Kabelka Guess, jak poznám originál?

• Fotoalbum (5)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
36504
28.3.14 18:14
@mybaby píše:
@Burj Chalifa Zase jste „nezklamala“ :)tak podle mě nejde o to, kolik věc stojí, ale o vzhled a styl nositelky. Pořád lepší, než padělaná vuittonka. Někomu se „Guess styl“ líbí, tak nevidím důvod, proč to někomu hanit. 100 lidí, 100 názorů, že? A mimochodem, paráda se dá dělat i v neznačkovém zboží za pár kaček. Jen se to musí umět. Někdo prostě potřebuje, aby na všem co nosí bylo zdálky poznat od koho to je a kolik to stálo. To zase mě přijde povrchní a snobské.

Tak to naprosto souhlasím. Padělané značkové kabelky jsou trapné a i neznačkové zboží může být pěkné. Okázalá loga na značkových kabelkách jsou také nevkusná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8285
28.3.14 18:41
@Burj Chalifa píše:
Guess tašky a to i ty zakoupené v originálním obchodě jsou taková navoněná bída, nic moc nevydrží, jsou přeplácané a profláklé. Podle nositelek bych je zařadila k oblíbeným značkám chudých pseudomodelek okresního formátu nebo pipin s jorkšírem.

Tsss, no tak to teda pardon jako. Mozna „bejvavalo“, ale myslim, ze na kolekci 2013(ze ktere mam uzasnou kabelku, ktera drzi jak bozi slovo!) neni nic nevkusneho.

https://www.google.cz/search?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
18.4.14 22:46
@LVLucie píše:
Tsss, no tak to teda pardon jako. Mozna „bejvavalo“, ale myslim, ze na kolekci 2013(ze ktere mam uzasnou kabelku, ktera drzi jak bozi slovo!) neni nic nevkusneho.https://www.google.cz/search?…
..Tak tato kolekce je opravdu naprosto úžasná a já tleskám :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.15 18:58

Ahoj obnovuji diskuzi. Musím anonymně, protože je to dárek pro mou sestru a ona sem chodí. Koupila jsem na votočvohoz pro ségru k narozeninám krásné hodinky Guess a teď mám strach, že mě třeba slečna ošálila a není to originál. Tak se ptám, dá se i u hodinek Guess poznat, že je to fake nebo je to stejné jako originál? :-( Díky moc

• Citovat
  • Upravit
66800
27.1.15 19:06
@Anonymní píše:
Ahoj obnovuji diskuzi. Musím anonymně, protože je to dárek pro mou sestru a ona sem chodí. Koupila jsem na votočvohoz pro ségru k narozeninám krásné hodinky Guess a teď mám strach, že mě třeba slečna ošálila a není to originál. Tak se ptám, dá se i u hodinek Guess poznat, že je to fake nebo je to stejné jako originál? :-( Díky moc

vygugluj si je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.15 19:19

Vypadají takhle

• Citovat
  • Upravit
935
27.1.15 19:40
@Anonymní píše:
Vypadají takhle

Kdyz jsi je kupovala, dostala jsi k nim i nejake cteni?…jinak bych potom ani nijak extra nepatrala, protoze stejne, kdyz clovek chce koupit kvalitni hodinky, nekupuje je z odevnich znacek…tohle je spise stylovka na chvili a pokud tva sestra ma rada guess, urcite bude mit radost;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
27.1.15 19:43
@Anonymní píše:
Vypadají takhle

Nechci ti kazit radost, ale mě jako originál nepřijdou, ale třeba se pletu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.1.15 19:45
@Anonymní píše:
Vypadají takhle

Mam podobny typ, jestli chces kouknu se co je napsano zespoda?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.15 19:47
@kikibibi píše:
Mam podobny typ, jestli chces kouknu se co je napsano zespoda?

Ano, prosím

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.1.15 19:47

Já bych jen nerada, aby to bylo vidět na první pohled

• Citovat
  • Upravit
3861
27.1.15 19:48

Rozhodne to neni Guess. Velmi levna napodobenina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.1.15 19:56

Je tam vyryty ctverec a v nem znacek guess (trojuhelnik s otaznikem),pod tim vyryty napus guess, pod tim stainless steel, w75017L1, japan mov't

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
27.1.15 19:57

Jsou taky kovove jak ty tve, ale jsou dost tezke. Co ty tvoje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
935
27.1.15 19:58
@Anonymní píše:
Ano, prosím

tak jsem je doma nasla ve zlatem…zkusim poslat foto A ty jsou 100% original ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat