Jaké softshellové kalhoty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Jaké softshellové kalhoty?
Potřebuji poradit.Chci koupit softshellové kalhoty pro kluky.Ale nevím jaké, jestli s fleesem nebo bez. A jestli máte osvědčeného prodejce. Nemám s tím vůbec zkušenosti. Děkuji za jakoukoliv pomoct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Kupuju značku kugo, na mmb je mají a cenově fajn, kupuju ty podšité fleecem, malá je nosila vlastně díky teplé zimě od podzimu až doteď, ještě jaroje nosit bude dokud nebude fakt teplo. do školky jsou super
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@hurvínek jedny jsem kupovala na outdoorkids a jsem s nioma moc spokojená, jinak kupuju od veselé nohavice, ty jsou taky ok, jen nejsou tolik propracované..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a jinak bez fleesu, ty jsou strašně teplý, když je chladněji, radši pod ně punčocháče..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ka kupuju na MMB od www.mimibazar.cz/kockina
Jsou podsite fleesem, ale ne moc teplym, v zime pod ne davam puncochace, pri +10 az +15ti jsou akorat s ponozkami ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ty od kuga mi přijsou takový na hubenější dítě, takový nepružný, a le možná jsme měla v ruce jen nějakej blbej modell..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik píše:
Ka kupuju na MMB od www.mimibazar.cz/kockinaJsou podsite fleesem, ale ne moc teplym, v zime pod ne davam puncochace, pri +10 az +15ti jsou akorat s ponozkami
Ty se mi taky líbí, ale má jen fleesový. Nevím teda jaký. Jestli s fleesem nebo bez.Chci to na teď a pak na léto. Nebo mám koupit oboje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam ty s fleesem, dcera je nosi ted a ok. Na leto ma teplacky a leginy, kdyz je pres +15, nejak nevidim duvod nosit softshell
samozrejme na nejake sportovni aktivity pro vetsi deti jo, ale moje ctyrletacka je na hriste nepotrebuje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží na kdy je chcete…podšité fleecem hřejí…jsou určené na zimu…bez fleecu nehřejí, ale vlastnosti mají stejné- nepromoknou a neprofouknou (to, že neprofouknou dělá to, že v nich není zima)…na jaro/léto jsou ty bez fleecu…značku neporadím (dělám sice v oboru, ale pouze v „dospěláckým“)…spíš koukejte na paremetry, které kalhoty mají…není softshell, jako softshell…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aliik jj taky tak, jak bude už víc teplo tak tepláky a v létě kraťasy legíny, ale teď softky s fleesem super a na horší jarní počasí taky. @jaanulkaa tak já to spíš řeším punčocháčema(ty nosí pod tím teď) a na jaře bude mít jen ponožky, na úplné krásné jaro už nosit softky ani nebude, to dám šusťáky nebo tepláky
@soanpe proč ne kugo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, softshellové kalhoty si necháváme šít u této paní na míru. Podšité fleecem. Mám je ráda, nedrží se na nich prach, takže z hřiště chodíme čistí, což v teplákách nehrozí
Poutout jsme měly taky, byly dobré, ale malé přes bříško.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martulkasloník přijde mi hrozně neprodyšný. Nikde jsem nenasla prodysnost. Nelíbí se mi ani střih. je to takový v pase moc šití a materiálu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit