Noční lampička Spöka Ikea
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Noční lampička SPÖKA Ikea
Milé maminky,
máte někdo tuhle lampičku? koupila jsem a samozřejmě vyhodila návod a nevím zda se nabíjí vypnutá či zapnutá. Na webu ikei jsem to nenašla.
děkuju moc za postřehy. a jste s ní spokojené?
Helča
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
kdyz najedes primo na lambicku pres ikeu, tak je pod obrazkem moznost stahnout navod ![]()
http://www.ikea.com/…QP05_PUB.PDF doufam, ze to pujde otevrit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alsem děkuju ![]()
ale tam jsme to taky nenašla. jen že se nabíjí cca až 14hod. ale zda zapnutá či ne
a nebo špatně vidím… taky možnost ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo jeste ze jsem to rozklikla. A mi ju mame porad v zasuvce. Nebot nam musi svitit celou noc me nenapadlo ze jo to nabijeci. At zijou navody.
.Takze rano vypnu ze zasuvky.
No nic tak to bude pres noc v zasuvce stejne protoze 4hodky nam nepomuzou kdyz pojede. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My mame dve. Vzdycky jednu dam nabit a druha pres noc sviti u deti. Rano je prohodim. Prijde mi to prave dokonale v tom, ze deti nemaji v pokoji zadny kabel navic a postavit se da kamkoliv. Dobijim teda vzdy vypnutou.
A treba se nekomu bude hodit info, ze vydrzi svitit bez kabelu minimalne dve noci (u nas ma noc 12 hod).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teredes píše:
My mame dve. Vzdycky jednu dam nabit a druha pres noc sviti u deti. Rano je prohodim. Prijde mi to prave dokonale v tom, ze deti nemaji v pokoji zadny kabel navic a postavit se da kamkoliv. Dobijim teda vzdy vypnutou.
A treba se nekomu bude hodit info, ze vydrzi svitit bez kabelu minimalne dve noci (u nas ma noc 12 hod).
Fakt? Tak dik za tip. Me to nejak nenapadlo ze je to nabijeci. Ja myslela klasika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ted jsem koukla do toho navodu. Je fakt, ze tam pisou, ze sviti po dobiti 4-5 hodin
, ale to je nesmysl. Pouzivame ji fakt kazdou noc uz celkem dlouho, deti chodi spat v 19, lampicku nevypinam rano pred 7 a nikdy se mi nestalo, ze by po tech 12ti hodinach nesvitila. Prave naopak, vydrzi svitit i druhou noc bez dobiti, jen k ranu uz skomira nebo zhasne, ale tu prvni noc nikdy. Snad mi to nekdo uveri
![]()
Příspěvek upraven 15.06.12 v 22:29
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nabíjím vypnutou a nám teda vydrží několik nocí
asi máme nějakou extra
![]()
- Citovat
- Upravit
Akorat tedkom kdyz jsem to sla zkusit vypnout ze zasuvky tak se vypla. Ale ja mam pocit ze nam jelo to svetylko i pres den dneska.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teredes píše:
Ted jsem koukla do toho navodu. Je fakt, ze tam pisou, ze sviti po dobiti 4-5 hodin, ale to je nesmysl. Pouzivame ji fakt kazdou noc uz celkem dlouho, deti chodi spat v 19, lampicku nevypinam rano pred 7 a nikdy se mi nestalo, ze by po tech 12ti hodinach nesvitila. Prave naopak, vydrzi svitit i druhou noc bez dobiti, jen k ranu uz skomira nebo zhasne, ale tu prvni noc nikdy. Snad mi to nekdo uveri
![]()
![]()
Příspěvek upraven 15.06.12 v 22:29
A nebo starsi tip?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teredes píše:
@Barushe super, uz jsme dve.
Hele zitra to zkusim ted ji musim nechat takhle pres kabl.Pak ji zkusimenechat nabit pres den a na noc bez kablu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Dneska jsem si ji koupila. V návodu je, že se namá zapínat, když je v zásuvce. Ale když jsem ji dala nabíjet, tak se zama rozsvítila a svítí…Počkat, jdu se kouknout…Jj svítí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jirabobes tak asi byla uz zapnuta, kdyz jsi ji do zasuvky davala
. Proc ji nevypnes ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@teredes píše:
@jirabobes tak asi byla uz zapnuta, kdyz jsi ji do zasuvky davala. Proc ji nevypnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit