Nová antikoncepce a nedostavení MS

21.4.23 08:41

Nová antikoncepce a nedostavení MS

Dobrý den, prosím o radu zda jste to některá měla stejně. Brala jsem cca 2 roky Antikoncepci Calleto a vše bylo v pořádku. Teď jsem přešla na novou HA Maitalon a v pondělí 17.4. jsem dobrala poslední pilulku a dnes 21.4 a stále jsem nedostala MS. Těhotná být na 100% nemůžu.. přítel byl celý měsíc pracovně pryč takže po dobu jednoho plata k sexu nedošlo. Tak se ptám zda je to normální a zda se MS dostaví třeba později.. ještě dodám že během pauzy jde ze mě jen bílý výtok s hlenem. Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
21.4.23 08:44
@Kristýna031 píše:
Dobrý den, prosím o radu zda jste to některá měla stejně. Brala jsem cca 2 roky Antikoncepci Calleto a vše bylo v pořádku. Teď jsem přešla na novou HA Maitalon a v pondělí 17.4. jsem dobrala poslední pilulku a dnes 21.4 a stále jsem nedostala MS. Těhotná být na 100% nemůžu.. přítel byl celý měsíc pracovně pryč takže po dobu jednoho plata k sexu nedošlo. Tak se ptám zda je to normální a zda se MS dostaví třeba později.. ještě dodám že během pauzy jde ze mě jen bílý výtok s hlenem. Děkuji za odpověď

Při braní antikoncepce nemusíš krvácet z vysazení. Nejspíš tělo reaguje na změnu HA. Já jsem po vysazení v pondělí běžně krvacela až v pátek nebo v sobotu a v pondělí to bylo ok. Může se dostavit později, ale ber prášky po týdenní pauze navzdory krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35754
21.4.23 09:09

Beru teď HA víc jak rok a neměla krvácení z vysazení ani jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí