Klučičí trička, kde je nakupujete a za kolik?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Klučičí trička
Kde nakupujete klučičí trička - kamenný obchod?
- s dlouhým rukávem, která nejsou na svou velikost krátká, od vel. 98 výše
- s krátkým rukávem
- balíčky či jednotlivě
- cena
opět já ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tesco…? já teda zatím nakupuju vel. 86, ale vesměs bazárky a když nové tak v tescu, občas má něco tchibo nebo lidl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lindex, H&M. Jednotlivě, cena do 300 Kč
Do školky většinou 2packy z tchiba, v akci do 200 Kč za balení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poslední dobou v Takku, mám doma hubeňoury a trička jim perfektně sedí. A v akci mívají trika s krátkým rukávem za 79 a s dlouhým tuším za 129.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V místním kamenném obchůdku s dětským oblečením. Soritment je výhradně od českých výrobců, jako např. Arex, Autex Baby, Pidilidi, Queen, HippoKids, aj. Cena trička s krátkým rukávem cca 150 - 200 Kč, s dlouhým rukávem 200 - 250 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Lidl
Zase já… ![]()
Pak teda výprodeje všude možně (třeba v CAčku, tam klukům trička hezky sedí a dá se dostat na 40 - 50 korun za kus)…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám podobný problém, ale hořčicí. Vel. 116 ale tělo tak 92-98
dlouhý a hubený dítě. A kalhoty… to je taky problém
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
H&M, Lindex, Zara, Tesco. Zara mi teda prijde mensi. Ceny jsou ruzne. V tescu levnejsi, ostatni drazsi. Ceny se daji pohledat na netu v eshopech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Poslední dobou hodně Takko, mám hubeňoura sedí super, někdy Tchibo, HM, Tesco a něco i Lidl. Jinak včera jsem měla docela štěstí, byla jsem s malou na couračce, vlezly jsme do Takka a tamzrovna přivezli stojan triček s kr. rukávem vše za 29,–. Asi nějaký zbytky, loni jsem je kupovala po 100,– Tak jsem jim to tam probrala a klukovi do školky a na lítačku nakoupila na celý léto. Jinak mám ráda Lindex, tak taky hodně tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jopo píše:
Poslední dobou hodně Takko, mám hubeňoura sedí super, někdy Tchibo, HM, Tesco a něco i Lidl. Jinak včera jsem měla docela štěstí, byla jsem s malou na couračce, vlezly jsme do Takka a tamzrovna přivezli stojan triček s kr. rukávem vše za 29,–. Asi nějaký zbytky, loni jsem je kupovala po 100,– Tak jsem jim to tam probrala a klukovi do školky a na lítačku nakoupila na celý léto. Jinak mám ráda Lindex, tak taky hodně tam.
Takko-to by mě nenapadlo
Lindex-já tam nebyla od tý doby, co jsem tam videla bodycka, jedno prumerny za několik stovek. Nebo to byla výjimka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa Lindex je dražší, ale já tam kupuju dětem rozhodně ne do školky, ale takový lepší věcičky, pro malou třeba dvoje letní šatičky, toť vše. Nekupuju bavlnu, to můžu do tesca, lidlu, ale spíš směsovky nebo streč a ty věcičky jsou kvalitní. Věci na lítačku rozhodně ne, sice by mi to po finanční stránce nevadilo, ale jsem soudná a vím, že to nemá cenu. Ale jako párlepších kousků určo jo. To třeba takový HM to je podle mě hrůza hrůz a dost drahý.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@tasa A Takko, to fakt zkus, já tam taky dřív nechodila, já se tam s věcma na mě moc nechytám, tak tam ani nelezu, ale šla jsem tam na doporučení a na děti fakt super. Ale asi jak který, u nás máme 4 jejich obchody a každej je s dětskou modou zásobenej trochu jinak, v jednom teda skoro nic. Ale trika, mikči a rifle na lítačku kupuju už jedině tam a dá se řici, že snad pokaždý nakoupím i se slevou, riflíky za 150,– což je slušný. Kluk je tahá i na hřiště, nějak jsem tomu přišla spíš na chuť než tepláky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit