Nová práce, plat
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Anonymní píše: Více
To si děláš srandu…tolik mají učitelé!!!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ono se to dá nahnat. Taky máme letos možnost doučovat, na to je ale zvlášť smlouva. Stejně jako na záskoky v družině. Jinak nesuplujeme nikdy, to vždy pokryjí učitelé. Taky osobní ohodnocení a odměny má každá škola jinak. Počítat se dá jen s tím co je v tabulce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ale to máš poněkud nestandardní. Jestli máš plný úvazek, tak všechny činnosti máš v pracovní době za plat podle tabulky. Suplování i doučování by mělo být mimo pracovní dobu AP, pokud je placené navíc. Pokud je v rámci náplně práce AP, tak za to už plat máš a není to navíc. Za nějakou aktivitu navíc mimo běžnou činnost může být odměna. Nebo dohoda navíc.
My taky můžeme mít dohody navíc, na kroužek, doučování, ale to je až po tom, co nám skončí úvazek ( většinou kratší).
Je zajímavé, jak to má každá škola jinak. Někde si na větší peníze přijít lze, jinde ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji všem za odpovedi, ale o zadnou Prahu se nejedna!,Jedna se o male mestecko cca 4000 obyvatel, v ohruhu je pak jen plzen ktera je 15km, a dalsi mestecka s cca 4000 obyvatelema
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tomas211 Popravdě nevím na co si stezujes
Máš stejnou situaci jako spousta dalších lidí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pri plnem uvazku nedela za minimalni mzdu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jenže suplování a přestávky jsou do úvazku a pokud ti to zaměstnavatel připlácí, pak je to nějaký nadstandard a bylo by fajn napsat v jakém městě pracuješ, protože tohle norma není. Vím, že třeba v Brně je nedostatek AP a spolužačka, která dělá AP ve školce má 9platovou = těch 30tis má taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
Reakce na kterou reaguješ byla na mě…
Ale já plný úvazek mám a mám 22tisíc hrubého - ted tedy bude + 1500kč v hrubém, tak jsem zvědavá.
I proto jsem se dala na studium učitelství a budu doufat, že brzy postoupím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Trouble maker píše: Více
no tak to neni ani ted minimalni mzda, tech 15 stovek neplati pro pedagogy. AP s maturitou v soucasne dobe zacina na cca 26 t.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anik6 píše: Více
to fakt ne, to maj v te 9. tride, na kterou AP nedosahnou, ta je na zakladce pro vychovatelky v druzine
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše: Více
Není to teď nově pro asistenty zaručená mzda, nebo jak se to jmenuje? I když mi není jasné, jak to funguje, když platí tabulky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak koukám, že jak to fakt bude se ještě v prosinci nevědělo.
https://www.asistentpedagoga.cz/…a/dotaz/5361
- načítám...
- Citovat
- Zmínit