Dětské oblečení kde kupujete?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dětské oblečení kde kupujete?
Ahoj Všem, kde nakupujete oblečení pro děti na internetu, nové i nošené? Nakoupila jsem 2× přes FB na bazaru a niky mi nic nepřišlo. Dejte mi prosím tip na nějaké Vámi ověřené a oblíbené eshopy.
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Objednavam…tady u nas jsou ceny hrozne a kvalita povetsinou jeste horsi…muluju carters.com, george.com, hm.com…vse ceny prijatelne a kvalita super…z cesky treba pixybaby a jejich teplacky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejrozšířenější je Mimibazar, je tam i největší výběr, nakupuji i inzeruji tam neustále. Ale chce to hodně filtrovat při výběru, jinak se vám toho zobrazí moc a těma hadrama se neprohrabete - zadejte si pro koho (kluk/holka), velikost, značku (Next, H&M, Mothecare, Topolino, George,.. ), aby se vám výběr zúžil a než nakoupíte koukněte se, zda má dotyčný nějaké pozitivní hodnocení. Já tam teď pořidila pro druhé dítko skoro komplet celou výbavu, nové i bazarové a už hromadu věcí po synovi prodala. Zatím vždy se spokojeností.
Příspěvek upraven 15.05.14 v 14:35
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bruklin Ahoj, já brala na dětském světe, z dity tábor a benito…všechno bez problémů a zehké kvalitní věci…asi vyšší cena, ale říkám, raději dám víc za věci co ppříjdou, než míň za něco co nedorazí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ideální je mimibazar je tam jak nošené tak i nové oblečení. Určitě to ale chce zkouknout hodnocení uživatele, jen tak máte jistotu.
Já mám oblíbené značky Next a H&M. Next se dá koupit na Nextdirect nebo přes někoho kdo vám to nakoupí přímo v Anglii, na MMB je nabídek spousta a to samé na Haemko ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z kamenných obchodů Tesco (FF), Kik, ev. Takko
z eshopů (resp. dílen zabývajících se šitím dětského oblečení) mám dobrou zkušenost s PixyBaby, Veselá Nohavice, JerryJane a Amálka, slyšela jsem dobré reference i na Farmers, ale zatím zkušenost nemám. Bambusové oblečení super má Bamboolik-vyzkoušeno, ověřeno, doporučuju.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ponejvíce mimibazar a tam kupuji nové i nošené různých značek, nejraději máme next, HM, george…a v tescu kupzujeme dětské F&F..na mmb doporucuji před nákupem projet hodnoceni a podmínky prodeje daného prodávajícího.
A vlastně hodne nakupuji i na fb skupince next boys
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nošené jsem hodně kupovala na brumla.cz - pro mimina a malé děti toho mají spousty a byla jsem skoro vždycky spokojená. Teď už to nevyužívám, na větší děti už toho tam zas tolik není. Teď většinou kupuju na Mimibazaru, občas nové tepláčky na parádu na farmers.cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky pro syna hodně nakupuji na MMB. I tam prodávám. U kamenných pak třeba Lidl nebo FF v Tescu (primárně při slevě).
Jinak na Mimibazaru se vždycky snažím brát více věcí od jednoho inzerenta, aby se mi vyplatilo poštovné. Zatím vždycky všechno přišlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm, lindex, next, adidas atd.:-) a vše nové, nesnasim věci po někom…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nejvic asi usiju sama… zbytek nakoupim na mimibazar…a obcas si dovolim neco noveho, napr. z Farmers, nebo v HM
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo Lidl, to jsem zapomněla…tam celkem dost, mají to docela hezký a za solidní ceny a ty děti z toho tak rychle rostou. Ovšem nesmí Ti vadit, že v tom chodí půlka města
A ještě Tchibo-každou středu mají na eshopu poštu zdarma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obcas koupim tady v bazaru emimina a vzdycky vsechno v poradku, mela jsi zkratka smulu no. Nove treba na www.4kids.cz na tchibu, www.detskyeshop.cz, www.malvik.cz, www.nosenideti.cz, holky urcite napisou dalsi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám pár oblíbených obchůdků na FB, konkrétně třeba „Dětská hrabárna Česká Lípa“, tam jsem nakupovala už mockrát a vždy vše bez problémů, je to bazárek ale věci povětšinou jako nové. Nové oblečení na netu neobjednávám, když už něco nového kupuju, tak většinou v Lidlu, v Tescu bodyčka a dřív overaly, semtam Kik apod.
A bazárkové oblečení i sama prodávám, takže vybírám i pro dceru ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Titty Teď se zrovna dívám na ty rostoucí kalhoty na farmers.cz - máš prosím zkušenost? Jsou to obyč tepláky nebo je to nějaký pevnější matroš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit