Jaké silonky ve spreji?

6257
3.4.14 09:50

jake silnky ve spreji?

Zdravim, shanime silonky ve spreji, s dobrym krycim efektem. Jedna se o to ze mamca ma mensi varixi, ale do klasickych silonek se nechce, kord v lete navlikat..Poradite jakej? kdo mate zkusenost? diky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
3.4.14 09:51

Joj, značku ti neřeknu, ale možná to byly přímo „Baťa silonky“, resp. kupovala jsem je tam a super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.4.14 09:52

Jo pardon za preklepy, pisi z telefonu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.4.14 10:05

A nebo, telovy make up, ctu ze jsou vodeodolne, :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.4.14 10:14

Tyyjo, tělový makeup, o tom jsem nikdy neslyšela! Za chvíli už nebudeme moct vylézt ven jinak, než napajcované vším možným aby jsme vypadaly, jako by nás někdo retušoval půl dne v Photoshopu - páč jinak budeme za ošklivky. :)) Někdy lituju, že nejsem chlap - ten se ráno oholí a hotovo.

Jinak k tématu, ty punčocháče ve spreji co mají u Baťy jsou opravdu fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.4.14 10:23

@open mind Ja myslim jen na ty nohy :D, mamca ma uz hold pigmentaky a ty warixi, hrozne dlouho to resi. Navic casto se to vraci po zakrocich :think:..Jinak ja taky cumela jak puk ze je nejaky telovi makeup, Taky stoji kolem 1200 a vys 8o Ale tak asi to nebude jako pidi lahvicka od astoru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1765
3.4.14 10:34

@Andy27
Jasně, v případě tvojí maminky to chápu! Jen mne to trochu vyděsilo - aby se to nestalo za chvíli normou… My ženy jsme schopné dělat ledacos, chlapi si na to zvyknou jako na standart a na ty co to nedělají koukají se zdviženým obočím. :) Samozřejmě já ty všecky úpravy a vylepšení taky dělám, když chci být za krasavici nic jiného mi nezbývá, tak jsem se lekla, že mi přibyde další povinnost. :lol:
Ale to už je samozřejmě mimo tvoje téma, promiň.

Příspěvek upraven 03.04.14 v 11:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6257
3.4.14 10:54

@open mind Nestras, to bych tou upravou stravila zas o neco delsi cas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3148
3.4.14 11:29

Delast ho MAC, Je ho 125ml a stojí asi 1200,– mne hi vozí známá z usa @Andy27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
9.12.14 21:43

Ahoj chci se zeptat jestli krom krycího efektu mají silonky ve spreji taky odolnost trochu vůči počasí. Píšete, že některé jsou odolné vůči vodě a co jak reagují na chlad??V klasických silonkách nezmrznete, tak jestli ve spreji mají podobnou vlastnost díky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
775
5.5.17 09:50

Já mám krém(tekute silonky) od Sally Hansen, a nedoporučuji je to zbytečný výhoz peněz :roll: Není to odolný vubec proti voděa dokonce to otřete i suchým kapesníkem když potom přejedete, za mne nééé teda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat