Poradna o autosedačkách
Štěpán Rybníček
Objednávám z Nextdirekt pro ČR. Proč tedy objednávat z Ukrajiny? ![]()
@berusa.m ceny jsou po přepočtu někde jinde i v angilii, maji i kolonku na slevu. Děkuji prodavaji tam treba mikinu za 280 Kč novou, nechapu
Tak jsem koukla na nextdirekt Ukrajina. Ceny jsou fakt o dost nižší. Pokud ti to pošlou, stejně ti oni nebo kurýrní služba dopočítá clo a dph. K tomu poplatek za celní řízení a jsi na stejné ceně.
@Terulinka1998 píše:
@berusa.m ceny jsou po přepočtu někde jinde i v angilii, maji i kolonku na slevu. Děkuji prodavaji tam treba mikinu za 280 Kč novou, nechapu
Z Anglického ti to do ČR ale nepošlou. Loni jsem tam hodinu vybírala a nakonec mi to řeklo sorry, musíš to koupit v nextdirekt ČR. Tak jsem jak blb vybírala znovu.
@Terulinka1998 píše:
Já zas nechápu, co je na tom nepochopitelné.
Když si chci nakupit, zaletím si do Anglie, cca 4× - 5× do roka větší nákup ![]()
Letenky jsou za pár a má to člověk i s výletem.
Ahoj, prosím kdo má zkušenosti jak to funguje? Popřípadě z jakého státu objednáváte do ČR? Vždyt se jim to nemůže vyplatit. Prosím moc, kdo ma zkušenosti poradtě. Díky