Velikost trička Avon proti rakovině

Anonymní
2.5.14 19:38

Velikost trička Avon proti rakovině

Ahoj, radši anonymně…nevíte někdo jak je to s velikostma v Avonu-rakovina prsu? Jsem větších rozměrů a nevím, jestli jejich xl je nějaké pružné…díky za rady :-)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
983
2.5.14 19:47

Ahoj, jestli myslíš ten letošní střih, tak bych se toho fakt nebála. Já tam řešila opačné dilema - jestli mi ta velikost S/M nebude velká, protože normálně mám trička XS. Ale psali, že střih je univerzální, tak jsem do toho šla a i když na pohled to vypadalo, že se do toho vejdu 3×, tak na sobě je to v pohodě a je moc pohodlné. Jinak na stránkách mají i tabulku, kde jsou rozměry toho trička přes prsa, boky, délka, tak na to mrkni a uvidíš, ten rozptyl je fakt veliký :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 19:49

Tersuita: myslíš na stránkách Avonu?

• Citovat
  • Upravit
354
2.5.14 19:51

Ahoj ano, na stánkách avonu máš rozměry :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.14 19:51

Už jsem to našla…já si té tabulky u trička dole nevšimla.-) Díky moc

• Citovat
  • Upravit
983
2.5.14 19:52

http://obchod.zdravaprsa.cz/…2014-80.html - tady máš přímo odkaz do jejich e-shopu na to konkrétní tričko, tam je i ta tabulka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.5.14 20:09
@Tersuita píše:
Ahoj, jestli myslíš ten letošní střih, tak bych se toho fakt nebála. Já tam řešila opačné dilema - jestli mi ta velikost S/M nebude velká, protože normálně mám trička XS. Ale psali, že střih je univerzální, tak jsem do toho šla a i když na pohled to vypadalo, že se do toho vejdu 3×, tak na sobě je to v pohodě a je moc pohodlné. Jinak na stránkách mají i tabulku, kde jsou rozměry toho trička přes prsa, boky, délka, tak na to mrkni a uvidíš, ten rozptyl je fakt veliký :)

Ahoj, chápu tě dobře? Koupila jsis to tričko, na které jsi tu dala ten odkaz? Mám taky většinou vel. XS. Je ti dobré teda, jo? A je i dost pružné? Jsem teď těhotná, tak jestli by mi šlo obléct… :nevim: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
2.5.14 20:15

@lovesmile Jj chápeš mě dobře :) Taky jsem teď těhotná, takže myslím, že i na tohle období se mi bude hodit, je fakt moc pohodlné a ten spodní lem je až přes boky, takže mě nijak netlačí… tu „vodu“ mám holt hodně volnou, ale tím, že je pod ní ještě jedna látka, tak to vůbec nevadí. Za mě tedy rozhodně ano :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.5.14 20:19
@Tersuita píše:
@lovesmile Jj chápeš mě dobře :) Taky jsem teď těhotná, takže myslím, že i na tohle období se mi bude hodit, je fakt moc pohodlné a ten spodní lem je až přes boky, takže mě nijak netlačí… tu „vodu“ mám holt hodně volnou, ale tím, že je pod ní ještě jedna látka, tak to vůbec nevadí. Za mě tedy rozhodně ano :palec:

Tak já jdu teda do něj! Je fakt moc hezké. Díky. :pankac: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
2.5.14 20:23

@Tersuita Objednáno! :palec: :mrgreen:
Akorát mě na chvíli zarazilo to PPL 120,– Kč. 8o Ale zas jsem udělala dobrý skutek a ještě mám supr tričko, no né? :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28272
2.5.14 20:59
@lovesmile píše:
@Tersuita Objednáno! :palec: :mrgreen:
Akorát mě na chvíli zarazilo to PPL 120,– Kč. 8o Ale zas jsem udělala dobrý skutek a ještě mám supr tričko, no né? :nevim: :lol:

Tričko je supr, ale kdybys měla za kamarádku Avon lady, tak neplatíš poštu vůbec ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
160
2.5.14 21:33

Ja osobne doporucuji velikost XL..
Mela jsem velikost trik M a to mensi me dost obepne- nebo mi to tak prijde. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1908
2.5.14 21:50

Je fajn ho takto už dopředu koupit přes eshop, loni na místě prodávali jen univerzální velikost a ta mi byla velká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1276
2.5.14 21:58

To já mám holky úplně jiný problém :(. Jsem malého vzrůstu a ne zrovna hubená. Loni jsem s univerzální velikostí neměla problém, ale letos na mě to větší triko úplně visí jak na strašákovi a to menší je na mně už hodně upnuté, takže se v něm vůbec necítím. Určitě nejsem sama, kdo by potřeboval velikost přesně mezi těmito dvěma tričky. Je mi to fakt líto :,(, protože tričko je fakt krásný a víc šmrncovnější než to loňské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
983
2.5.14 23:16

@lovesmile Já to brala přes mamču jako Avon lady, takže poštovné jsem neřešila…tak snad se ti bude líbit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat