Kabelka Guess, jak poznám originál?
- Fotoalbum (5)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@tiffany píše:…spousta ženských prodává kabelky na netu i za 500 Kč, kde udávají, že PC byla třeba kolem 3 tis…otázkou ale je zda PC už v tu chvíli není jen plk
za 500 je mají u vietnamců ne, tam asi certifikát nedostaneš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALISHI píše:…moje slova
…jenže realita u takto prodávajících je stejně úplně jiná
Tak pokud prodávající certifikát nemá, nešla bych do toho. Měla jsem ale známou, co si takhle koupila vuittonku, nedostala od prodávající certifikát a tak s ní šla do Pařížské v Praze, a tam jí prodavačky řekly, že to originál je. Hoooodně se jí ulevilo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALISHI píše: …spousta ženských prodává kabelky na netu i za 500 Kč, kde udávají, že PC byla třeba kolem 3 tis…otázkou ale je zda PC už v tu chvíli není jen plk
Tak tomu věřím. Guess není zase tak drahá značka, je cenově docela dostupná oproti ostatním. Otázkou je, jestli za ní opravdu ty 3 tisíce daly a nebo si objednaly z číny padělek za pár dolarů a mají na tom zisk a vydávají to za originál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby píše:…jj…tohle je dost smutná pravda
jde o to, že je to originál a značkaHodně lidí si na tom zakládá. Já tohle neřeším, ale asi díky tomu, že padělek bych si nekoupila- a díky dámám v šusťákách bych si nekoupila asi ani origoš vuittonku- i kdybych na ní měla. A jelikož nemám, tak je mi to jedno. Kdybych nemusela počítat každou kačku, tak bych si určitě nějaký origoš koupila, ale od jiných značek- guess, jimmy choo, možná gucci. A asi bych šla i do Marc Jacobs, Fendi- ale s jejich padělky se teď taky roztrhl pytel. Ale jedno je jisté, do LV bych nešla určitě. Ty padělky značku poškodily hrozivě. Každý, kdo má vuittonku tak se určitě setkal s tím, že se ho ptali na originál nebo padělek. Stačilo by projít venku s kabelou v ruse a šušká si na tohle téma každý, koho potkáš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby píše:..a to je přesně to co mě trápí a přesně nad tím bych chtěla vyzrát jako nejspíš mnoho dalších žen, které si origoš za 3000 Kč prostě nekoupí, protože ty peníze raději vrazí do svých prcků
Tak tomu věřím. Guess není zase tak drahá značka, je cenově docela dostupná oproti ostatním. Otázkou je, jestli za ní opravdu ty 3 tisíce daly a nebo si objednaly z číny padělek za pár dolarů a mají na tom zisk a vydávají to za originál
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALISHI jedna kamarádka dostala od manžela vuittonku, a fakt origošku za několi desítek tisíc. Válí se jí už 2 roky ve skříni, právě kvůli tomu. Prodat jí nechce, protože to byl dárek od něj, ale ven by si jí prý nevzala. Zrovna mi říkala, že kdyby se pohybovali v bohatším kruhu, tak to neřeší a někam jí vytáhne, ale je to normální holka co lítá do školky pro dítě, pak do Alberta nakoupit a občas večer s manželem do kina. Manžel jí chtěl udělat radost a někdo mu poradil vuittonku, no. říkala, že jí měl koupit raději sportovní tašku třeba od pumy, tu že by užila lépe…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ALISHI píše: ..a to je přesně to co mě trápí a přesně nad tím bych chtěla vyzrát jako nejspíš mnoho dalších žen, které si origoš za 3000 Kč prostě nekoupí, protože ty peníze raději vrazí do svých prcků…do 1000 Kč bych starší koupila, ale nerada bych chodila s fakem jak blázen, měla za to, že je to origoš a každá druhá znalkyně by mě měla za blbku
věř mi, že bys nebyla první ani poslední
Prodavačky tohle podle mě řeší častěji, než nákup u nich v obchodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
K originál kabelkám Guess se žádný certifikát nevystavuje. Není to ta kategorie zboží jako Dior nebo LV. Já třeba mám asi 6 kabelek Guess ještě z USA, asi 8 let staré, tenkrát mě vyšla jedna na cca 3-6 tis., teď jsem dvě prodávala za nějakých 900,– a svého kupce si našly. Nicméně i kabelky Guess mají jméno a příjmení. Takže třeba já měla Guess Diamond G, Guess Brown, Guess Denim, Guess Summer. Na fotce z internetu se to pozná těžko. Některé totiž mají uvnitř našité logo Guess (takovou cihličku) ve zlaté barvě z kovu a na vnitřní podšívce je poutko, na kterém je perleťový hologram a sériové číslo. teď ale už Guess dělá i kabelky bez toho kovového našitého loga uvnitř, ale jen s cedulkou, nicméně ten hologram (vypadá to jako ochranný pásek na bankovkách, lesklý čtverec s měňavým nápisem Guess a číslem) musí mít všechny. Ten se padělat nedá. A pak ještě Guess kabelka látková nikdy není v kombinaci s kůží, ale vždy s ekokůží. Takže hodně stará kabelka hodně nošená, má v ohybech praskliny. Okraje koženkových pruhů (aplikací) na pravé kabelce jsou zatavené, takže nevidíš řez kůže/koženky (vlákno). A pokud má Guess na sobě štrasové kamínky, pak jsou dokonale vsazené, nemají otřepy, nejsou šejdrem, nejsou špinavé a jsou všechny naprosto stejné. No a pak má Guess vyšší řadu koženého zboží, cca 8-15 tis. a ty jsou zase celokožené, takže taková kabelka ani po 10ti letech nejeví známky popraskání kůže (jednu mám a je furt krásná). Kůže je stejnobarevná, měkká a pokud lakovaná, tak při zmáčknutí zase nejeví náznak že bude praskat.
Nicméně na ten hologram uvnitř na poutku bych se spolehla.
Blbé je, že i kamenné obchody (např. u nás jeden) neprodávají aktuální kolekce, ale tahají to z výprodejů z USA, takže ani na tohle se nedá spolehnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mybaby píše:..no asi máš pravdu…myslím, že polovina ženských s kabelkami od Guessu ani netuší jaký je jejich původ pokud nakupovaly přes net…kouknu asi také raději do A3
věř mi, že bys nebyla první ani posledníProdavačky tohle podle mě řeší častěji, než nákup u nich v obchodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jako Guess neni zadna echt znacka, radila bych to asi jako M. Dutti a Benetton.. Karticky to nema, muzes si leda podle nazvu vyhledat na netu typ. Bohuzel fake je hodne, nektéře fakt hrozne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No hele kdo má original LV, tak to poznas… Většinou ty ženský jsou celkově na jiným levellu, parfém, líčení, boty, manikura a vystupování /pokud to nejsou nějaký pseudocelebrity ala Faltýnová a pod./ pracuji u jedné lepší značky a na první pohled poznám, kdo se nosí s nejsem a kdo má úroveň
@mybaby
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
No hele kdo má original LV, tak to poznas… Většinou ty ženský jsou celkově na jiným levellu, parfém, líčení, boty, manikura a vystupování /pokud to nejsou nějaký pseudocelebrity ala Faltýnová a pod./ pracuji u jedné lepší značky a na první pohled poznám, kdo se nosí s nejsem a kdo má úroveň@mybaby
jj, žádné šusťáky a tenisky s ušmudlanými tkaničkami
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
No hele kdo má original LV, tak to poznas… Většinou ty ženský jsou celkově na jiným levellu, parfém, líčení, boty, manikura a vystupování /pokud to nejsou nějaký pseudocelebrity ala Faltýnová a pod./ pracuji u jedné lepší značky a na první pohled poznám, kdo se nosí s nejsem a kdo má úroveň@mybaby
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Guess tašky a to i ty zakoupené v originálním obchodě jsou taková navoněná bída, nic moc nevydrží, jsou přeplácané a profláklé. Podle nositelek bych je zařadila k oblíbeným značkám chudých pseudomodelek okresního formátu nebo pipin s jorkšírem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa Zase jste „nezklamala“
tak podle mě nejde o to, kolik věc stojí, ale o vzhled a styl nositelky. Pořád lepší, než padělaná vuittonka. Někomu se „Guess styl“ líbí, tak nevidím důvod, proč to někomu hanit. 100 lidí, 100 názorů, že? A mimochodem, paráda se dá dělat i v neznačkovém zboží za pár kaček. Jen se to musí umět. Někdo prostě potřebuje, aby na všem co nosí bylo zdálky poznat od koho to je a kolik to stálo. To zase mě přijde povrchní a snobské.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit