Objednávka nextdirect.com

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4649
2.9.14 08:56

Platba jde pouze kartou a zbozi muzes vratit, musis ho ale poslat zpet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
1.10.14 22:21

Holky jak se tam mám zaregustrovat? Furt me to zamita ze musi byt adresa z Anglie nebo Ameriky:/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
2.10.14 20:17

@Aneta361 A píšeš adresu bez háčků a čárek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
2.10.14 22:08

@evcaB : Ee. I s háčky a čárky. To musím bez nich? A půjde to? Pošlou mi to správně když to nebude přesně napsané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
3.10.14 06:38

@Aneta361 Já to právě zadávala taky s háčkama a nešlo to a pak bez nich jsem se bez problémů zaregistrovala. Zatím jsem objednávala 3× a vždy bez problémů balíček dorazil ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
3.10.14 22:31

@evcaB :Fakt? Je super. Dekuji moc:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.10.14 13:10

@Aneta361 Není zač a doufám, že se zadařilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
6.10.14 17:21

@evcaB : Ano. Vynechala sem carky, hadky a mezery a ok:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
5.11.14 21:15

clo na nextdirect.com?

Zdravím všechny a prosím o radu.
Chci také poprvé objednat na nextdirect.com. Bojím se trochu, zda cena, za kterou vložím zboží do košíku je konečná. Nebudou po mě chtít nějaké clo či jiné další poplatky?
Našla jsem poznámku, že se mám informovat na své celnici, zda zboží nepodléhá clu. Nerada bych za pár let zjistila, že dlužím někde tisíce za clo.
Chci objednat jen jeden kus cca za 800,–.
Předem všem děkuji za radu a popř. své zkušenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
5.11.14 22:22

@522005 clo se neplati, jelikoz objednavka se posila z Anglie. Objednavala jsem si 3kalhoty (kolem 2500kc) a zadne clo ani DPH jsem neplatila. To se plati, pokud si objednas zbozi mimo Evropu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
6.11.14 06:13

@522005 částka v košíku je konečná, nic jiného se neplatí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
30.8.17 11:20

Oživuji téma…
Snažím se neustále objednat zboží ze stránky nextdirect.com, ale stále se mi to nedaří. Kamarádka má už dlouho stejný problém. Dříve jsme objednávaly bez problému. Je tu někdo, kdo měl podobný problém a podařil se mu vyřešit?
Když dám věci do košíku a kliknu na objednání - hodí mě to na stránku přihlášení - zadám přihlašovací údaje - když zadám špatné heslo, tak reaguje správně a hodí mi to chybu - když zadám správné heslo, automaticky se mi načte stránka s výběrem země - kliknu na Českou republiku a vrátí mě to zpět na úvodní stránku - kliknu opět na objednání a vrátí mě to zpět na přihlášení :lol: prostě pořád dokola :nevim: přihlásím se a přihlášená nejsem :cert: zkoušela jsem novou registraci na svůj druhý e-mail a ta se opět tváří, že proběhla a přitom registrovaná vůbec nejsem. Už jsem to zkoušela z PC, iPadu, mobilu, ze všeho :cert: Nechce se mi věřit, že jsme jen my dvě, kterým to nefunguje. Další mé kamarádce to funguje normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15409
30.8.17 11:40

@heart
Tak jsem to právě vyzkoušela a funguje mi přihlášení úplně normálně. Jen Českou republiku vybírám hned na začátku, před tím než začnu vkládat zboží do košíku. Po přihlášení mi normálně naběhnou moje doručovací údaje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
30.8.17 12:05

@ivašot. Diky za odpoved, ja mam prave taky od zacatku vse nastavene na Ceskou republiku, proto nechapu, proc to tam skace znova na vyber…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat