Nákup na AlliExpress
- Fotoalbum (13)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nákup na aliexpress
Maminky, chci se zeptat. Nemáte některá zkušenost s objednáním věcí z aliexpress.com ?? Líbí se nám tam pár věcí, tak sháníme zkušenosti a rady.
Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Taky se chystám nakupovat jen nějak nevím jak je to s placením.. normálně pošlu na účet? nebo musím mít kartu na placení přes net?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koukla jsem na ty stranky.To jsou nove veci, co se prodavaji, nebo pouzite.? Zaujali me kocarky..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám za sebou první platbu a čekám na zboží
Dá se platit i bank. převodem, ale banka si za to účtuje šílené poplatky (naše min. 250kč), takže jsem platila kartou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandulina píše:
Nejsou to nejake cinske napodobeniny??
Jsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Levandulina píše:
Koukla jsem na ty stranky.To jsou nove veci, co se prodavaji, nebo pouzite.? Zaujali me kocarky..
Nové…jen u dražších věcí pozor na clo a DPH, které potom u nás dopočítají…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já už mám od nic cca 10 věcí. Super jsou oblečení na prcka a i na mě zatím vše přišlo super. Jen to chce pořádně pročíst recenze
Každý obchodník to má trošku jiné…něco jako u nás aukro, akorát je vše nové
Zatím vše proběhlo bez problémů a většina věcí dorazila do 3 týdnů od platby…i když většinou píšou až 50 nebo 60 dní
Paltí se kartou…taky jsme si musela nechat zprovoznit placení kartou přes internet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kamarádka tam nakupuje běžně
a je spokojená a s tím clem už měla taky problém už jí zásilku zastavili ale prý stačí napsat dopis že je to čistě jen pro tebe a že to nebudeš prodávat dál a je to v pohodě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jak je to prosím s velikostma? chtěla bych tam objednat nějaké oblečení pro syna (8 měsíců), tak jestli se můžu držet těch jejich velikostí, že jsou stejné, nebo jestli je potřeba kupovat o něco větší?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majkelka kupovala jsem komplet pro syna. Bylo uvedeno na 2 roky synovi je 1,5 a nebylo mu to. Brala bych radsi vetsi… Manzel ten se tam nechyta vubec
U nas ma XL a jejich mikina xxl mu nebyla vubec. Nosi ji svagrova, ktera ma tak L ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Majkelka oni tam přímo (někteří) píšou, že velikosti jsou vietnamské a je třeba brát věci o číslo větší…což u mne sedělo perfektně. Na manžela bych se asi taky bála. Synovi jsem brala komplet „jejich“ 80 (píšou 10-12 měsíců) a nosí ji teď (8 měsíců) Takže raději opravdu o číslo větší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit