Jaké softshellové kalhoty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Já tedy nevím, mám zkušenost jenom s dospěláckým softshellem, ale v létě bych do toho děti zbytečně necpala, zvlášť ne s fleecem. Přeci jen to dýchá navzdory vší prodyšnosti hůř a je to umělina, Fleece hřeje jak blázen. Je riziko, že si v tom dítě či dospělý, když se bude víc hýbat, prostě vytvoří vlhko díky potu.
Místo toho bych v případě potřeby sáhla po větrovce, která je opravdu prodyšná a přitom ochrání před nepřízní počasí dobře, pokud zrovna neprší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vagabund ty letní právě fleece nemají, dává se tam tenký uplet. Na kalhoty mi to prinde super i na léto, když je mokro, tak se můžou válet po zemi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@vagabund já chci jarní softshel, jedeme na hory, takže je upotřebíme i v tom létě. Loni jsme v srpnu na Sněžce měli i rukavice
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Moise Tak hory, to je něco jiného
Psala jsem „zbytečně do softshellu necpala“. Na horách zbytečný není ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Softshellové kalhoty podšité bavlnou
Ahoj holky,
zase jsem se probrala s křížkem po funuse a potřebuji urgentně poradit. Sháním softshellové kalhoty 128 a 140, které musí být:
1. podšité bavlnou a ne flísem,
2. spíše užšího střihu,
3. k dostání nejlépe ihned a nejlépe v Brně (našla jsem paní, co je šije, ale s dodací lhůtou 5 týdnů),
4. ideálně ne moc drahé. ![]()
Jo a kdybyste některá věděla i o vel. 38 pro mě bez podšívky…
Podmínka: zužují se do pasu. Sháním už 3 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucaLuca nevím, jestli jste zkoušela Kojenecké oblečení Honzík, šijí do velikosti 140, třeba byste se dohodli na ušití co nejdříve. Paní je z Brna a mám ty nejlepší zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na MMB jsou určitě 2 maminky, které šijou softshell na zakázku, jinak oblečení Fantom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Taz Vím, že šijí, ale jak píšu, co jsem našla, měly paní dlouhé dodací lhůty. Navíc hledat na mmb je jak hledat jehlu v kupce sena.
Fantom - vypadají dobře, ale z rubu je flís, který jsem nechtěla. Je to ve Vrchlabí, chtěla jsem Brno. ![]()
@janisska Dodací lhůty 4 dny, to je vážně top.
S paní jednám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LucaLuca tak jsem ráda, že jste pochodila. Objednávám tam teď pyžama a čepice ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj ženy, máte někdo zkušenost s těmito soft-kalhotami?
http://www.sijemesrdcem.cz/…ve-d1343.htm
loni jsem synkovi koupila „domašité“ softshelky W/P vodní sloupec 10 000
WVP(prodyšnost) 3000g/m2/24hod.
A syn se v nich docela potil.
Ty, co jsem našla na výše uvedeným odkazu mají Vodní sloupec: 30 000 mm
Prodyšnost: 15 000 g / m2 / 24 hod. Takže by to mělo být lepší, ne? Sestra říká, aby to s 30000 vodním sloupcem nebyl „gumák“ ![]()
Zase tak moc se v tom nevyznám ![]()
tak budu ráda za zkušenosti, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zeptej se tady Tiger-lily, já od ní nechala šít už druhé kalhoty pro dceru a velká spokojenost. Má tu i inzeráty, tak třeba by poradila, popř. vyřešila. Dcera se v nich nikdy nepotila a jsou i teplejší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak zas je tam hodně velká prodyšnost. Z tohohle softshellu 30/15 má dcera bundu od Fantomu a je super, rozhodně v ní není zplavená. Ale fakt je, že cena byla trochu jinde. Tuhle firmu neznám, ale materiálu jako takového bych se nebála. Jen je to teda verze s flísem, takže ne moc do tepla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jaanulkaa Já myslím, že u dospělých je to jiný. Dítě nijak extra nenabaluju, ale celý podzim i jaro nosí softshellky s fleecem. Dítě sedí hodinu na písku, všude se povaluje. Já v softshellkách chodila na tury do hor aj. Stačily mi nepodšité, ale pro dítě fakt ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk tak teď už teplo nebude
Já je malýmu dávám do školky, v zimě pak s podvlíkačkama a nemusím vlastně vůbec kupovat oteplováky, na ty místní zimy bohatě stačí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit