Jaké softshellové kalhoty?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Mar__tanka1983 to jo, no
Já mám jedny jaro-podzim (v Polsku to oblíkne i v létě u moře
) a s tím flísem podzim-zima.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mar__tanka1983 Dobrý večer, koupila jste u sijemesrdcem? Zajímalo by mě, jaké kalhoty jsou, jak jste spokojená. Z čeho je ten naplet dole? Máme dost robustní boty (Vikingi) a potrebuju něco širokého, co přes ně pretahnu. Díky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@nini77 ahoj, nakonec ne, protože po vyzkoušení sem mu nechala softky ještě z loňska, co měl taky šité (od R&D - kockina z mimibazaru). Ale co sem si s paní dopisovala, tak se mi gaťky moc líbily a příští rok, nebo z jara, jak syn odroste, si je u ní budu objednávat.
Paní mi psala, že náplet je 95% bavlna, 5% elastan. Jinak byla velmi ochotná, co se týče rozměrů (že dítko přeměřím a ušije na míru), že mi místo nápletu dá tunel na gumičku…takže si myslím, že když jí napíšeš, co potřebuješ, tak ti vyjde vstříc (že třeba ten náplet udělá širší?) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Do jakého počasí
Zdravím. Zvažuji, že koupím synovi soft. kalhoty u sijemesrdcem. Jenže vůbec nevím jestli s fleecem nebo pak mají asi na jaro lepší variantu s bambusem. Kupovala jsem teď u nich bundu na jaro s bambusem a je teda fakt hodně tenká ale na jaro asi dobrý. Jenže s těma kalhotama si nevím rady, nemám s tím u dětí zkušenosti.
Od kolika do kolika stupňů tak ty tenké soft dáváte? ![]()
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArumLily0 koukni na www.caramilla.cz a pohledej tam v radach a typech ma recenze na ruzne druhy softu. Ja na zimu davam s fleesem, na jaro je lepsi s bambusem. Nekdo chce i na zimu jen s bambusem, ale me se to zda slaby.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucmína prosím tě…a ty s bambusem dáváš tak od kolika do kolika stupňů? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArumLily0 píše:
Zdravím. Zvažuji, že koupím synovi soft. kalhoty u sijemesrdcem. Jenže vůbec nevím jestli s fleecem nebo pak mají asi na jaro lepší variantu s bambusem. Kupovala jsem teď u nich bundu na jaro s bambusem a je teda fakt hodně tenká ale na jaro asi dobrý. Jenže s těma kalhotama si nevím rady, nemám s tím u dětí zkušenosti.Od kolika do kolika stupňů tak ty tenké soft dáváte?
Díky
Tiger-lily šije parádní kalhoty!! doporučuji, a na míru.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pannda Díky ale už mám vybráno. Jen nevím jestli s bambusem nebo fleecem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ArumLily0 no, ja nevim…myslim ty s bambusem tak max.do 5st. Pod 5 uz davam s fleesem, ja je davam ale celou zimu ty silnejsi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucmína už jsem objednala ty s bambusem. Když bude chladněji, dám punčochy. Spíš nevím do kolika stupňů ty s bambusem. Abych mu třeba je nedala v 15 a nebylo mu horko.
Je mi jasné, že ne v 25°C
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A teď si představ, že mu je dáš při 7 stupních a ono se oteplí na 17
Ne, prostě všeho s rozumem, jiných je 15, když prosvítá sluníčko a jiných 15 pod mrakem za mrholení a silného větru. Mé dítě nosí s bambusem od brzkého jara do pozdního podzimu prakticky pořád, když je vhodné počasí na softshell.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ugluk ani nemluv. Loni jsem ho vzala na výlet, tady pršelo, zima. Přijedeme do 80km vzdáleného města a tam bylo horko k padnutí. Bylo to super, kluk nabalenej jak pumpa. Samo, že co šlo se sundalo ale pařil se v kalhotech a botaskách ![]()
Tak teď mi řekni, když máš s tím bambusem zkušenosti. Já čekám až přijdou, takže vůbec nevím jak moc tenké to je. V tvých 15 stupních kdy je chladno a větrno, dáš punčochy nebo už by se pařil? To je zase téma pro osla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, teď chodí do školky v legínách a softshell bambus přes to, zpět odpoledne už většinou legíny sundavám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, obnovují téma. Mám syna ve školce, do teď nosil tepláčky na zahradu. Ale chci mu poridit nějake softshellky. Jako batole mel od unuo s fleesem a bez punčoch se na podzim v nich dost potil. Jaké byste doporučily na podzim? Značka unuo má bez fleesu jen s upletem. Ale nevím, nemám s jinymi zkušenost. Nejraději bych je koupila v kamenném obchodě, ale taky nevím kde. Co dáváte dětem na podzim do skolky? A kde kupujete? Hledám už hodinu a jsem z toho mimo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit