Legíny pro dospělé
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Legíny pro dospělé
Kde prosím kupujete legíny? Vloni na jaro jsem si koupila dvoje, byly super, jakoby riflový, ale asi po třetím oblečení začalo jet oko na zadku, takže letěly. Ani ten materiál mně připadl takový hrozně tenký a studený. Tak letos chci něco snad kvalitnějšího. Poradíte?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já kupovala v kiku. Zatím jsem spokojená jsou bavlněné, dobře sednou a nejsou ani nijak tenké.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucianamil píše:
Kde prosím kupujete legíny? Vloni na jaro jsem si koupila dvoje, byly super, jakoby riflový, ale asi po třetím oblečení začalo jet oko na zadku, takže letěly. Ani ten materiál mně připadl takový hrozně tenký a studený. Tak letos chci něco snad kvalitnějšího. Poradíte?
tak byly super nebo nebyly?
JInak dobrý mají v lidlu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa píše:
tak byly super nebo nebyly?
JInak dobrý mají v lidlu.
no byly super jako na nošení, pohodlný oproti riflým, ale zbytek jak jsem psala, to je zase slovíčkaření ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuju jedině v Calzedoii
Kvalita perfekt, cena…nooo… poslední mě stály 700, ale jsou úžasný. Stáhnou, nevytahají se, jsou pevné, žádné vytažení nehrozí a kupodivu i odolné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vsude mozne ale nejkvalitnější a nejpohodlnější mi prijdou z orsay. Z lidlu nosim na doma jako teplaky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud přes net, tak na aliexpress.com, je jich tam hromada, některé jsou fakt krásné a v ČR nesehnatelné
a za super ceny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja mam ted z FF, dzinovy, cca 300 kč
priste bych si ale koupila o čislo menši
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosím o radu. Potřebovala bych černé legíny. Jemné, kvalitní, pěkně padnoucí a ne moc teplé. Něco, co sedne k sukni nebo šatům (něco co skoro nahradí punčochy). Potřebuji to na občasné navlíknutí kvůli předpisům a v práci. Ale jsem ochotná za ně dát i víc peněz.
Poradíte? Kam jít - spodní prádlo? Nebo zkusit obyčejný Lidl?
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám z Lidlu těhotenské, po pár vypráních zprůhlední, jsou vytahané a brzy se objeví dírky ve švech, jsou šité špatně. Kamarádka nakupuje v obchodě přímo se silonkami a punčochami a kvalita i zpracování super. Nejsou průhledné a navíc mají stahovací efekt. A vydrží jí strašně dlouho. Stojí kolem 1000 Kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit