Nová práce a ID
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Dobrý den,v prosinci nastupuji do nové práce. Mám ale ID prvního stupně do dubna následujícího roku a je mi jasné, že při přijímání se to (zřejmě účetní) té firmy dozví. Samozřejmě mi to není příjemné a bojím se, aby mě kvůli tomu ve zkušebce nepropustili.
Jsem současně SVČ na vedlejší činnost, ale to v tomto asi nemá žádný vliv.
Řešila některá z vás toto při nástupu do nové práce? Co dělat? Děkuji. Anonym, zdravotní stav.
tak pro ně to může být výhoda, mají na to nějaké odpisy nebo něco takového. A pokud projdeš vstupní prohlídkou, nemá důvod to řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@DanielaD píše:
@vokishkavstupní prohlídky jsou zrušené
nejsou, pokud teda vím. Nebo to záleží na zaměstnavateli. U nás chtějí i vstupní, i ty pravidelné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud to nebude mít vliv na výkon práce tak nevidím důvod proč by tě měli propouštět.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,v prosinci nastupuji do nové práce. Mám ale ID prvního stupně do dubna následujícího roku a je mi jasné, že při přijímání se to (zřejmě účetní) té firmy dozví. Samozřejmě mi to není příjemné a bojím se, aby mě kvůli tomu ve zkušebce nepropustili.
Řešila některá z vás toto při nástupu do nové práce? Co dělat? Děkuji. Anonym, zdravotní stav.
Co blbneš. Pokud tu práci zvládneš, budou rádi. Budou z toho mít jen výhody a spoustu ušetřených peněz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
v prosinci nastupuji do nové práce. Mám ale ID prvního stupně do dubna následujícího roku a je mi jasné, že při přijímání se to (zřejmě účetní) té firmy dozví. Samozřejmě mi to není příjemné a bojím se, aby mě kvůli tomu ve zkušebce nepropustili.