Kabelka Guess, jak poznám originál?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
350
26.3.14 09:39
@tiffany píše:
za 500 je mají u vietnamců ne, tam asi certifikát nedostaneš :think:
…spousta ženských prodává kabelky na netu i za 500 Kč, kde udávají, že PC byla třeba kolem 3 tis…otázkou ale je zda PC už v tu chvíli není jen plk :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 09:40
@ALISHI píše: :pankac:…moje slova :)…jenže realita u takto prodávajících je stejně úplně jiná :(

Tak pokud prodávající certifikát nemá, nešla bych do toho. Měla jsem ale známou, co si takhle koupila vuittonku, nedostala od prodávající certifikát a tak s ní šla do Pařížské v Praze, a tam jí prodavačky řekly, že to originál je. Hoooodně se jí ulevilo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 09:41
@ALISHI píše: …spousta ženských prodává kabelky na netu i za 500 Kč, kde udávají, že PC byla třeba kolem 3 tis…otázkou ale je zda PC už v tu chvíli není jen plk :cert:

Tak tomu věřím. Guess není zase tak drahá značka, je cenově docela dostupná oproti ostatním. Otázkou je, jestli za ní opravdu ty 3 tisíce daly a nebo si objednaly z číny padělek za pár dolarů a mají na tom zisk a vydávají to za originál :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
26.3.14 09:42
@mybaby píše:
jde o to, že je to originál a značka :) Hodně lidí si na tom zakládá. Já tohle neřeším, ale asi díky tomu, že padělek bych si nekoupila- a díky dámám v šusťákách bych si nekoupila asi ani origoš vuittonku- i kdybych na ní měla. A jelikož nemám, tak je mi to jedno. Kdybych nemusela počítat každou kačku, tak bych si určitě nějaký origoš koupila, ale od jiných značek- guess, jimmy choo, možná gucci. A asi bych šla i do Marc Jacobs, Fendi- ale s jejich padělky se teď taky roztrhl pytel. Ale jedno je jisté, do LV bych nešla určitě. Ty padělky značku poškodily hrozivě. Každý, kdo má vuittonku tak se určitě setkal s tím, že se ho ptali na originál nebo padělek. Stačilo by projít venku s kabelou v ruse a šušká si na tohle téma každý, koho potkáš :))
…jj…tohle je dost smutná pravda :(…LV bych si nekoupila ani já, i kdybych vyhrála jackpot ve sportce…prostě pro mě je tato značka natolik zohavená faky, že bych do ni nikdy nešla :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
26.3.14 09:45
@mybaby píše:
Tak tomu věřím. Guess není zase tak drahá značka, je cenově docela dostupná oproti ostatním. Otázkou je, jestli za ní opravdu ty 3 tisíce daly a nebo si objednaly z číny padělek za pár dolarů a mají na tom zisk a vydávají to za originál :nevim:
..a to je přesně to co mě trápí a přesně nad tím bych chtěla vyzrát jako nejspíš mnoho dalších žen, které si origoš za 3000 Kč prostě nekoupí, protože ty peníze raději vrazí do svých prcků :kytka:…do 1000 Kč bych starší koupila, ale nerada bych chodila s fakem jak blázen, měla za to, že je to origoš a každá druhá znalkyně by mě měla za blbku :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 09:47

@ALISHI jedna kamarádka dostala od manžela vuittonku, a fakt origošku za několi desítek tisíc. Válí se jí už 2 roky ve skříni, právě kvůli tomu. Prodat jí nechce, protože to byl dárek od něj, ale ven by si jí prý nevzala. Zrovna mi říkala, že kdyby se pohybovali v bohatším kruhu, tak to neřeší a někam jí vytáhne, ale je to normální holka co lítá do školky pro dítě, pak do Alberta nakoupit a občas večer s manželem do kina. Manžel jí chtěl udělat radost a někdo mu poradil vuittonku, no. říkala, že jí měl koupit raději sportovní tašku třeba od pumy, tu že by užila lépe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
26.3.14 09:48
@ALISHI píše: ..a to je přesně to co mě trápí a přesně nad tím bych chtěla vyzrát jako nejspíš mnoho dalších žen, které si origoš za 3000 Kč prostě nekoupí, protože ty peníze raději vrazí do svých prcků :kytka:…do 1000 Kč bych starší koupila, ale nerada bych chodila s fakem jak blázen, měla za to, že je to origoš a každá druhá znalkyně by mě měla za blbku :oops:

věř mi, že bys nebyla první ani poslední :D Prodavačky tohle podle mě řeší častěji, než nákup u nich v obchodě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7643
26.3.14 09:51

K originál kabelkám Guess se žádný certifikát nevystavuje. Není to ta kategorie zboží jako Dior nebo LV. Já třeba mám asi 6 kabelek Guess ještě z USA, asi 8 let staré, tenkrát mě vyšla jedna na cca 3-6 tis., teď jsem dvě prodávala za nějakých 900,– a svého kupce si našly. Nicméně i kabelky Guess mají jméno a příjmení. Takže třeba já měla Guess Diamond G, Guess Brown, Guess Denim, Guess Summer. Na fotce z internetu se to pozná těžko. Některé totiž mají uvnitř našité logo Guess (takovou cihličku) ve zlaté barvě z kovu a na vnitřní podšívce je poutko, na kterém je perleťový hologram a sériové číslo. teď ale už Guess dělá i kabelky bez toho kovového našitého loga uvnitř, ale jen s cedulkou, nicméně ten hologram (vypadá to jako ochranný pásek na bankovkách, lesklý čtverec s měňavým nápisem Guess a číslem) musí mít všechny. Ten se padělat nedá. A pak ještě Guess kabelka látková nikdy není v kombinaci s kůží, ale vždy s ekokůží. Takže hodně stará kabelka hodně nošená, má v ohybech praskliny. Okraje koženkových pruhů (aplikací) na pravé kabelce jsou zatavené, takže nevidíš řez kůže/koženky (vlákno). A pokud má Guess na sobě štrasové kamínky, pak jsou dokonale vsazené, nemají otřepy, nejsou šejdrem, nejsou špinavé a jsou všechny naprosto stejné. No a pak má Guess vyšší řadu koženého zboží, cca 8-15 tis. a ty jsou zase celokožené, takže taková kabelka ani po 10ti letech nejeví známky popraskání kůže (jednu mám a je furt krásná). Kůže je stejnobarevná, měkká a pokud lakovaná, tak při zmáčknutí zase nejeví náznak že bude praskat.

Nicméně na ten hologram uvnitř na poutku bych se spolehla.

Blbé je, že i kamenné obchody (např. u nás jeden) neprodávají aktuální kolekce, ale tahají to z výprodejů z USA, takže ani na tohle se nedá spolehnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
26.3.14 09:56
@mybaby píše:
věř mi, že bys nebyla první ani poslední :D Prodavačky tohle podle mě řeší častěji, než nákup u nich v obchodě :D
..no asi máš pravdu…myslím, že polovina ženských s kabelkami od Guessu ani netuší jaký je jejich původ pokud nakupovaly přes net…kouknu asi také raději do A3 :lol:. To s kamarádkou je dost smutný příběh…navíc, když má opravdu origoš a manžel chtěl potěšit…holt svět faků je dnes mocnější a s radosti se díky tomu může stát spíš zklamání se zbytečně vyhozených peněz :,(, které se mohly užít úplně jinak…třeba na dovči v Paříži :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
26.3.14 10:28

Tak jako Guess neni zadna echt znacka, radila bych to asi jako M. Dutti a Benetton.. Karticky to nema, muzes si leda podle nazvu vyhledat na netu typ. Bohuzel fake je hodne, nektéře fakt hrozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.3.14 12:29

No hele kdo má original LV, tak to poznas… Většinou ty ženský jsou celkově na jiným levellu, parfém, líčení, boty, manikura a vystupování /pokud to nejsou nějaký pseudocelebrity ala Faltýnová a pod./ pracuji u jedné lepší značky a na první pohled poznám, kdo se nosí s nejsem a kdo má úroveň ;-) @mybaby

• Citovat
  • Upravit
1088
26.3.14 12:38
@Anonymní píše:
No hele kdo má original LV, tak to poznas… Většinou ty ženský jsou celkově na jiným levellu, parfém, líčení, boty, manikura a vystupování /pokud to nejsou nějaký pseudocelebrity ala Faltýnová a pod./ pracuji u jedné lepší značky a na první pohled poznám, kdo se nosí s nejsem a kdo má úroveň ;-) @mybaby

jj, žádné šusťáky a tenisky s ušmudlanými tkaničkami

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
28.3.14 10:04
@Anonymní píše:
:palec:…jsem z Ostravy…nevěřila bys kolik 15-ti letých rádoby slečen tady má kabelku od Vuittona :mrgreen:…si někdy připadám jako na výprodejích ve Francii na Champs-Elysées :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
28.3.14 17:36

Guess tašky a to i ty zakoupené v originálním obchodě jsou taková navoněná bída, nic moc nevydrží, jsou přeplácané a profláklé. Podle nositelek bych je zařadila k oblíbeným značkám chudých pseudomodelek okresního formátu nebo pipin s jorkšírem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1088
28.3.14 18:11

@Burj Chalifa Zase jste „nezklamala“ :)tak podle mě nejde o to, kolik věc stojí, ale o vzhled a styl nositelky. Pořád lepší, než padělaná vuittonka. Někomu se „Guess styl“ líbí, tak nevidím důvod, proč to někomu hanit. 100 lidí, 100 názorů, že? A mimochodem, paráda se dá dělat i v neznačkovém zboží za pár kaček. Jen se to musí umět. Někdo prostě potřebuje, aby na všem co nosí bylo zdálky poznat od koho to je a kolik to stálo. To zase mě přijde povrchní a snobské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat