Nová práce a ID

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
9.11.23 17:44

Nová práce a ID

Dobrý den,

v prosinci nastupuji do nové práce. Mám ale ID prvního stupně do dubna následujícího roku a je mi jasné, že při přijímání se to (zřejmě účetní) té firmy dozví. Samozřejmě mi to není příjemné a bojím se, aby mě kvůli tomu ve zkušebce nepropustili.

Jsem současně SVČ na vedlejší činnost, ale to v tomto asi nemá žádný vliv.

Řešila některá z vás toto při nástupu do nové práce? Co dělat? Děkuji. Anonym, zdravotní stav.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64944
9.11.23 17:54
@Anonymní píše:
Dobrý den,

v prosinci nastupuji do nové práce. Mám ale ID prvního stupně do dubna následujícího roku a je mi jasné, že při přijímání se to (zřejmě účetní) té firmy dozví. Samozřejmě mi to není příjemné a bojím se, aby mě kvůli tomu ve zkušebce nepropustili.

Řešila některá z vás toto při nástupu do nové práce? Co dělat? Děkuji. Anonym, zdravotní stav.

tak pro ně to může být výhoda, mají na to nějaké odpisy nebo něco takového. A pokud projdeš vstupní prohlídkou, nemá důvod to řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18267
9.11.23 17:58

@vokishka

vstupní prohlídky jsou zrušené

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64944
9.11.23 18:07
@DanielaD píše:
@vokishkavstupní prohlídky jsou zrušené

nejsou, pokud teda vím. Nebo to záleží na zaměstnavateli. U nás chtějí i vstupní, i ty pravidelné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35531
9.11.23 18:45

Pokud to nebude mít vliv na výkon práce tak nevidím důvod proč by tě měli propouštět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44180
9.11.23 21:35
@Anonymní píše:
Dobrý den,

Řešila některá z vás toto při nástupu do nové práce? Co dělat? Děkuji. Anonym, zdravotní stav.

Co blbneš. Pokud tu práci zvládneš, budou rádi. Budou z toho mít jen výhody a spoustu ušetřených peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat