Kde kupujete dětská pyžama?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27258
17.4.14 11:26

@CokeLady nejčastěji v lidlu, většinou se třeba jen lehce seperou, ale tvar drží, někdy v tescu, ale v lidlu jsem nejspokojenější. Vlastně se mi se=pralo jen jedno, ale to je taky pořád v permanenci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2760
17.4.14 11:27

V tescu.. zatím teda mensi velikosti, ale 2-3 roky je poslední velikost overalu co tam mají..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
17.4.14 11:30

Tchibo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.4.14 11:30

@CokeLady Hele, omlouvám se za OT, ale já už bych to s overálkama nepřeháněla, dítko se ti náhodou odplínkuje a jak ho z toho budeš rychle vymotávat :lol:
Já to přechodně řešila bodýčkama a punčocháčkama. Teď už mají děti normální pyžamka. Ale občas se někde overálek sehnat dal. Možná bych zkusila i vietnamce nebo nějaké ty krámky vše za 39 či takové to s klokanem s názvem SOS (nebo SOOS?), tam se mi podařilo dost často sehnat velká bodýčka i overálky na tříleté děti a starší. Sice to tolik nevydrží, ale mít by to tam mohli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
17.4.14 11:32

V KIKu. Minulý týden tam měli např. pyžama s licenčními motivy za cca 160 kč. Kvalitní materiál, nesepere se, barvy drží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
@CokeLady píše:
Prosím o tip, kde kupujete dětská pyžama? Velikost 98 (2-3 roky). Malý vyrostl z overalů a v obchodě už v této velikosti toho moc není. Kupovala jsem krásný overálky v sekáčích za dvacku, v téhle velikosti už nesehnatelné. Kde teda koupit? Upřednostňuju overal před klasickým pyžamem, ale když nebudou, budu muset koupit to. Na netu v bazaru něco je, ale já chci koupit třeba 5 kusů a všichni to prodávaj po jednom a i s poštovným mě to vyjde dráž než nový. (Kdybyste někdo prodával nalíček overalů 98, ozvěte se mi).

Overal sem si nechala sit tady http://obleceni.mimishop.cz/
Velikost 104 :D

Příspěvek upraven 17.04.14 v 11:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760

@CokeLady aha, tak to my mame opačny problém-21m a ted zacal nosit 18-24 :mrgreen: no mrkni a uvidíš, ty poslední co jsem kupovala mají protiskluzove slapky-nevim teda na co, ale jsou bavlnene a ja jsem max. spokojena.. jinak u nas se to dost prodava i na bazarcich, nevim odkud jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
17.4.14 11:34

@Amys to jo, ale dokud ty pliny na noc jsou, tak jsou lepsi ty overaly..kor když se ditko odkopava.. taky jich nemam hodne, 3 od jedne velikosti, prat to stiham, ale prijde mi to praktictejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50125
17.4.14 11:34

V Lidlu, stojí pár korun a jsou celkem kvalitní. A když mají slevy v Tescu, tak kupuju i tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.4.14 11:35

No moje dítě se velmi překvapivě odplínovalo na noc skoro hned poté co na den. Ale k otázce - v Lidlu, ve dvou nosí 110-116 :mrgreen: kalhoty má nařasený a tričko krásně dlouhý, neleze jí pupek ani záda. Z Tesca má 2-3 roky a je malinký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
17.4.14 11:38

@CokeLady napiš jim na Facebook. Ale počítej, že teď budou spíš se šortkama a s krátkým rukávem. Dlouhé zase asi až po létě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
17.4.14 11:39

Tak hlavně když má dítě overal, plínu si nezvládne sundat :lol:
Holky, já mám v tomhle opravdu bohaté zkušenosti, se synem jsem si užila své. Shánět bodýčka a overaly na obrovské téměř tříleté dítě, které má pořád pleny na noc i den, byl docela záhul. Jsem docela ráda, že mladší dítě se mi odplínkovalo dřív… Koupila jsem to za pár korun a vydrželo to to jedno dítě :palec: U toho dalšího se to vyřešilo samo, jelikož začlo dřív chodit na nočník (ač nejsem „posazovací“ matka), tak jsme přešli na trička a noční košile, abychom stíhali svlékání a další shánění velkých bodýček a overálků se nekonalo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
17.4.14 11:40

@CokeLady mě se hodně osvědčila taková ta pyžama na tělo, co dělá Next, máme podobné i z Lidlu. Jinak overaly jsou děsně nepraktické při používání nočníku, tak to ještě promysli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
17.4.14 11:40

Tyhle velke velikosti overalu jsem kupovala v MotherCare nebo v Tescu v baliku po trech nebo peti kusech. Pak obcas taky v MarksSpencer.

• Citovat
  • Upravit
26093
17.4.14 11:41

Já mám možná někde doma 104, ale jsou je čistě bílý (kupovali jsme je v tescu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat