Poradna o zdravém nošení dětí
Iva Gondeková
Mám pocit, ze to vse splnuje nositko Noiga od Maggion. Je rostoucí od narození az do 3 let, da se utahovat na těle, nosit vpředu i vzadu, bederni pas je pevnější, ale netlačí..
Mam kdyztak jedno k prodeji, skoro nove, dcera nebyla moc nosici.
Řekla bych, že Moisha Grow a Sestrice. Pak Kavka nebo Monilu.
@Anonymní píše: Více
Moisha a Monilu jsou přesně ty s velmi úzkým bederním pásem. Jsou to krásná nosítka, ale bederák nesedí. A sestrice je sice trošku lepší, ale na sponě se zužuje, takže pro mě totéž.
Tak to asi už žádné není. Nebo kontaktovat přímo výrobce, jestli nemohou ušít na míru. ![]()
Zkuste napsat do jejich FB skupiny, treba by byl nekdo pobliz u koho byste mohla vyzkouset.
Marty’s nosítka, má na prodej, ale po domluvě možná nebude problém ušít na míru.
Existuje přezkové nosítko: :široký bederní pás-včetně místa pod sponou(za dostatečně široký považuji například BeLenku) :neměl by být úplně měkký : má dotahování ramenních popruhů na obě strany nebo jen dopředu, v žádném případě ne jen dozadu jako výše zmiňovaná BeLenka. Zároveň toto stahování nekončí skoro až u lopatek jako Tula, která by mi jinak vyhovovala. : vše se dá dotahovat s dítětem na těle(nesplňuje Donkey) : není extrémně složité(jako Aloe) : vhodné pro dítě starší 6 měsíců a s 8 a více kg
byla jsem ve dvou zkušebnách, ale všude jedou svých pár nosítek a nikdo mi nebyl schopen poradit, protože jimi preferovaná nosítka mi nesedí (spona u pásu tlačí nebo nedotáhnu ramenní popruhy a tudíž se do nosítka nedostanu sama). Šátek určitě ne.