Kabelka Guess, jak poznám originál?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
K čemu by se daly teda nosit?
Tak jsou spise elegantni, ale zalezi na tobe ci sestre…ja treba uprednostnuju spise lezerni modu jako oversize obleceni atd. a take jsem je chvili nosila, takze uvidis. Nemusis je mit na ruce porad ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sini píše:
Tak jsou spise elegantni, ale zalezi na tobe ci sestre…ja treba uprednostnuju spise lezerni modu jako oversize obleceni atd. a take jsem je chvili nosila, takze uvidis. Nemusis je mit na ruce porad
Je pravda, že ségra je spíše elegantní typ. Ale mám strach, že se mnou vyrazí dveře, až je uvidí ![]()
- Citovat
- Upravit
Urcite nevyrazi…opravdu mi je kazdy chvalil, nemusis mit strach ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sini píše:
Urcite nevyrazi…opravdu mi je kazdy chvalil, nemusis mit strach
Ale ty máš origoš ne?
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ale ty máš origoš ne?
To sice ano…tezko rict obe nedokazeme posoudit rozdil, jelikoz ja nevidela tvoje a ty moje
…dulezite je, ze jsi ji chtela udelat radost a dal uz uvidis ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám kabelku a peněženku Guess z normálního obchodu…ten jejich v Letňanech a certifikát určitě nedávají. Není to vůbec luxusní značka. Vždyť je to jen dobrá syntetika, která má „jméno“. Ale nestěžuji si, má výdrž…K malým kabelkám ani prachový sáček nedávají. Mám tu ještě retro originál Versace kabelku a to je jiné kafíčko…bohužel jsem na ní ještě mladá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Já se te%d hrozně stydím, co si o mě pomyslí…Jsem krá. va, dobře mi tak
Co by jsi měla myslet?!?! Já jsem od kámošky dostala „100%“ kabelku LV a ještě jsme se tomu smály, že musela prodat ledvinu, aby si jí mohla dovolit…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bunnies Tak zalezi taky co si z guessu clovek kupuje. Jestli obyc kabelku nebo i nejake obleceni z kolekce. Nerikam, ze je to buh vi co, ale pro kazdodeni noseni pekne a zajimave kousky a ty nejsou zrovna ani za hubicku, takze bych to moc nesrovnavala s vecma teze znacky, ktere je mozno si koupit online ci v outletu jelikoz jsou jine ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
quess kabelka - origo či padělek
Ahojky Kelišová (GIPA), vidím dle psaní, že se vyznáš u kabelek Quess. Mám teď jednu doma a chtěla bych poprosit o vyjádření, zda je to origo či ne. Děkuji všem za názor. Foto pak ráda zašlu…
Moc děkuji
Barča
- Citovat
- Upravit
Nevíte kde se dá objednat guess fakt nejlevněji? Třebai i ze zahraničí, kde dopraví k nám?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@extraletuška píše:
Nevíte kde se dá objednat guess fakt nejlevněji? Třebai i ze zahraničí, kde dopraví k nám?
Nejlevněji? U ťongů na tržnici ![]()
Ne promiň, nedalo mi to.
k otázce-nevim.
- Citovat
- Upravit
Já se te%d hrozně stydím, co si o mě pomyslí…Jsem krá. va, dobře mi tak