Obavy ze sexu
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Cvičením určitě nic nezkazíš
Předpokládám, že nehledáš někoho jen na sex, ale na nějakou formu vztahu (třeba i volnější, že nebudete spolu bydlet, ale jen chodit apod.). Tj. budeš hledat někoho, komu na tobě záleží a má tě minimálně rád. A pokud tě bude mít rád, tak ho takovéhle „problémy“ neodradí. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Když do Vás partner vniká, tak jakoby zatlačte proti, jako byste chtěla vytlačit dítě v uvozovkách. Mně to pomáhá na to prdění
No a ohledně prsou - na to, že jsou povadlá se úplně vykašlete. Chlap, co mu to bude vadit, za to nestojí. Porodila jste a kojila 3 děti. Jste superžena!!!! Je to jen ve Vaší hlavě. A pokud si nenajdete Brada Pitta, tak můžete být úplně v klidu, protože i chlapi nejsou ztělesněním sexy polobohů a to nejsou použití porody a kojením a většinou ani nočním nevyspáním. Cvičit bych určitě začala, ale spíš kvůli zdraví, než kvůli postavě. 3× týdně aerobní trénink s posilováním zvládnete i doma u youtube.com. Strie nepovažuji za vadu na kráse už vůbec. Můj manžel je má taky, paradoxně kvůli tomu, že začal posilovat a jak mu rostly svaly, tak to kůže nedala. Takže - líčila bych se, koupila nějaký pěkný hadřík na sebe a s hlavou vztyčenou bych šla na lov ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Když do Vás partner vniká, tak jakoby zatlačte proti, jako byste chtěla vytlačit dítě v uvozovkách. Mně to pomáhá na to prděníNo a ohledně prsou - na to, že jsou povadlá se úplně vykašlete. Chlap, co mu to bude vadit, za to nestojí. Porodila jste a kojila 3 děti. Jste superžena!!!! Je to jen ve Vaší hlavě. A pokud si nenajdete Brada Pitta, tak můžete být úplně v klidu, protože i chlapi nejsou ztělesněním sexy polobohů a to nejsou použití porody a kojením a většinou ani nočním nevyspáním. Cvičit bych určitě začala, ale spíš kvůli zdraví, než kvůli postavě. 3× týdně aerobní trénink s posilováním zvládnete i doma u youtube.com. Strie nepovažuji za vadu na kráse už vůbec. Můj manžel je má taky, paradoxně kvůli tomu, že začal posilovat a jak mu rostly svaly, tak to kůže nedala. Takže - líčila bych se, koupila nějaký pěkný hadřík na sebe a s hlavou vztyčenou bych šla na lov
Díky moc, tak ja teda vyrazim
jste skvělé
- Citovat
- Upravit
Přesně tak, nějaký prdění díky vzduchu jde stranou když je to slastné. A pokud se stydíš za to že ti visí prsa, věz že mnohým se to líbí, mnozí to vůbec neřeší a nebo jsou na tom ještě hůř se svýma prsama
Jim zase visej kulky no
Všichni jsme originál a nikdo nesouloží s protějškem jen kvůli tomu že se mu líbí komplet fyzicky. Nestresuj se a užívej si sexu co to dá, po třech dětech nemůžeš jen tak vypadat jako 18 letá modelka.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jedna frndící debata tu byla před nedávnem. Doufám, že i tentokrát to bude podobný freestyle ![]()
Tak normální chlap snad ví, která bije, ne? Prostě tě natřel tak, že ti při tom napumpoval vzduch do útrob a nějak to musí ven. Když se mi to stane, zahraji to do autu a svedu to na něj nějakou hláškou ve smyslu, že je kanec, takhle mě natlakovat. Zasmějeme se a žijeme dál.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se tremi detmi budes hledat kvalitniho partnera a ten Te bude mit rad a budou mu nejake nedostatky, ktere by vadily u modelky, jedno.
Trosku bych cvicila, ale staci i mit pekne upravene vlasy a nehty, hezky parfem a lesk a budes atraktivni
Pritazlive na Tobe bude taky to, ze zvladas tri deti, budes mit jednou velkou rodinu, je s Tebou legrace apod. To je mnohem vic nez pevna prsa
A jinak ten muz asi vi, do ceho jde. Pokud hleda mladou holku modelku, tak bude lovit v jinych vodach. Takze ani nenarazis na nekoho, kdo by to resil. Zbytecny starosti
Cviky na panevni dno zlepsi ten “problem” pri sexu. Hlavne si ver, je to hodne v hlave. Mam kolem sebe vic zen, ktere jsou “dokonale” a jsou samy a naopak…
Muzi se je pak treba boji oslovit nebo se boji, ze budou hned chtit dite atd. Zkusena nezavisla zena ve strednim veku (predpokladam, ze je Ti tak 40?) muze byt pro mnohe chlapy terno
Taky tech 50kg je neco, s cim se da dobre pracovat (obleceni atd.). Proste neni duvod o sobe pochybovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, omlouvám se za trapné téma, ale vážně me trápí. Jde o to, ze jsem zůstala sama se třemi malými dětmi. To však teď neřeším. Jde o to ze se bojim - stydím mít sex. Mám postavu - 50 kg, ale jak jsem po rozchodu hodně zhubla, tak moje prsa jsou povislá a malá. A břicho má na sobě trochu strie. Co me však děsí nejvíce, je moje vagina. Při sexu jakoby “prdi” jak se do ni dostane i vzduch. Strašně se za to stydím a nedovedu si představit, ze se mi to stane s nekym novým. Mate to některá taky tak? Jak se tomu vyhnout? Nějaké cvičení třeba? Dík moc, mám v sobě z toho blok.