Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Už se mi taky stalo, vykutat všechen ten sníh byl boj na život a na smrt.
Nicméně jídlo sem zachránila, nic nerozmrzlo. Maso jsem pak zpracovávala přednostně, ale spíš pro jistotu. Nic ničemu nebylo. Vyhodila jsem jen pár drobností, povolily borůvky, z těch byla čvachta a myslím, že nějaké těsto vzalo za své.
@Anonymní píše:
Ahoj, ženy,
stalo se Vám, že jste zapomněly zavřít mrazák?
Včera odpoledne jsem vařila, brala jsem něco z mrazáku a nevím, jak se to stalo, ale špatně jsem zasunula šuplík, dveře se nedovrely a až teď jsem to objevila..
Maso vypadá, že se nerozmrazilo, ale na všem je dost ledu.. mohlo se maso zkazit?
Díky za rady!!
Jo, stalo. Proč by se mělo zkazit? Zmrzlý to je, jen se ti tam udělal led.
Díky, jsem ted těhotná, tak se více bojím, asi hormony 😀 😀 navíc mám úplně plný mrazák, takže by mě to mrzelo ![]()
@Lucy1708 proč dáváš anonymní příspěvek, když pak odpovídáš neanonymne?
Jinak pokud je na všem vrstva ledu, tak tomu nic nebude. Jen to vyčistit bude fuška.
Děti mi to běžně udělají, jestli je maso zmrzlé, je v pohodě,. Horší je to celé odmrazit ![]()
Stalo se mne to a ani jsem neodmrazovala. Zavřela jsem dveře a odrazilo se to samo.
Mam kombi lednici s pipakem na otevrene dvere a uz me to parkrat upozornilo, velmi dobra vychytavka!
Zavřít ne. Ale máme v garáži pultový mrazák. Teď je na jiném místě. Ale dřív byl blíž dveřím ven. Chodilo se kolem něj na zahradu. Nevím, jestli to byl tehdy syn nebo synovec. Který tady byl. Prostě někdo ho vypnul. A my jsme si toho nevšimli. Nechodím do něj každý den a někdy ani každý týden. Že máme ještě ve dvou lednicích šuplíky v mrazáku. Tam dáváme, co se častěji vytahuje. Takže velký otevřu, abych to přenesla do těch šuplíků a doplnila zásoby po nákupu. Proto si nikdo nevšimnul, že pultový nejede. Až byl pod ním červený flek
. Tak nás to donutilo se podívat, kde je problém a tam to kvetlo skoro. Škoda byla minimálně za 10 tis. Ještě můj otec nás tehdy zásoboval domácím jehněčím/ skopovým. Jsem myslela, že některé děcko přizabiju.
Od té doby, kdy jdu do garáže, tak mrknu letmo, jestli mrazák u zapínání svítí zeleně. Ať mám jasno, že jede. Syn tehdy mohl mít 3 roky a synovec 2 roky. Jednoho z nich to napadlo nebo oba společně. Pravdu nevíme.
@Cenarius píše:
@Lucy1708 proč dáváš anonymní příspěvek, když pak odpovídáš neanonymne?Jinak pokud je na všem vrstva ledu, tak tomu nic nebude. Jen to vyčistit bude fuška.
Plus teda je to příspěvek, u kterého absolutně nechápu důvod anonymity
![]()
Ahoj, ženy,
stalo se Vám, že jste zapomněly zavřít mrazák?
Včera odpoledne jsem vařila, brala jsem něco z mrazáku a nevím, jak se to stalo, ale špatně jsem zasunula šuplík, dveře se nedovrely a až teď jsem to objevila..
Maso vypadá, že se nerozmrazilo, ale na všem je dost ledu.. mohlo se maso zkazit?
Díky za rady!!