Bavlněný kojenecký kabátek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
131
7.5.14 11:21

Bavlněný kojenecký kabátek

Ahoj, chystám právě věci pro miminko na odjezd z porodnice a nějak si nejsem jistá, jak přesně se obléká propínací kabátek. Jestli se používá na tělo a přes něj pak dupačky, nebo se oblékne bodyčko, na ně dupačky a navrch ještě kabátek. Omluvte možná hloupý dotaz, ale všechno je pro mě nové :lol:. Posílám ještě odkaz, který kabátek přesně myslím
 http://www.anicka.cz/…-56---/15021

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25103
7.5.14 11:28

Já si myslím, že k tomu nejsou psaná pravidla :D Rozhodně patří na bodýčko, ale jestli ho dáte pod dupačky - praktické, že se pak při manipulaci nevyhrnuje, nebo na ně - což je takové „logičtější“, je na každém. Jak u dospělého, někdo nosí triko v kalhotech jiný přes ně ;)
Kdyby mělo miminko jen polodupačky, tak je to zase jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2841
7.5.14 11:30

Vzdycky pod vse bodycko :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.5.14 11:35

@janusak Mimčo je malý človíček, takže si prostě představ, jak bys oblékla sebe a jak by ses v tom cítila pohodlně, nepohodlně, krásně, divně… a podle toho oblíkej i miminko ;)

• Citovat
  • Upravit
131
8.5.14 22:26

Děkuju všem za reakce :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.5.14 22:28

Já dávala body a kabátek přes dupačky, ale je to asi úplně jedno, to je na vkusu každého soudruha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
131
8.5.14 22:35
@boball píše:
Já dávala body a kabátek přes dupačky, ale je to asi úplně jedno, to je na vkusu každého soudruha :lol:

No já jsem si právě taky myslela, že se to tak asi má dávat, ale říkala jsem si, aby se někdo nedivil, jak blbě jsem malou oblíkla :lol:. Mám sice teď k řešení důležitější věci, toto je asi docela blbost, ale zrovna dokupuju ještě nějaký věci, tak ať vím, jestli je to nutný a jak se to vlastně používá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
8.5.14 22:40

@janusak Tak to jsem opravdu neřešila, jestli se někdo bude divit, myslím, že si toho nikdo ani nevšimne. Příde mi to praktičtější, teplo, kabátek se vysvleče, zima, obleče. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat