Nové staré mateřské centrum

279
8.9.07 14:07

Nové staré mateřské centrum

Ahojki,
mám dotaz ohledně toho, že si chceme založit vlastní MC, které je nyní pod DDM (dům dětí a mládeže). je tam problém s organizací a jaksi paní, která to vede není nakloněná naším představám. Dalším problémem je to,že u MC není venkovní prostor, kde si děti mohly prípadně hrát za teplého počasí. Chceme si založit vlastní MC, ale jsme 5000 město a spory jistě budou a nemalé. Navíc v tuto chvíli (zjistíme to až v pondělí)nevíme, zda-li by bylo město ochotno nám nějaké prostory dát a k nim třeba dotaci tj. prominutí nákladů.
Chceme patřit pod Síť MC, která v lesčem poradí.
Beru jakoukoliv radu
A ještě jedna prosba ohledně založení webu pro naše MC-můžete mi poradit, kde je to nejlepší. Já náš rodinný web mám, ale jaksi nejsem úplně max. spokojená.
Mockrát děkuji a netrpělivě budu očekávát jakoukoliv reakci
Mějte se Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
987
8.9.07 23:09

Ahoj!
Tak to ti moc fandím, my jsme si MC založili a přesně před rokem rozjeli činnost. Je to spousta práce a času, ale stojí to za to. Když tak mrkni na naše stránky www.volny.cz/kckampa a pokud budeš potřebovat něco konkrétního, napiš mi SZ a zkusím ti poradit - pokud budu vědět :D
Každopádně my jsme volili cestu - založení Obč. sdruž., potom Komunitní centrum a nakonec jsme přidali Mateřské, které teď naopak vede náplní a programem nad Komunitním. A důležitý je samozřejmě prostor.
 Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital