Dívčí plavky
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@friedlova007 píše:
@martina.se U nás je kamenný obchod a jsou krásný ale mám dávat za tokový plavky tisíc?
těžko říct.. v tomhle věku asi ještě ne
předpokládám, že ještě poroste ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 píše:
@Weru Jenomže to si zase nezkusí protože jsme v malém městě
Tak si udelejte vylet v ramci oslavy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se No právě! Jsou opravdu krásný ale drahý j našla takový i v dětském tady do 164 ty by jí byli šortky jsou stejný ale vrch jiný a kamarádka mi řikala že ten typ vršku je na nic ty stojí celé 400
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 nemáte fakt poblíž ten new yorker? tam to nakombinuješ bez problémů
aji střihy aji barvy, prostě všechno. Ač takovou módu fakt nemusim, tak plavky tam pořizuju ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@martina.se Až v HK a to je tak hodina a pů cesty autem takže fakt docela daleko
Kdybych aspoň měla více věcí proč tam jet ale kamarádka mi doporučila objednat ještě přes bonprix
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 ten bonprix dost často nesedí ve velikostech, navíc někdy ta objednávka trvá dost dlouho.
Jinak to je naprd, to je fakt. Takhle daleko.. Potom ještě tako nebo kik - vím, že tam občas takové věci mají - ovšem netuším, jaká kvalita atd.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@friedlova007 no zašla bych s ní do obchodu a koupila jinou velikost spodku a jinou vel. podprsenky, pokud má opravdu mindráky s prsama, co jemnou vycpávku? Ano, já sama vycpávky nenosím, dlouho se sušší ale myslím že skoro 16tileté slečně by mohly pomoct…
- Citovat
- Upravit
@martina.se Vidíš to mě nenapadlo ale mívají tam malý výběr to už ale máme blízko
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
Tak toho jsem si nevsimla.
Tak to budeme vsechny tri v lete asi ve stejnokroji
Fak nevšimla..???
Jsou tím pověstný…snad někoho neurazím
:
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
Fak nevšimla..???Jsou tím pověstný…snad někoho neurazím
![]()
:
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:, paradni.
ty mas postavicku
. Mozna nemeli ty, ktery jsem zrovna chtela, ale v lete tam zajdu za timto ucelem
Já tam lezu, když mají slevy…a taky pro super punčochy… ![]()
- Citovat
- Upravit
@Jitka1976 píše:
Já tam lezu, když mají slevy…a taky pro super punčochy…
a leginy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Weru píše:
a leginy
Ty já vlastně nesmím nosit…!!!
- Citovat
- Upravit