Objednat spotřebiče přes internet?

1219
13.4.12 13:06

Objednat spotřebiče přes internet?

Budeme dělat novou kuchyň a mám vybrané spotřebiče. V obchodě jsou většinou až o 5tisíc dražší než přes e-shop. Chci se zeptat, jestli jste některá z vás objednávala takové zboží přes internet, zda to není risk nebo jestli radši připlatit a koupit je v obchodě. Děkuju za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1580
13.4.12 13:08

veškeré spotřebiče jsem pořizovala přes internet a spokojenost :) Prodají ti úplně stejné zboží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.4.12 13:10
@Vichrice píše:
veškeré spotřebiče jsem pořizovala přes internet a spokojenost :) Prodají ti úplně stejné zboží :)

A jak je to s dovozem? Předpokládám, že to vozí např PPL, kolik ten dovoz asi stojí? Omlouvám se za přihlouplou otázku, ale nejsem zkušená e-shopačka :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35872
13.4.12 13:11
@katulka.k píše:
A jak je to s dovozem? Předpokládám, že to vozí např PPL, kolik ten dovoz asi stojí? Omlouvám se za přihlouplou otázku, ale nejsem zkušená e-shopačka :P

To záleží, od koho to koupis, Maji to v podmínkách. Já Velké věcí taky kupuju Pres internet, zadny problém nikdy nebyl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
13.4.12 13:12

Taky máme vše přes net :D Vozí to DHL- ty přepravují ty těžší a avětší předměny. Poštovné najdeš na stránkách eshopů. Někteří mají od určité ceny přepravné zdarma ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
358
13.4.12 13:14

Ahoj, taky jsem objednávala spotřebiče přes net, my si pro ně ale dojeli sami k nejbližšímu výdejnímu místu… Záleží přes jaké stránky budeš objednávat, na stránkách si ale najdeš i cenu dovozu, nebo právě ty výdejní místa, takže stačí trochu pohledat a porovnat ceny… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
13.4.12 13:20

ahoj ja si spotreboce vybrala na netu pak je zkoukla ve skutecnosti v obchode a objednala prez net. vyslo to levneji a vedela jsem presne jak to vypada. urcite na to, e shopu maji uvedenou cenu za dopravu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
13.4.12 13:28

Všechno do kuchyně, tv, vysavač, no prostě všechno přes net. A reklamace se neboj. Já mám smůlu na vše co koupím a odsavač byl špatnej tak pro něho přijeli a dovezli novej. Mražák byl naraženej, nechtěli jsme ho, tak dovezli novej. Neboj se a pěkný den :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.4.12 13:30

Díky vám :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
251
13.4.12 13:38

Já jsem si všechny spotřebiče do kuchyně taky pořídila přes net, ty ceny jsou fakt v řádu tisícovek nižší než v kamenném obchodě. Objednala jsem si je v eshopu, který sídlí v Brně, jelikož to mám blízko, pro případ reklamace. Zatím spotřebiče fungují, takže jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
13.4.12 13:38

Holky a jakou máte myčku? Chtěla bych značku aeg, ale není to nutnost, nějakou do 12ti tisíc, alespoň na 12 sad s nízkou spotřebou vody a malou hlučností :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
13.4.12 14:32

Tak tak, dovoz byl většinou kolem 300 czk a nebo úplně zdarma. Myčku máme Bosch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
13.4.12 14:40

…taky všechny spotřebiče kupujeme na internetu.
Naposledy to byla myčka.Předtím mikrovlnka.
Myčku máme Bosch,je tak tichá- 40db,že kolikrát si nejsem jistá,jestli jsem jí opravdu zapnula.
Spotřebu má nízkou,10l,ale to mají už asi všechny.Stála tedy 16t :think:
No,a v dohledné době budem kupovat pekárnu,taky přes net.
doporučuji si prolustrovat obchod na Heurece,a zjistit si ceny dopravného u jednotlivých obchodů.
V jednom obchodě třeba mají nízkou cenu zboží,ale při součtu s dopravou je cena vyšší než jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
13.4.12 16:08

Všechny spotřebiče máme z netu, i s tou stovkou nebo dvěma za dovoz se to ještě furt bohatě vyplatí. třeba u mé pračky byl rozdíl prodejna - net skoro 5 tisíc :roll:
Přivezli mi vše až domů, platila jsem na místě, nebyl problém.

Vždycky jsem si našla model, který chci, zadala na heureku nebo zbozi.cz, vyfiltrovala nejlevnější a tam objednala… kolikrát se mi ale stalo, že neměli na skladě nebo ani jejich dodavatel a musela jsem stornovat a zkusit jinde…

jenom si zjisti, jaké servisy jsou ve tvém městě a podle toho kupuj značky, protože případné reklamace se už neřeší přes eshop, ale právě přes ten servis ;)

Myčku mám plně vestavnou s integrovaným panelem AEG-Electrolux a spokojenost :palec:

:mavam:
  • Citovat
  • Upravit
509
19.4.12 15:51

V prosinci jsem zařizovala kuchyni a všechno jsem objednávala přes Datart na jejich e-shopu. Ty ceny byli úplně jiný než v obchodě. Ještě ten den jsme je měli připraveny v obchodě k vyzvednutí. S reklamací nebyl taky žádný problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí