Jaké softshellové kalhoty?

226
10.3.14 11:29

Jaké softshellové kalhoty?

Potřebuji poradit.Chci koupit softshellové kalhoty pro kluky.Ale nevím jaké, jestli s fleesem nebo bez. A jestli máte osvědčeného prodejce. Nemám s tím vůbec zkušenosti. Děkuji za jakoukoliv pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12262
10.3.14 11:48

Kupuju značku kugo, na mmb je mají a cenově fajn, kupuju ty podšité fleecem, malá je nosila vlastně díky teplé zimě od podzimu až doteď, ještě jaroje nosit bude dokud nebude fakt teplo. do školky jsou super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.3.14 11:48

@hurvínek jedny jsem kupovala na outdoorkids a jsem s nioma moc spokojená, jinak kupuju od veselé nohavice, ty jsou taky ok, jen nejsou tolik propracované..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.3.14 11:49

Jo a jinak bez fleesu, ty jsou strašně teplý, když je chladněji, radši pod ně punčocháče..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.3.14 11:51

@Krrysa tak to mě teda extra teplý nepřijdou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.3.14 12:06

Ka kupuju na MMB od www.mimibazar.cz/kockina ;) Jsou podsite fleesem, ale ne moc teplym, v zime pod ne davam puncochace, pri +10 az +15ti jsou akorat s ponozkami ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.3.14 12:10

A ty od kuga mi přijsou takový na hubenější dítě, takový nepružný, a le možná jsme měla v ruce jen nějakej blbej modell..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
10.3.14 12:11

@Aliik ty jsou moc pěkný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
10.3.14 12:18
@Aliik píše:
Ka kupuju na MMB od www.mimibazar.cz/kockina ;) Jsou podsite fleesem, ale ne moc teplym, v zime pod ne davam puncochace, pri +10 az +15ti jsou akorat s ponozkami ;)

Ty se mi taky líbí, ale má jen fleesový. Nevím teda jaký. Jestli s fleesem nebo bez.Chci to na teď a pak na léto. Nebo mám koupit oboje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9066
10.3.14 12:25

Ja mam ty s fleesem, dcera je nosi ted a ok. Na leto ma teplacky a leginy, kdyz je pres +15, nejak nevidim duvod nosit softshell ;) samozrejme na nejake sportovni aktivity pro vetsi deti jo, ale moje ctyrletacka je na hriste nepotrebuje ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
10.3.14 12:38

Záleží na kdy je chcete…podšité fleecem hřejí…jsou určené na zimu…bez fleecu nehřejí, ale vlastnosti mají stejné- nepromoknou a neprofouknou (to, že neprofouknou dělá to, že v nich není zima)…na jaro/léto jsou ty bez fleecu…značku neporadím (dělám sice v oboru, ale pouze v „dospěláckým“)…spíš koukejte na paremetry, které kalhoty mají…není softshell, jako softshell…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
10.3.14 13:13

Kuga jsem zavrhla a uz třetí rok jedeme v out pout

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.3.14 14:34

@Aliik jj taky tak, jak bude už víc teplo tak tepláky a v létě kraťasy legíny, ale teď softky s fleesem super a na horší jarní počasí taky. @jaanulkaa tak já to spíš řeším punčocháčema(ty nosí pod tím teď) a na jaře bude mít jen ponožky, na úplné krásné jaro už nosit softky ani nebude, to dám šusťáky nebo tepláky

@soanpe proč ne kugo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
10.3.14 18:07

Ahoj, softshellové kalhoty si necháváme šít u této paní na míru. Podšité fleecem. Mám je ráda, nedrží se na nich prach, takže z hřiště chodíme čistí, což v teplákách nehrozí :D Poutout jsme měly taky, byly dobré, ale malé přes bříško.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
11.3.14 08:46

@martulkasloník přijde mi hrozně neprodyšný. Nikde jsem nenasla prodysnost. Nelíbí se mi ani střih. je to takový v pase moc šití a materiálu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat