Jakou vybrat podlahu do domku?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
999
1.2.21 15:20

Ted mame lamino, do budoucna budem davat drevo.. drevo jsem ted nechtela z duvodu maleho ditete, sli jsme tou nejlevnejsi cestou a kupodivu uz 3.rok a vypada stale krasne… s podlahovkou je tez uplne v pohode :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5890
1.2.21 17:50
@Ernais píše:
Ten nas levny taky rozhodne nebyl, ale mame bezovy zihany mat, takze na nem vicemene neni vubec nic videt. Kazdopadne dat si cernou lesklou podlahu muze jen naprosty silenec, ne? :mrgreen: na tom musi byt prece uplne vse videt

Jo!! Je to horor!!! Byla jsem mladá a nezkušená, bylo to 1 rok hezký jen na oko :mrgreen: náš mop jede 2× denně :lol:
Takže rada pro ostatní : nikdy si nedávejte takhle tmavou podlahu :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
1.2.21 18:01
@Markéta188 píše:
Jo!! Je to horor!!! Byla jsem mladá a nezkušená, bylo to 1 rok hezký jen na oko :mrgreen: náš mop jede 2× denně :lol:
Takže rada pro ostatní : nikdy si nedávejte takhle tmavou podlahu :zed: :mrgreen:

Ja si myslim :mrgreen: ja si jako mlada a nezkusena koupila leskly cerny konferencak a bylo to peklo, rano jsem utrela prach, odpoledne tam byl znova. Brzo letel z domu a ted uz mi nic cerneho pres prah nesmi, se nehodlam uuklizet :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5890
1.2.21 18:08
@Ernais píše:
Ja si myslim :mrgreen: ja si jako mlada a nezkusena koupila leskly cerny konferencak a bylo to peklo, rano jsem utrela prach, odpoledne tam byl znova. Brzo letel z domu a ted uz mi nic cerneho pres prah nesmi, se nehodlam uuklizet :pocitac:

No kéž bych já měla jen stoleček :lol:
Jako mladá chceš všechno in a krásný na oko a po 3 letech zjistíš jak je všechno nepraktické a běháš jen s hadrou. Já měla tu možnost ve 20 si právě zařídit byt a teď po 6 letech ho letos budeme celý předělávat včetně mé podlahy, protože je všechno úplně na h… :lol:
No Jo, musíme si na to všechny přijít samy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5890
1.2.21 18:10
@Markéta188 píše:
No kéž bych já měla jen stoleček :lol:
Jako mladá chceš všechno in a krásný na oko a po 3 letech zjistíš jak je všechno nepraktické a běháš jen s hadrou. Já měla tu možnost ve 20 si právě zařídit byt a teď po 6 letech ho letos budeme celý předělávat včetně mé podlahy, protože je všechno úplně na h… :lol:
No Jo, musíme si na to všechny přijít samy :mrgreen:

Ještě musím zmínit můj super prosklený jídelní stůl nebo koženou sedačku která se loupe, to ta podlaha je nejmenší problém! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
1.2.21 20:23

Ja bych jinou nez drevenou nechtela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15728
1.2.21 22:18
@lalouch píše:
Ja bych jinou nez drevenou nechtela…

To je hezké, ale dřevo je izolant a v kombinaci s podlahovým vytápěním je to trošku nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
1.2.21 22:49

@Zumpa mame na byte i baraku drevenou plovoucku a podlahovku a ano, trva dyl
nez hreje a nehreje tak efektivne jako treba dlazba vedle, ale za ten prijemnej pocit chodit bosa po dreve a ten pohled na krasny drevo to stoji :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
2.2.21 06:20
@lalouch píše:
@Zumpa mame na byte i baraku drevenou plovoucku a podlahovku a ano, trva dyl
nez hreje a nehreje tak efektivne jako treba dlazba vedle, ale za ten prijemnej pocit chodit bosa po dreve a ten pohled na krasny drevo to stoji :lol:

To je o prioritach no, ja radsi efektivni vytapeni nez se kochat pohledem na podlahu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1028
2.2.21 08:33

@Ernais asi i zalezi, jake vlastnosti ten barak ma, my mame energeticky A a na to vytopeni to je v pohode, topime pomerne malo a je tam dost teplo, takze to kochani krasnou podlahou, kde kazde prkno je original, mi tak drahe nepripada :lol:
taky muze byt dobrej kompromis konvektor misto celoplosne podlahy…

jedine, kde sama nevim, jak to udelat, je nase roubenka.. protoze tam jsou nadherna stara dubova prkna, ale pod ne je samozrejme naprosta blbost davat podlahovku a zase mit ve svetnici radiatory nebo i konvektory je prasarna, tak vubec nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3681
2.2.21 10:13

@lalouch Taky bych nechtěla nic jiného než dřevo. My máme dubova prkna v oleji a kocham se stale :). Vinyl je pro me hnusný lino, to bych v baráku nechtěla ani náhodou. Jo a taky máme podlahové vytapeni a uplne ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí