Bavlněný kojenecký kabátek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bavlněný kojenecký kabátek
Ahoj, chystám právě věci pro miminko na odjezd z porodnice a nějak si nejsem jistá, jak přesně se obléká propínací kabátek. Jestli se používá na tělo a přes něj pak dupačky, nebo se oblékne bodyčko, na ně dupačky a navrch ještě kabátek. Omluvte možná hloupý dotaz, ale všechno je pro mě nové
. Posílám ještě odkaz, který kabátek přesně myslím
http://www.anicka.cz/…-56---/15021
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já si myslím, že k tomu nejsou psaná pravidla
Rozhodně patří na bodýčko, ale jestli ho dáte pod dupačky - praktické, že se pak při manipulaci nevyhrnuje, nebo na ně - což je takové „logičtější“, je na každém. Jak u dospělého, někdo nosí triko v kalhotech jiný přes ně ![]()
Kdyby mělo miminko jen polodupačky, tak je to zase jinak ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janusak Mimčo je malý človíček, takže si prostě představ, jak bys oblékla sebe a jak by ses v tom cítila pohodlně, nepohodlně, krásně, divně… a podle toho oblíkej i miminko ![]()
- Citovat
- Upravit
Já dávala body a kabátek přes dupačky, ale je to asi úplně jedno, to je na vkusu každého soudruha ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boball píše:
Já dávala body a kabátek přes dupačky, ale je to asi úplně jedno, to je na vkusu každého soudruha
No já jsem si právě taky myslela, že se to tak asi má dávat, ale říkala jsem si, aby se někdo nedivil, jak blbě jsem malou oblíkla
. Mám sice teď k řešení důležitější věci, toto je asi docela blbost, ale zrovna dokupuju ještě nějaký věci, tak ať vím, jestli je to nutný a jak se to vlastně používá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janusak Tak to jsem opravdu neřešila, jestli se někdo bude divit, myslím, že si toho nikdo ani nevšimne. Příde mi to praktičtější, teplo, kabátek se vysvleče, zima, obleče. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit