Jaké silonky ve spreji?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
jake silnky ve spreji?
Zdravim, shanime silonky ve spreji, s dobrym krycim efektem. Jedna se o to ze mamca ma mensi varixi, ale do klasickych silonek se nechce, kord v lete navlikat..Poradite jakej? kdo mate zkusenost? diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Joj, značku ti neřeknu, ale možná to byly přímo „Baťa silonky“, resp. kupovala jsem je tam a super.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyyjo, tělový makeup, o tom jsem nikdy neslyšela! Za chvíli už nebudeme moct vylézt ven jinak, než napajcované vším možným aby jsme vypadaly, jako by nás někdo retušoval půl dne v Photoshopu - páč jinak budeme za ošklivky.
Někdy lituju, že nejsem chlap - ten se ráno oholí a hotovo.
Jinak k tématu, ty punčocháče ve spreji co mají u Baťy jsou opravdu fajn.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@open mind Ja myslim jen na ty nohy
, mamca ma uz hold pigmentaky a ty warixi, hrozne dlouho to resi. Navic casto se to vraci po zakrocich
..Jinak ja taky cumela jak puk ze je nejaky telovi makeup, Taky stoji kolem 1200 a vys
Ale tak asi to nebude jako pidi lahvicka od astoru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Andy27
Jasně, v případě tvojí maminky to chápu! Jen mne to trochu vyděsilo - aby se to nestalo za chvíli normou… My ženy jsme schopné dělat ledacos, chlapi si na to zvyknou jako na standart a na ty co to nedělají koukají se zdviženým obočím.
Samozřejmě já ty všecky úpravy a vylepšení taky dělám, když chci být za krasavici nic jiného mi nezbývá, tak jsem se lekla, že mi přibyde další povinnost. ![]()
Ale to už je samozřejmě mimo tvoje téma, promiň.
Příspěvek upraven 03.04.14 v 11:21
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@open mind Nestras, to bych tou upravou stravila zas o neco delsi cas ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Delast ho MAC, Je ho 125ml a stojí asi 1200,– mne hi vozí známá z usa @Andy27
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj chci se zeptat jestli krom krycího efektu mají silonky ve spreji taky odolnost trochu vůči počasí. Píšete, že některé jsou odolné vůči vodě a co jak reagují na chlad??V klasických silonkách nezmrznete, tak jestli ve spreji mají podobnou vlastnost díky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám krém(tekute silonky) od Sally Hansen, a nedoporučuji je to zbytečný výhoz peněz
Není to odolný vubec proti voděa dokonce to otřete i suchým kapesníkem když potom přejedete, za mne nééé teda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit