Nezvládám sš

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.9.23 08:25

Nezvládám sš

Dobrý den. Mam hrozny problém s dochazením do školy. Studuji momentalně druhou sš a je teprve druhý den a už mi tam nesedí tolik věcí a nevyhovuje mi to. Nedokážu celý den prosedět a poslouchat jak někdo něco vykládá. A přitom jsem od školy měla rok pauzu, docházela jsem do zaměstnání. Pravidelně vždycky na čas a nikdy jsem nevynechala směnu ať mi bylo jakokkoliv. Byla jsem i zaměstnancem měsíce. Takže odpověď jako “nezvládneš chodit do školy tak nezvládneš chodit do práce” ke mně nesedí. Nějaká rada? Je dálkové studium dobrá volba? Dekuji za pomoc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3795
5.9.23 08:37

A jakou školu jsi studovala, a kterou studuješ teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
5.9.23 08:43

Vždyť včera jste mohli mít tak hodinu. Dej tomu ještě šanci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.23 08:46

Proč studuješ druhou SŠ, jaký je to obor? Nedávala by pro tebe větší smysl VŠ? Mj. si tam většinou máš možnost sestavit rozvrh sama a celým dnům v kuse se lze vyhnout (teda nevím, jestli u všech oborů).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3792
5.9.23 08:47

Vem si, že teď přežiješ 4 roky SŠ a můžeš mít 40 let v pohodě práce. A nebo se na SS vykašleš a do konce života budeš okolo minimální mzdy v „na prd“ pracech :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41785
5.9.23 08:49
@broskvová zmrzlina píše:
Proč studuješ druhou SŠ, jaký je to obor? Nedávala by pro tebe větší smysl VŠ? Mj. si tam většinou máš možnost sestavit rozvrh sama a celým dnům v kuse se lze vyhnout (teda nevím, jestli u všech oborů).

U všech rozhodně ne. Záleží, kolik máš povinných a povinně volitelných předmětů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2003
5.9.23 09:00

Jakože..včera začala škola, takže maximálně nějaké zahájení a domů, a dneska během PRVNÍ hodiny už víš že nedokážeš celý den sedět a poslouchat? :mrgreen: ale no taaak, to není ani vtipné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
5.9.23 09:13
@broskvová zmrzlina píše:

Nemyslím, že to zakladatelka myslela tak, že už má jednu školu hotovou :nevim:

Pro zakladatelku - rozhodni se jestli chceš celý život pracovat za minimální mzdu bez vzdělání nebo se kousneš a tu maturitu zvládneš, je to na tobě. Spíš studovat nechceš, když už po prvním dni s max. hodinou pobytu ve škole víš, že je tam všechno špatně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7223
5.9.23 09:27

Si myslím, že ji zachutnaly peníze a „svoboda“. Bohužel já za největší období svobody, pokládám právě školu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smajlik345
5.9.23 11:00
@User266272829 píše:
Dobrý den. Mam hrozny problém s dochazením do školy. Studuji momentalně druhou sš a je teprve druhý den a už mi tam nesedí tolik věcí a nevyhovuje mi to. Nedokážu celý den prosedět a poslouchat jak někdo něco vykládá. A přitom jsem od školy měla rok pauzu, docházela jsem do zaměstnání. Pravidelně vždycky na čas a nikdy jsem nevynechala směnu ať mi bylo jakokkoliv. Byla jsem i zaměstnancem měsíce. Takže odpověď jako “nezvládneš chodit do školy tak nezvládneš chodit do práce” ke mně nesedí. Nějaká rada? Je dálkové studium dobrá volba? Dekuji za pomoc

Být tebou tak maknu a školu dokončím, klidně 3 letou (účňak), ale nějakou střední školu by člověk pro budoucnost měl mít.
To, že jsi měla zaměstnaní, kde jsi byla zaměstnancem měsíce neznamená, že v budoucnu najdeš se základním vzděláním další práci bez problému.
Po zkušenostech co mám, myslím že nenajdeš a budeš mít ještě větší problémy…
Spolužačka otěhotněla v 4 ročníku, my šli k maturitě, ona do porodnice rodit. Učitele se velmi snažili, nabízeli ji odklad maturity, opakování ročníku, doučování apod.. (protože tím, že chodila na různé vyšetření před porodem, tak do školy moc nechodila)
No nezájem, má 3 děti, škola nedokončená, tedy má základní vzdělání a dítě za chvilku půjde do školky… Jsem zvědavá co bude dělat.

Další spolužačka s námi nastoupila do 1 ročníku, když ji bylo 21 let. Byla to asi její 5 škola. Žádná z předchozích nedokončená, spolužačka očekávala, že si s ní asi všichni sednou na zadek…
Učitelům při výuce radila, protože 5 škola (každá ukončená v 2 ročníku) a 21 let, tak je snad jasné, že má větší zkušenosti než učitele se střední a vysokou školou :mrgreen:
No, nejen oni měli radost, když dotyčná to v 2 zabalila.
Dnes má pouze základní vzdělání, škola nedokončená (po naší školu, zkusila další), 4 děti, teď podniká - v oboru manifestace, takže výnos nula korun a živí je chlap :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1677
5.9.23 20:32
@User266272829 píše:
Dobrý den. Mam hrozny problém s dochazením do školy. Studuji momentalně druhou sš a je teprve druhý den a už mi tam nesedí tolik věcí a nevyhovuje mi to. Nedokážu celý den prosedět a poslouchat jak někdo něco vykládá. A přitom jsem od školy měla rok pauzu, docházela jsem do zaměstnání. Pravidelně vždycky na čas a nikdy jsem nevynechala směnu ať mi bylo jakokkoliv. Byla jsem i zaměstnancem měsíce. Takže odpověď jako “nezvládneš chodit do školy tak nezvládneš chodit do práce” ke mně nesedí. Nějaká rada? Je dálkové studium dobrá volba? Dekuji za pomoc

Tak jsi asi taky blbá a z toho si nic nedělej tak základní škola ti staci já taky nemám maturitu kterou jsem chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze