Ahoj holky. V den plodných dní jsem měla nechráněný styk, partner se do mě neudělal, lidově řečeno. Druhy den jsem mazala pro pilulku do lékárny, Protože jsem hrozná schízařka, nic mi po ní nebylo. 4 dny před očekávanou menstruací mě bolela prsa, břicho, poté jsem začala krvácet (?) Směs všeho, nebylo toho vůbec hodně, trvalo to jen 3 dny. Jindy mám hrozně silnou menstruaci, proto mě to překvapilo. Od té doby se cítím fajn a prsa už nebolí tolik a nejsou tak nalitá. Chci se zeptat, mám očekávat pořádnou menstruaci ještě, nebo to bylo všechno z důvodu rozházení hormonů? nemáte některá zkusenosti?
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahoj holky. V den plodných dní jsem měla nechráněný styk, partner se do mě neudělal, lidově řečeno. Druhy den jsem mazala pro pilulku do lékárny, Protože jsem hrozná schízařka, nic mi po ní nebylo. 4 dny před očekávanou menstruací mě bolela prsa, břicho, poté jsem začala krvácet (?) Směs všeho, nebylo toho vůbec hodně, trvalo to jen 3 dny. Jindy mám hrozně silnou menstruaci, proto mě to překvapilo. Od té doby se cítím fajn a prsa už nebolí tolik a nejsou tak nalitá. Chci se zeptat, mám očekávat pořádnou menstruaci ještě, nebo to bylo všechno z důvodu rozházení hormonů?
nemáte některá zkusenosti?