Obchod s džínami Havlíčkův Brod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
obchod s džínami havlíčkův brod
Ahojky holky, chtěla bych se zeptat, kde se dají koupit kalhoty v havlíčkovým brodě, děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
No, tak to je docela problém, mě už přijde, že jsou tam jen větve! Možná v tom obchodě v dolní ulici vedle Schleckeru (drogerie), ale jinak je to bída ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betynka87 píše:
No, tak to je docela problém, mě už přijde, že jsou tam jen větve! Možná v tom obchodě v dolní ulici vedle Schleckeru (drogerie), ale jinak je to bída
aha mh, takže se podívám tedy v tom našem prdělákově po vietnamskejch, kdž ye m pitomá a nepodivala sjem s e v pardubkách
,no nevadí, snad to něco vydrží ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Džíny mají ještě nad Šipkou v tom volnočasovém oblečení (teda doufám, že tam ten krám ještě je
)
v tom krámě v patře vedle Schleckeru jsem si chtěla koupit džíny po porodu, když mi nic nebylo, měli jsme s sebou i miminko, takže bylo celkem jasné, že jsem po porodu a ta důra, co tam obsluhuje, mi přinesla dvoje džíny a pak prohlásila, že mám moc velkou velikost (super informace pro ženskou v šestinedělí, jen tak mimochodem měla jsem 65 kilo) a že nic jiného tam na mě nemají
od té doby jsem tam nebyla ![]()
jinak teda od té doby, co skončil OP Prostějov, tak je to s džínama v Brodě naprd ![]()
jo, teď jsem si ještě vzpomněla, že by mohli mít džíny v tom krámě vedle Snahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betynka87 píše:
No, tak to je docela problém, mě už přijde, že jsou tam jen větve! Možná v tom obchodě v dolní ulici vedle Schleckeru (drogerie), ale jinak je to bída
a prosím, kde je ten schlecker, někde na námku??nejsme místní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaarleene píše:
Džíny mají ještě nad Šipkou v tom volnočasovém oblečení (teda doufám, že tam ten krám ještě je)
v tom krámě v patře vedle Schleckeru jsem si chtěla koupit džíny po porodu, když mi nic nebylo, měli jsme s sebou i miminko, takže bylo celkem jasné, že jsem po porodu a ta důra, co tam obsluhuje, mi přinesla dvoje džíny a pak prohlásila, že mám moc velkou velikost (super informace pro ženskou v šestinedělí, jen tak mimochodem měla jsem 65 kilo) a že nic jiného tam na mě nemají
![]()
![]()
od té doby jsem tam nebyla
jinak teda od té doby, co skončil OP Prostějov, tak je to s džínama v Brodě naprd
jo, teď jsem si ještě vzpomněla, že by mohli mít džíny v tom krámě vedle Snahy
n krásný, ale kde ty krámy najdu,??
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Schlecker je v Dolní ulici - když půjdeš z náměstí, tak po levé straně
ten obchod s oblečením je o jeden vchod blíž k náměstí a je v patře - před vchodem stává figurína ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaarleene píše:
Džíny mají ještě nad Šipkou v tom volnočasovém oblečení (teda doufám, že tam ten krám ještě je)
![]()
![]()
od té doby jsem tam nebyla
jinak teda od té doby, co skončil OP Prostějov, tak je to s džínama v Brodě naprd
jo, teď jsem si ještě vzpomněla, že by mohli mít džíny v tom krámě vedle Snahy
a kollik ty džíny tam stály?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chaarleene píše:
Schlecker je v Dolní ulici - když půjdeš z náměstí, tak po levé straněten obchod s oblečením je o jeden vchod blíž k náměstí a je v patře - před vchodem stává figurína
díky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Šipka je v dolní části náměstí - úplně v dolním rohu je drogerie a nad drogerií je Šipka - prodávají tam mobily a je tam papírnictví a v patře je oblečení ![]()
a když půjdeš z náměstí Dolní ulicí po pravé straně, tak pořád půjdeš, mineš hospodu U Zlodějky, pak je taková ulička, pak optika a pak je vchod do baráku U Kozlíčků (nad vchodem je taková lucernička) a tam vpravo jsou boty (Snaha) a vlevo myslím, že by mohli mít džíny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nebo si počkej, až dostaví nákupní centrum, vedle Huberta. Prý to bude něco jako City v Jihlavě. Tak jsem zvědavá a docela se těším.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Betynka87 píše:
@chaarleene Je pro zajímavost, ze Šipky prý bude Mekáč![]()
to jako fakt? to se mi nezdá moc šťastné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klárka14 Jo, už jsem to slyšela od dvou lidí…jako kdyby bylo na náměstí málo občerstvení! O tom obchoďáku jsem taky slyšela, ale bydlím už za Světlou, tak nevím, jestli už to tam začali dělat, nebo je to stále jen v plánu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit