Kde kupujete dětská pyžama?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@CokeLady nejčastěji v lidlu, většinou se třeba jen lehce seperou, ale tvar drží, někdy v tescu, ale v lidlu jsem nejspokojenější. Vlastně se mi se=pralo jen jedno, ale to je taky pořád v permanenci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
V tescu.. zatím teda mensi velikosti, ale 2-3 roky je poslední velikost overalu co tam mají..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady Hele, omlouvám se za OT, ale já už bych to s overálkama nepřeháněla, dítko se ti náhodou odplínkuje a jak ho z toho budeš rychle vymotávat ![]()
Já to přechodně řešila bodýčkama a punčocháčkama. Teď už mají děti normální pyžamka. Ale občas se někde overálek sehnat dal. Možná bych zkusila i vietnamce nebo nějaké ty krámky vše za 39 či takové to s klokanem s názvem SOS (nebo SOOS?), tam se mi podařilo dost často sehnat velká bodýčka i overálky na tříleté děti a starší. Sice to tolik nevydrží, ale mít by to tam mohli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V KIKu. Minulý týden tam měli např. pyžama s licenčními motivy za cca 160 kč. Kvalitní materiál, nesepere se, barvy drží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady píše:
Prosím o tip, kde kupujete dětská pyžama? Velikost 98 (2-3 roky). Malý vyrostl z overalů a v obchodě už v této velikosti toho moc není. Kupovala jsem krásný overálky v sekáčích za dvacku, v téhle velikosti už nesehnatelné. Kde teda koupit? Upřednostňuju overal před klasickým pyžamem, ale když nebudou, budu muset koupit to. Na netu v bazaru něco je, ale já chci koupit třeba 5 kusů a všichni to prodávaj po jednom a i s poštovným mě to vyjde dráž než nový. (Kdybyste někdo prodával nalíček overalů 98, ozvěte se mi).
Overal sem si nechala sit tady http://obleceni.mimishop.cz/
Velikost 104 ![]()
Příspěvek upraven 17.04.14 v 11:43
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady aha, tak to my mame opačny problém-21m a ted zacal nosit 18-24
no mrkni a uvidíš, ty poslední co jsem kupovala mají protiskluzove slapky-nevim teda na co, ale jsou bavlnene a ja jsem max. spokojena.. jinak u nas se to dost prodava i na bazarcich, nevim odkud jsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Amys to jo, ale dokud ty pliny na noc jsou, tak jsou lepsi ty overaly..kor když se ditko odkopava.. taky jich nemam hodne, 3 od jedne velikosti, prat to stiham, ale prijde mi to praktictejsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V Lidlu, stojí pár korun a jsou celkem kvalitní. A když mají slevy v Tescu, tak kupuju i tam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No moje dítě se velmi překvapivě odplínovalo na noc skoro hned poté co na den. Ale k otázce - v Lidlu, ve dvou nosí 110-116
kalhoty má nařasený a tričko krásně dlouhý, neleze jí pupek ani záda. Z Tesca má 2-3 roky a je malinký.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady napiš jim na Facebook. Ale počítej, že teď budou spíš se šortkama a s krátkým rukávem. Dlouhé zase asi až po létě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně když má dítě overal, plínu si nezvládne sundat ![]()
Holky, já mám v tomhle opravdu bohaté zkušenosti, se synem jsem si užila své. Shánět bodýčka a overaly na obrovské téměř tříleté dítě, které má pořád pleny na noc i den, byl docela záhul. Jsem docela ráda, že mladší dítě se mi odplínkovalo dřív… Koupila jsem to za pár korun a vydrželo to to jedno dítě
U toho dalšího se to vyřešilo samo, jelikož začlo dřív chodit na nočník (ač nejsem „posazovací“ matka), tak jsme přešli na trička a noční košile, abychom stíhali svlékání a další shánění velkých bodýček a overálků se nekonalo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady mě se hodně osvědčila taková ta pyžama na tělo, co dělá Next, máme podobné i z Lidlu. Jinak overaly jsou děsně nepraktické při používání nočníku, tak to ještě promysli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tyhle velke velikosti overalu jsem kupovala v MotherCare nebo v Tescu v baliku po trech nebo peti kusech. Pak obcas taky v MarksSpencer.
- Citovat
- Upravit
Já mám možná někde doma 104, ale jsou je čistě bílý (kupovali jsme je v tescu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit