Kabelka Guess, jak poznám originál?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@mybaby píše:
@Burj Chalifa Zase jste „nezklamala“tak podle mě nejde o to, kolik věc stojí, ale o vzhled a styl nositelky. Pořád lepší, než padělaná vuittonka. Někomu se „Guess styl“ líbí, tak nevidím důvod, proč to někomu hanit. 100 lidí, 100 názorů, že? A mimochodem, paráda se dá dělat i v neznačkovém zboží za pár kaček. Jen se to musí umět. Někdo prostě potřebuje, aby na všem co nosí bylo zdálky poznat od koho to je a kolik to stálo. To zase mě přijde povrchní a snobské.
Tak to naprosto souhlasím. Padělané značkové kabelky jsou trapné a i neznačkové zboží může být pěkné. Okázalá loga na značkových kabelkách jsou také nevkusná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Guess tašky a to i ty zakoupené v originálním obchodě jsou taková navoněná bída, nic moc nevydrží, jsou přeplácané a profláklé. Podle nositelek bych je zařadila k oblíbeným značkám chudých pseudomodelek okresního formátu nebo pipin s jorkšírem.
Tsss, no tak to teda pardon jako. Mozna „bejvavalo“, ale myslim, ze na kolekci 2013(ze ktere mam uzasnou kabelku, ktera drzi jak bozi slovo!) neni nic nevkusneho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@LVLucie píše:..Tak tato kolekce je opravdu naprosto úžasná a já tleskám
Tsss, no tak to teda pardon jako. Mozna „bejvavalo“, ale myslim, ze na kolekci 2013(ze ktere mam uzasnou kabelku, ktera drzi jak bozi slovo!) neni nic nevkusneho.https://www.google.cz/search?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj obnovuji diskuzi. Musím anonymně, protože je to dárek pro mou sestru a ona sem chodí. Koupila jsem na votočvohoz pro ségru k narozeninám krásné hodinky Guess a teď mám strach, že mě třeba slečna ošálila a není to originál. Tak se ptám, dá se i u hodinek Guess poznat, že je to fake nebo je to stejné jako originál?
Díky moc
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj obnovuji diskuzi. Musím anonymně, protože je to dárek pro mou sestru a ona sem chodí. Koupila jsem na votočvohoz pro ségru k narozeninám krásné hodinky Guess a teď mám strach, že mě třeba slečna ošálila a není to originál. Tak se ptám, dá se i u hodinek Guess poznat, že je to fake nebo je to stejné jako originál?Díky moc
vygugluj si je
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vypadají takhle
Kdyz jsi je kupovala, dostala jsi k nim i nejake cteni?…jinak bych potom ani nijak extra nepatrala, protoze stejne, kdyz clovek chce koupit kvalitni hodinky, nekupuje je z odevnich znacek…tohle je spise stylovka na chvili a pokud tva sestra ma rada guess, urcite bude mit radost;-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vypadají takhle
Nechci ti kazit radost, ale mě jako originál nepřijdou, ale třeba se pletu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Vypadají takhle
Mam podobny typ, jestli chces kouknu se co je napsano zespoda?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kikibibi píše:
Mam podobny typ, jestli chces kouknu se co je napsano zespoda?
Ano, prosím
- Citovat
- Upravit
Je tam vyryty ctverec a v nem znacek guess (trojuhelnik s otaznikem),pod tim vyryty napus guess, pod tim stainless steel, w75017L1, japan mov't
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou taky kovove jak ty tve, ale jsou dost tezke. Co ty tvoje?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ano, prosím
tak jsem je doma nasla ve zlatem…zkusim poslat foto A ty jsou 100% original ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit