Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No zvláštní je, že tě ani nechtěl vidět. To můj doktor je teda hodně pečlivý asi. Já od porodu ještě žádnou antikoncepci nemám, ale první rok jsem to měla hodně nepravidelně a třeba i 10 dnů v kuse, nebo 2× do měsíce. Ale pak zase třeba 2 měsíce nic. Možná se tělo jen srovnána s tou antikoncepci a další cyklus bude už v pohodě. Nuvaring jsem měla před lety a nikdy jsem nekrvacela tak dlouho, naopak spíš min.
Zdravím. V úterý to bude 14dni co jsem zavedla kroužek první den ms. Jsem 8mes po porodu a nekojim. Kroužek jsem užívala v roce 2016 a bez problémů. Jenže teď pořád krvácím… Už to vypadá jen na špinění a ráno vstanu a opět ten samý problém. Už jsem z toho trochu nesvá. Doktor říkal, ať vydržím jelikož můžu klidně špinit celý měsíc. Furt si říkám, kde se to bere, že už snad nemá z čeho
. Recept mi poslal na dálku. Naposledy jsem u něj byla po 6ti nedělí. Tak si říkám, zda tam není nějaký problém. Řešily by jste to nějak nebo fakt počkat? Jako další týden budu vyndavat a nevím co čekat…já už se těším až budu mít klid od toho i v tomhle počasí a ono prd
.
Má někdo stejnou zkušenost?