Kabelka Guess, jak poznám originál?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
kabelka guess
Ahoj holky…jak poznám, že kabelka Guess je originál? Je spousta inzertních portálů, kde prodávající uvádějí, že kabelka je originál. Jak toto bez dokladu ale ověřím? Existují stránky, kde je možno najít každý (i starší typ) kabelky Guess??? Neznám třeba ani název druhu té kabelky od Guess…jak skutečně nenaletět a koupit hezkou, ale originál kabelku? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Asi zajít do kamenného obchodu. Ale ani tak nemáš jistotu. Není to tak dávno, co zabavili v kam. obchodu padělky Vuittonek a to měl majitel doklad o nákupu a certifikát o pravosti…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pocit, že se k tomu dávají rodné listy(certifikáty pravosti) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No tak tahle varianta mě samozřejmě také napadla…ptám se ale spíš jak poznat, že kabelka od Guessu je pravá, když ji chci koupit starší z nějakého inzertního portálu. Na stránkách Guess nejsou zobrazeny starší typy kabelek tak nevím jak zjistit jestli například třeba kabelka která má zepředu visací zámek byla vůbec někdy jako originál od Guessu vyrobena ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tohle je odkaz na originály kabelek světových značek. Tam by to mělo být opravdu zkontrolované a nemělo by se stát, že koupíš padělek http://www.luxurybags.cz/Clanek.aspx?ID=1
EDIT: jedná se o bazar
Příspěvek upraven 26.03.14 v 09:10
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALISHI rozhodně neobjednávat přes net, ale koupit v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A ještě jsem našla tohle: http://kabelkyguess.blog.cz/…abelku-guess
Snad ti to pomůže ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Certifikát pravosti je skvělá záruka, ale kdo mi ke kabelce třeba dva roky staré dá když ji prodává místo za 3000 Kč třeba jen za 500 Kč? To asi nikdo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby Ty kráso, to jsou ceny
Radši nechci vědět, kolik stojí nové z obchodu.. Některé boty jsou tak ošklivé a vypadají jako od vietnamce. Když není na první pohled zřejmé, že jde o značkovou obuv, proč za to někdo dá ty peníze? I kdyby kvalita byla úžasná, jako že určitě je, stejně ty boty za chvíli vyjdou z módy
Tím se samozřejmě ale nechci nikoho dotknout, ani nezávidím, spíš jen tak polemizuju, zajímá mě pohled někoho zasvěceného ![]()
- Citovat
- Upravit
@ALISHI píše:
Certifikát pravosti je skvělá záruka, ale kdo mi ke kabelce třeba dva roky staré dá když ji prodává místo za 3000 Kč třeba jen za 500 Kč? To asi nikdo
Tak mělo by být v zájmu každého, kdo prodává takovou věc, aby měl certifikát. Pak může vyprávět horem dolem, že se jedná o origoš a je mu to k ničemu. A nebo účtenka, kde to koupil. Tu si hodně holek schovává. Ale certifikát je samo lepší. Já mít takovou kabelku- origoš, tak si určitě certifikát schovám, díky němu bych jí dokázala prodat za lepší peníze a nemusela se s někým dohadovat o pravosti. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALISHI píše:
Certifikát pravosti je skvělá záruka, ale kdo mi ke kabelce třeba dva roky staré dá když ji prodává místo za 3000 Kč třeba jen za 500 Kč? To asi nikdo
za 500 je mají u vietnamců ne, tam asi certifikát nedostaneš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TroisChéris píše:
@mybaby Ty kráso, to jsou cenyRadši nechci vědět, kolik stojí nové z obchodu.. Některé boty jsou tak ošklivé a vypadají jako od vietnamce. Když není na první pohled zřejmé, že jde o značkovou obuv, proč za to někdo dá ty peníze? I kdyby kvalita byla úžasná, jako že určitě je, stejně ty boty za chvíli vyjdou z módy
Tím se samozřejmě ale nechci nikoho dotknout, ani nezávidím, spíš jen tak polemizuju, zajímá mě pohled někoho zasvěceného
tak hodně holek lpí na tom, že je to originál i když z druhé ruky a pajc by si v životě nekoupilo, ale na novou nemají. A pak jsou tu typy, co si koupí padělek, ale novej. Ale tam se to většinou mine účinkem. Umírám z dam, co mají šusťáky, tenisky a kabelku alá Vuitton. Tam je to vidět hned, a ani nemusím koukat na kabelku…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby píše:
tak hodně holek lpí na tom, že je to originál i když z druhé ruky a pajc by si v životě nekoupilo, ale na novou nemají. A pak jsou tu typy, co si koupí padělek, ale novej. Ale tam se to většinou mine účinkem. Umírám z dam, co mají šusťáky, tenisky a kabelku alá Vuitton. Tam je to vidět hned, a ani nemusím koukat na kabelku…
No to samozřejmě, těch je požehnaně
Ty kabelky bych ještě pochopila, ale na tom odkazu od tebe jsem se koukla na boty a třeba obyčejné páskové „pantofle“ s leopardím vzorem vídám na starších dámách oblečených od hlavy k patě do zvířecího, totální nevkus… Tak si říkám, proč by si někdo kupoval ty „stejné“ botky např. od Versaceho za 7 tisíc, když v nich udělá asi tu stejnou parádu, jako ta zmíněná kráska v leopardím
![]()
Edit: vím, že záleží i na zbytku outfitu, ale pořád to nemění nic na tom, že drtivá většina lidí si bude myslet, že ty boty jsou od ťamana… Prosím, ale neberte to nikdo jako útok, já nikoho nechci přesvědčovat, že je blbost kupovat si značkové věci, to je každého věc.. Jen „nahlas“ přemýšlím ![]()
- Citovat
- Upravit
@mybaby píše:
Tak mělo by být v zájmu každého, kdo prodává takovou věc, aby měl certifikát. Pak může vyprávět horem dolem, že se jedná o origoš a je mu to k ničemu. A nebo účtenka, kde to koupil. Tu si hodně holek schovává. Ale certifikát je samo lepší. Já mít takovou kabelku- origoš, tak si určitě certifikát schovám, díky němu bych jí dokázala prodat za lepší peníze a nemusela se s někým dohadovat o pravosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@TroisChéris píše:
No to samozřejmě, těch je požehnaněTy kabelky bych ještě pochopila, ale na tom odkazu od tebe jsem se koukla na boty a třeba obyčejné páskové „pantofle“ s leopardím vzorem vídám na starších dámách oblečených od hlavy k patě do zvířecího, totální nevkus… Tak si říkám, proč by si někdo kupoval ty „stejné“ botky např. od Versaceho za 7 tisíc, když v nich udělá asi tu stejnou parádu, jako ta zmíněná kráska v leopardím
![]()
jde o to, že je to originál a značka
Hodně lidí si na tom zakládá. Já tohle neřeším, ale asi díky tomu, že padělek bych si nekoupila- a díky dámám v šusťákách bych si nekoupila asi ani origoš vuittonku- i kdybych na ní měla. A jelikož nemám, tak je mi to jedno. Kdybych nemusela počítat každou kačku, tak bych si určitě nějaký origoš koupila, ale od jiných značek- guess, jimmy choo, možná gucci. A asi bych šla i do Marc Jacobs, Fendi- ale s jejich padělky se teď taky roztrhl pytel. Ale jedno je jisté, do LV bych nešla určitě. Ty padělky značku poškodily hrozivě. Každý, kdo má vuittonku tak se určitě setkal s tím, že se ho ptali na originál nebo padělek. Stačilo by projít venku s kabelou v ruse a šušká si na tohle téma každý, koho potkáš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit