Nutriacademy, máte zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
235
28.2.13 08:30

Nutriacademy, mate zkusenosti?

Ahoj holky, uvazujeme s kamaradkou o absolvovani jednoho z kurzu z teto akademii, nemate s ni nekdo nejakou zkusenost? dekuju moc za reakce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
971
28.2.13 09:23

Zkušenost bohužel nemám, ale vypadá to fakt zajímavě. Sama jsem o něčem podobném uvažovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
28.2.13 09:29

Prave, moc se mi to libi :) takze nikdo nic? :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
28.2.13 10:04

@kucerat Tyhle rychokurzy jsou na nic, pokud se o výživu zajímáš, tak jdi studovat, jinak vyhazuješ zbytečně peníze - znalostí tam moc nezískáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
971
28.2.13 13:41

@angor A kde se to dá studovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2331
28.2.13 15:11

@LaalaB vyšší, vysoká škola - obor nutriční terapeut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
13.1.14 19:38

Ahoj holky, já mam teda na to jiny nazor-studovala jsem nutricniho terapeuta v Brne na Masarycce a byla jsem spokojena, ALE! chybela tam absolutne praxe - no a pak jsem se dozvedela o Nutriacademy a jejich kurz jsem si udelala. SUPER. Sice „rychlokurz“, ale fakt intenzivni a spoustu praxe, vyborni lektori a jeste zabava, fakt doporucuju. Je to drazsi tojo, ale zas kvalita… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
GabiGa
14.9.15 14:19
@mufink píše:
Ahoj holky, já mam teda na to jiny nazor-studovala jsem nutricniho terapeuta v Brne na Masarycce a byla jsem spokojena, ALE! chybela tam absolutne praxe - no a pak jsem se dozvedela o Nutriacademy a jejich kurz jsem si udelala. SUPER. Sice „rychlokurz“, ale fakt intenzivni a spoustu praxe, vyborni lektori a jeste zabava, fakt doporucuju. Je to drazsi tojo, ale zas kvalita… :)

Jasně, všichni jsme ti to sežrali. Vytvořila sis profil v ten den, co si sem naposledy napsala, takže jasná reklama. Nevím, komu by za to stálo sem vlézt, registrovat se, a pak napsat 3 věty k tématu Nutriacademy.
Je to přesně jak píšou holky výše, kurz k ničemu. Rychlokvaška. Jakou asi získáš praxi za 10 víkendů?
Když opomenu, že se dotyčná registrovaná jmenuje mufink, protože mufinka je již jistě obsazená, tak jí asi tento pseudo-rychlokvaško-nutriacademy-nick příliš netrápí, stejně jako názor, že získala kvanta praxe z kurzu o délce 10× víkend.
Nelezte tam ztráta peněz!!! :zed:

• Citovat
  • Upravit
1
19.11.18 10:54

Studuji na Nutriacademy kurz poradce pro výživu a dost mě popudil názor, že absolventi jsou rychlokvašky. Kurz trvá tři měsíce. Materiály k nastudování doma obsahují kolem 400 stran (jenom biochemie má 200 stran). Během víkendů se prakticky ukazuje měření, vážení, počítání konkrétních jídelníčků a diskutuje se o různých stravovacích tématech. Na konci studia musíte odevzdat absolventskou práci, která má asi 35 stran a strávila jsem u ní skoro 14 dní (jsem doma, kdybych chodila do zaměstnání, tak nevím kolik času by zabrala). Prosím nehodnoťte něco, o čem nic nevíte (pokud jste tam nechodili) a nepoškozujte kvalitní poradce proto, že jste narazili na někoho nekvalitního. Poradce pro výživu radí zdravým lidem, aby zdraví zůstali a měli zdravou váhu. Nutriční terapeut řeší výživu nemocných. Je v tom rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
28.3.25 11:36

Hrozná zkušenost po telefonu..vybrala jsem jiny kurz. Kdyz se na me zenska povysuje, tak to neni správný life kouc, poradce a motivator. Spatna zkusenost!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat