Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Chystáme se 5 letému synovi pořídit k Vánocům Nintendo switch a hledáme tipy na dobré hry. Dávám přednost pohybovým hrám pred pouhým mačkáním tlačítek. Přemýšlím nad Just Dance. Syn rád tancuje a na dovolené ho bavily animační programy, kde animátorky předváděly tanečky a děti po nich pohyby opakovaly. To si myslím, že by mohlo mít úspěch. Poradíte ještě další oblíbené hry? Děkuji ![]()
@vanilková zmrzlina píše:
Chystáme se 5 letému synovi pořídit k Vánocům Nintendo switch a hledáme tipy na dobré hry. Dávám přednost pohybovým hrám pred pouhým mačkáním tlačítek. Přemýšlím nad Just Dance. Syn rád tancuje a na dovolené ho bavily animační programy, kde animátorky předváděly tanečky a děti po nich pohyby opakovaly. To si myslím, že by mohlo mít úspěch. Poradíte ještě další oblíbené hry? Děkuji
Určitě Mario, syn to hraje rád
I když to není pohybová hra, bude se mu líbit! Nemusí chtít pořád skákat ![]()
@Vanda 2 píše:
Určitě Mario, syn to hraje rádI když to není pohybová hra, bude se mu líbit! Nemusí chtít pořád skákat
A jakou konkrétni hru? Koukala jsem, že na výběr je hooodne Mario her. Syn Maria miluje, tak věřím, že by to mělo určitě úspěch.
@broskvová zmrzlina píše:
@vanilková zmrzlina neporadím, ale ahoj sestřičko!![]()
A jakou konkrétni hru? Koukala jsem, že na výběr je hooodne Mario her. Syn Maria miluje, tak věřím, že by to mělo určitě úspěch.
Jakoukoliv, všechny jsou skvělý. Super Mario Odyssey hraje nejvíc ![]()
My máme Supermario party, Supermario Deluxe, Yoshi crafted world, Supermario maker 2… ta party a deluxe baví i mě ![]()
U nás je jedna z nejoblíbenějších her Mario Kart, jsou to závody aut a hrát můžou až 4 hráči najednou. Potom Minecraft, Crash Bandicoot, Unravel two, Super Mario Odyssey. Pro menší není špatná Tlapková patrola movie adventure. Just dance máme, ale k favoritům to určitě nepatří, přestože dcera taky ráda tancuje. Zkoušeli jsme i jiné pohybové hry (bowling, veslování…), ale nic z toho nezaujalo, to ovládání mi nepřijde úplně ideální.
@MaLi17 píše:
U nás je jedna z nejoblíbenějších her Mario Kart, jsou to závody aut a hrát můžou až 4 hráči najednou. Potom Minecraft, Crash Bandicoot, Unravel two, Super Mario Odyssey. Pro menší není špatná Tlapková patrola movie adventure. Just dance máme, ale k favoritům to určitě nepatří, přestože dcera taky ráda tancuje. Zkoušeli jsme i jiné pohybové hry (bowling, veslování…), ale nic z toho nezaujalo, to ovládání mi nepřijde úplně ideální.
Děkuji. To Mario Kart mě hodně zaujalo, to asi pořídíme. Máte k němu i volanty?
Děkuji. To Mario Kart mě hodně zaujalo, to asi pořídíme. Máte k němu i volanty?
Ano, máme volanty. U dětí jsou ale stejně oblíbenější klasické ovladače.
Jinak jsem si ještě vzpomněla na Asterix a Obelix xxl3, to děti taky baví a tomu pětiletému by se mohl líbit i Yoshi's crafted world.
Doporučuju zaregistrovat se v Nintendo eshopu. Dají se tam stahovat zdarma dema některých her, případně hry v akci za lepší cenu. Ale to už chce potom paměťovou kartu do switche, pokud jich stáhněte víc.
Dobrý den našla by se tu dobrá duše, která by dokázala poradit s jednou nedavno zakoupenou dětskou hrou? Jde o hru doba ledová.