Velikost oblečení u značky Sam
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Velikost oblečení u značky Sam
Hezké odpoledne,
chtěla bych se zeptat, zda někdo nakupujete oblečení u značky Sam, konkrétně dámská trička a zda velikosti odpovídají číslování. Chtěla bych si je totiž objednat přes jejich e-shop a nechce se mi je pak měnit za jinou velikost, kdyby neseděla. Budu ráda, když se podělíte o své zkušenosti. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak mě třeba nesedí, já si v samu nekoupím nic. Normálně nosím XS, S, ale od nich je mi všechno veliký
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Řekla bych, že velikosti sedí. Jen u širších triček - těch volnějšího střihu - si beru o číslo menší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám od sam bundu, běžně nosím M, někdy i L a tu bundu mám S. Za mě jsou ty věci větší než jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Příjde mi, že mají větší velikost než je číslování. V těhotenství jsem si kupovala mikinu M a byla mi skoro do konce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sam kupuji často a mají oblečení větší. Normálně nakupuji tak XS/S, u Samu je to volnější. Je lepší zkoušet, případně poměřit, jestli tam mají napsané i míry nebo nějakou tabulku s mírami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si věci kupuju vesměs jakoby o číslo menší - kupuju dost M, ale jinak mám L. Těžko říct, zda to mají větší nebo právě oni správně ![]()
Ale tričko na tobě podle mě plandat nebude ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuju za reakce.
Asi to risknu a uvidím. Našla jsem na jejich internetových stránkách i nějakou velikostní tabulku http://www.sam73.cz/jak-se-merit/, tak se asi zkusím řídit jí. Ono asi i záleží na střihu trička, jestli pak dobře padne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Devcata mate nekdo tohle triko jedno jakou barvu velikost L nebo Xl? dekuji
http://www.sam73.cz/…melir-svetly
Příspěvek upraven 08.06.14 v 18:51
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veveruska87 a mohla by jste mi ho zmerit v klidnem stavu? dekuji moc
- načítám...
- Citovat