Nočník - 21 měsíců
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nocnik 21mes.
Ma cenu zkouset, kdyz je to bez efektu? Dnes jsem 4 x prevlekala…pred cca 4 mes. hezky cural, po tydnu ho to asi omrzelo, nocnik jsem schovala a ted zkousim a nic…dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Za mě nemá. Prostě ještě není připraven. Zkusila bych déle. Třeba za měsíc nebo 2.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dcera 24 měsíců. Bez problému se vycura ale jen po spinkani. Během dne si sama sedne ale proste se nevycura. Myslim ze potřebuje k tomu proste dozrat. Takze posazuji zkoušíme a uvidíme kdy se to podaří.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš začal teď. Přesně jak měl 2 roky. A je vidět, že chce a je rád, že mu to jde. Před tím jsme několikrát zkoušeli a zbytečný.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Záleží jak je vyspělý. Já jsem zkusila indiánskou metodu, když byl trochu starší, měl skoro dva a půl roku, ale dítě má prý schopnost udržet chvíli svěrač vlastní vůlí už od zhruba roku a půl.
Prostě od jednoho dne jsem synovi přestala dávat plenku přes den. Měl ji jen na spaní. Žádné výjimky. Zkoušela jsem posazovat na nočník, nebo záchod. První dny bylo nacurane všude, pořád jsme převlékali, málokdy si zavolal, ale po čtrnácti dnech se to zlomilo a dá se říct že ze dne na den si začal volat. Chce to vydržet, nepolevit a ono to půjde. Když mu někdy nočník dáš a pak zase ne, vybere si co je pro něho jednodušší, tedy čůrat do plenky. Vím, že každé dítě je jiné, ale tahle metoda je super a nám se osvědčila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romilda super tip. Jen se zeptám jak jste to dělali když jste šli ven? Nebo jste těch 14 dni byli jen doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára já mám taky vyzkoušení indiánskou metodu. Dceru jsem odplenkovala( jen přes den, na noc je stále měla) během 4 dnů a nehody minimální. Než s tím začneš, tak si o tom přečti. Je potřeba to i dítěti řádně vysvětlit. Ne jen vzít pleny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@-Sára Chodili jsme normálně ven, akorát jsem s sebou nosila náhradní oblečení, kdyby to nevyšlo…Každou chvilku jsem mu stahovala kalhoty a zkoušeli jsme jen jakoby mimochodem, nenutila jsem ho stát v pozoru dokud to nepůjde. Když se to náhodou povedlo tak jsem až přehnaně chválila, jásala, chudák kolikrát nechápal proč z toho dělám takovou vědu, ale smál se ![]()
Ze začátku byl ale věčně pocurany, s tím jsem počítala. Nikdy jsem mu nebrblala, spíš jsem dělala že mě to mrzí, že to nestihl a že příště už to určitě vyjde.
Takže u nás to šlo rychle, po čtrnácti dnech si začal volat sám a do měsíce od této metody už byl bez plenky i přes noc. Ale záleží fakt na dětské vyspělosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jary1 Wow, tak to je ultrarychlost
No, já jsem synovi zdůvodnila odplenkovani jen tím, že plenky jsou pro mimina a on už je velký kluk, tak už je nebudeme dávat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romilda já jsem se taky divila, jak jsme to rychle zvládly. Ale já jsem jí to vysvětlila celé, kam a proč má chodit čůrat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit