Nezměřitelný plod

9
12.6.24 22:00

Nezměřitelný plod

Dobrý večer holky.
Dnes jsem byla na gynde, HCG před týdnem 606. A dnes 3400.6+2, Ale plod nelze změřit, protože tam ještě úplně není?,pani doktorka (druhá která zkontrolovala) říkala že mám ale nafoukly levý vejcovod, ale prý mimo by to být nemělo. Tak musím čekat do pátku na další odběry. Stalo se vám někomu, že by na tomto týdnu, že nebyl vidět plod?
Jen je paní doktorka nespokojená jak rostou hodnoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9292
12.6.24 22:09

To bohužel nevypadá na prosperující těhotenství. Doktorka tedy mimoděložní těhotenství vyloučila? Jestli ano tak bych tipovala zamlklé těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
12.6.24 22:10

6+2 musi byt videt, hcg za 6 dni by melo vzrust z 606 na cca 4800.
Uvidis, jak dopadnes v patek, ale nevypada to dobre :hug: Jestli nafoukly vejcovod, tak tam mozna neco bude, nic neboli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.6.24 22:22

Občas samozřejmě bolí podbřisku a levá strana. Pani doktorka, mi řekla že by mimoděložní nemělo hrozit, ale nemůže úplně vyloučit.
Já už 2× zamlkle měla, vždy někde kolem 6-8tt. Slabe i špinim tmavou krev, a motání se hlavy při mnitrnim ultrazvuku.
Můj doktor se bál právě že je to mimo, ale prekontrola jinou paní doktorkou vyšel tento verdikt.
Bolest střílí i do vnitřním stran stehen občas až do spodku, až nepříjemný tlak dovnitř. Tak vůbec nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.6.24 22:40

Vacek je vidět gestacni i žloutkový +

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
12.6.24 22:52
@Misa1044 píše: Více

Aha, ja pochopila, ze nic. Ale stejne je to na 7tt malo. Zalezi, jestli jsi opravdu 7tt. Kdys mela poprve pozitivni test.

Ma to rust tabulkove, kazda odchylka je spatna. I velikost gestacniho a zloutkoveho vacku musi rust podle tabulek. Jsou na to studie (bohuzel jsem mela duvod to studovat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
12.6.24 23:02

První tehu test jsem si dělala 4.6.a hned vyšel, a 5.6. HCG 606.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
13.6.24 08:37

Hcg neodpovida tydnu. Nejsi 6+2, spis o tyden mene. Proste uvidis. Malo informaci na nejaky „soud“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
13.6.24 13:31

V závěru mám už sice psané, že zamlkle tehu, ale už chci mít přesný verdikt, a ne pořád posouvat posouvat. Mě to celkem ničí, že se pořád neví.
Doktorům věřím samozřejmě, a dělají správně, ale to čekání. Mám bolesti do podbřišku a zad brutální, a opravdu jsem z toho už unavená. Ale zítra už snad padne poslední závěr z krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15156
13.6.24 17:24

I při mimodeloznim může být v drloze pseudogestacni váček. Jestli máš bolesti, jela bych klidně na pohotovost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
13.6.24 22:09

@Misa1044 Taky bych v tomo pripade do zitra ani necekala a jela hned. Vyrazne bolesti pri potratu okolo 6tt ani zamlklem jsem nemela (a mam zkusenosti hned nekolik). Spis zadne. Toto by mohl byt ten vajecnik :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
15.6.24 18:34

Děkuju holky za rady, v pátek jsem byla znova na odběru krve, a HCG se ani nehnulo spíše o nepatrně kleslo.
Tak mi volala z nemocnice paní doktorka, že bude provedena revize, že je to zamlkle, tak v pondělí mám nástup ráno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4844
15.6.24 20:01

@Misa1044 to je nejake rychle. Nemusis ani predoperacni? Neuvazujes o farmakologickem reseni (potratova pilulka)? Ta je setrnejsi.
Drz se, snad uz to priste vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.6.24 23:12

@Petra Star nene předoperační jsem nemusela ani jednou při tomto případě, měla jsem to rychlé, v pondělí jsem byla na zákroku v úterý jsem byla ještě doma raději a od středy jsem už v práci.
Tak doma už mám dvě 12 a 17let. Tak to asi prý stačí a má to tak zůstat.
Ale každý týden musím chodit na krev dokud nebude HCG na 0. Ale děkuju moc děvčata za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
20.6.24 23:14

@Petra Star jinak o té pilulce, jsem ji nechtěla protože se toho bojím, že bych se nevycistila jak mám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí