Nové profily a anonymní

2769
14.2.23 11:10

Nové profily a anonymní

Nezdá se Vám, že tu těžce přibylo anonymních a nových profilů? Koho odhadujete, že za tím stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Stará známá
14.2.23 11:14

Nudici se lidi, lidi, kteri touzi po pozornosti, lidi, kteri si zakladanim kravin kompenzuji jiny svuj problem a psychicky nemocni jedinci

• Citovat
  • Upravit
35754
14.2.23 11:21

No hlavně by měli podle me založené diskuze nových uživatelů nejdřív schvalovat admini. Řekla bych, že to dá ním práce než pak ty diskuze mazat. Viz nedávno ten otrava s viagrou na tři stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2769
14.2.23 11:25
@JancaS84 píše:
No hlavně by měli podle me založené diskuze nových uživatelů nejdřív schvalovat admini. Řekla bych, že to dá ním práce než pak ty diskuze mazat. Viz nedávno ten otrava s viagrou na tři stránky. [/citac

Tak to šlo kolem, sakra. :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35754
14.2.23 11:28
@jenom_chlap píše:
@JancaS84 píše:
No hlavně by měli podle me založené diskuze nových uživatelů nejdřív schvalovat admini. Řekla bych, že to dá ním práce než pak ty diskuze mazat. Viz nedávno ten otrava s viagrou na tři stránky. [/citacTak to šlo kolem, sakra. :think: :D

Jo, to bylo myslím kolem Vánoc, zapleveleny půl emimina, nějakej elaborát v angličtine, prodej viagry nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
boricmytu
14.2.23 11:30

Pravda, nový uživatel by neměl mít ihned právo na založení diskuze, buď by zde měla být nějaká časová prodleva (dny, týden) a nebo určitý počet příspěvků do diskuze, myslím, že by to spoustu těchto uživatelů odradilo :)

• Citovat
  • Upravit
13197
14.2.23 11:32
@Stará známá píše:
Nudici se lidi, lidi, kteri touzi po pozornosti, lidi, kteri si zakladanim kravin kompenzuji jiny svuj problem a psychicky nemocni jedinci

no jestli beha po svete tolik stupidnich lidi, no potes kote. ja si spise myslim, ze to jsou copywritteri, kteri maji udrzovat sledovanost epipi. vsimla jsem si, ze vzdy se objevi najednou plno diskusi na stejne kontroverzni tema, jako by dostali za ukol nekde na porade, jake tema se bude tento tyden zpracovavat :nevim: nechce se mi verit, ze nikdo nezalozi tema na exekuce/insolvence a pak je jich tu zjevi xy behem jednoho dne… nebo tuhle o behem dne xy temat o levoboccich ci dite se zenacem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
14.2.23 11:34
@boricmytu píše:
Pravda, nový uživatel by neměl mít ihned právo na založení diskuze, buď by zde měla být nějaká časová prodleva (dny, týden) a nebo určitý počet příspěvků do diskuze, myslím, že by to spoustu těchto uživatelů odradilo :)

takhle to tu fungovalo pred 13ti lety, nove zalozeny profil nemohl ani davat denicky, ktere tehdy staly za to, doted si pamatuji, jak jsem se vzdy tesila, az prvorozeny usne, ja si dam kafe a nejaky si prectu… se slzou v oku vzpominam na dobre casy emimina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
14.2.23 11:36

A nebyvalo to tak drive, ze diskuzi mohl zalozit jen uzivatel s urcitym poctem prispevku? Byvalo to i tak, ze novy uzivatel mel omezeny pocet komentaru na den (tusim deset?).

• Citovat
  • Upravit
boricmytu
14.2.23 11:41
@markytka3 píše:
takhle to tu fungovalo pred 13ti lety, nove zalozeny profil nemohl ani davat denicky, ktere tehdy staly za to, doted si pamatuji, jak jsem se vzdy tesila, az prvorozeny usne, ja si dam kafe a nejaky si prectu… se slzou v oku vzpominam na dobre casy emimina

Třeba je na čase se k tomu opět vrátit, myslím, že by díky tomu měl @admin méně práce.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.2.23 12:07
@jenom_chlap píše:
Nezdá se Vám, že tu těžce přibylo anonymních a nových profilů? Koho odhadujete, že za tím stojí…

Myslis? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
10860
14.2.23 12:07
@Anonymní píše:
Myslis? :mrgreen:

Proste mi to nedalo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10860
14.2.23 12:09
@ontarova.stara píše:
A nebyvalo to tak drive, ze diskuzi mohl zalozit jen uzivatel s urcitym poctem prispevku? Byvalo to i tak, ze novy uzivatel mel omezeny pocet komentaru na den (tusim deset?).

Ano. Proto je vzdy plno nesmyslnych komentu ke starym diskuzim, jen aby nahonili pocet prispevku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Stará známá
14.2.23 12:25
@markytka3 píše:
no jestli beha po svete tolik stupidnich lidi, no potes kote. ja si spise myslim, ze to jsou copywritteri, kteri maji udrzovat sledovanost epipi. vsimla jsem si, ze vzdy se objevi najednou plno diskusi na stejne kontroverzni tema, jako by dostali za ukol nekde na porade, jake tema se bude tento tyden zpracovavat :nevim: nechce se mi verit, ze nikdo nezalozi tema na exekuce/insolvence a pak je jich tu zjevi xy behem jednoho dne… nebo tuhle o behem dne xy temat o levoboccich ci dite se zenacem :nevim:

Spis je potreba si uvedomit, ze toto je virtualni svet a moc se tim nezaobirat. Pochybne diskuse preskakuju a nemyslim si o tom nic - je mi to jedno, kdo a proc je zaklada.

• Citovat
  • Upravit
2769
14.2.23 12:28
@boricmytu píše:
Třeba je na čase se k tomu opět vrátit, myslím, že by díky tomu měl @admin méně práce.

Nastal čas na změnu.) Kristíno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat