Jaké softshellové kalhoty?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
84
11.3.14 11:46
@maxak píše:
Ahoj, softshellové kalhoty si necháváme šít u této paní na míru. Podšité fleecem. Mám je ráda, nedrží se na nich prach, takže z hřiště chodíme čistí, což v teplákách nehrozí :D Poutout jsme měly taky, byly dobré, ale malé přes bříško.

Ty kalhoty mně zaujali. Zajima mně to zatepleni fleesem.Je to hodně teple? Myslíte, je to vhodné do školky na pískoviště, nebo do lesa aj cez leto,? Nebo je to spíš na zimu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
17.3.14 08:56

@Alica99 Ty kalhoty nosíme, když je chladno, ale nemrzne, takový přechod mezi vyteplenýma kalhotama a tepláčkama. Dávám pod ně legíny. Na léto klidně, když je chladno. Do lesa, na písek, na hřiště ideální - nedrží se na nich prach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.8.14 19:37

Ahoj, chtěla bych poradit s výběrem softshellových kalhot pro skoro ročního syna. Mám jedny vyhlídnuté, mají vodní sloupec: 5 000 mm a Prodyšnost: 10 000 g / m2 / 24 hod. Prosím, kdo máte zkušenost bude to stačit, aby když mi dítě bude skátat v kalužích apod. nebylo promáčené? Popřípadě na co se mám ještě při výběru podívat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
12.8.14 20:00

@ela88 dceři jsem ušila kalhoty ze softshellu 5/5 (vodní sloupec 5000, prodyšnost 5000), jednou jsme byli na venkovní oslavě, kde dost pršelo, lítala venku a kalhoty nepropustily, dokud si nesedla přímo do kaluže - pak měla zadeček vlhký skrz

takže na běhání v kalužích v pohodě, na sezení ve vodě to není :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
12.8.14 20:37

@ela88 na běžný provoz to bude stačit. Vyloženě na blbnutí v kalužích dávám takové ty gumové kalhoty - vypadají trochu jako rybářské, ty nepustí nic a navíc se dají přetáhnout přes holínky a zespoda zajistit gumičkou. Softshelky malý taky nepromokly, ale nateklo jí do gumovek vrchem, i když měla gumovky utáhnuté šňůrkou…
Jinak softshellky mám kukadloo Mají super úzký střih, v pase regulaci… Udávají tohle:
310-335g/m2
W/P: 10.000mm
CDI: 5.000g/m

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
12.8.14 21:42

@chaarleene @lecijasek Díky, no budu to muset ještě promyslet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.8.14 00:28

Přijde mi, že máš ty hodnoty obrácené. 10.000 mm bude vodní sloupec. Já softshellky normálně natahuju přes gumáky když prší nebo jsou kaluže… Nenateče horem do holínek. Jinak ideál do školky i na ven, na rozdíl od pogumovaných není syn zapařenej… My nedáme dopustit na cokoliv z ***, za chvíli budou mít novou kolekci: ***

Příspěvek upraven administrátorem 30.10.2014 9:21 - reklamní odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
24.8.14 23:02

Holky pořád přemýšlím jestli s flísem nebo ne, chtěla bych je do školky na lítání venku…koukám na tyhle http://www.mimibazar.cz/foto.php?… , odkaz už tu jednou byl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
10.4.15 18:29

Ahoj, zkusím oživit se zeptat se, jestli máte zkušenost se softshelovými kalhotami a bundami pro děti - šitými na míru? Našla jsme si paní na fleru, která má krásné věci, ale pořád váhám. Jak je to s funkčností, dá se to srovnat s kupovanými věcmi?
A konkrétně zkušenost s kalhotami se širokou gumou v pase u hubených dětí? Mám docela strach, že to pak z nich bude padat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
10.4.15 18:56

Také jsem si nechávala šít od paní z FLeru zimní softshellové kalhoty pro syna a jsou super, dobře sedí a vypadají. Nosil je celou zimu a nikdy nepromokly. Nemáme tedy s tou širokou gumou, ale normálně v pase na gumu, syn je hooodně hubený a v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
10.4.15 19:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
10.4.15 19:03

@Moise já softshellové kalhoty šiju doma a funkční jsou perfektně :palec: do pasu dávám vyšší náplet (cca 5 cm) a do něj si dělám knoflíkovou dírku a protahuji ještě gumu - tu v případě potřeby můžu upravit tak, aby to dítěti sedlo
on softshell se dobře šije, řekla bych, že na něm není moc co zkazit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56278
10.4.15 19:12

@chaarleene a máš nějaké stránky? Prosím tě, a jak je to s těmi vlastnostmi, když paní uvádí u jarního softshellu membránu 10/3, co to znamená? Je to ok? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9126
10.4.15 20:27

@Moise kecám, já vlastně nakonec kupovala na mimibazaru, od této paní http://www.mimibazar.cz/…tografie.php. Akorát se mi líbí ty zimní vzory a z těch letních si nějak nemůžu vybrat. Zimní od ní vezmu určitě pro obě děti znovu, teď koukám ještě po jiných na to léto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7932
10.4.15 21:02

@Moise ne, já šiju jen pro svoje děti, maximálně pro sousedky :lol:
ta čísla uvádějí vodní sloupec a prodyšnost, první číslo je vodní sloupec (čím vyšší, tím víc je to nepromokavé), druhé prodyšnost (čím vyšší, tím je prodyšnější)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat