsme koupili a většina šatníku naší malé se teď skládá z růžové a fialové. Shodli jsme se, že černé si ještě užije dost až bude starší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit