Objednávka nextdirect.com

492
14.8.14 19:38

objednávka nextdirect.com

Ahoj holky, objednávám dnes přes tyto stránky oblečení pro synka prvně, chystám se objednávku zaplatit, ale pro jistotu se chci ještě zeptat, zda objednávka dorazila vždy v pohodě, někde jsem četla, že se balíček občas ztratí? A ještě když dnes zaplatím, tak kdy přibližně dojde? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4649
14.8.14 19:45

Ano, me dorazil vzdy bez problemu a vzdy nejpozdeji do 3 dnu. A vzdy mi poslali oznameni o stavu objednavky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4346
14.8.14 19:48

Vždy došlo vše v pořádku. Naposledy jsem objednávala tento týden v úterý a dnes dopoledne jsem měla balíček doma :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9659
14.8.14 19:48

@evcaB vždy mi vše došlo. Bylo to brzy, ale přesně si nepamatuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
14.8.14 19:52

@evcaB vždy došlo, max do týdne. Bezproblémů :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.8.14 19:53

Objednávala jsem několikrát a jednou se mi balíček ztratil. Ale nebyl problém, napsala jsem jim e-mail a poslali věci znova. Pak jsem na jiných diskuzích zjistila, že se prý ztrácí docela často, protože je posílají obyčejně a jak na poště vidí odkud to jde, tak to kradou pošťačky, takže máme jako Češi zase krásnou vizitku :-/ Ale poslali to znovu, přišlo to za pár dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
14.8.14 19:57

Tak moc děkuji za odpovědi, jdu zaplatit a uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
14.8.14 20:31

Holky, taky mě to zaujalo. Dá se to platit převodem z účtu?
Nemám Paypall a nechce se mi nikam naťukávat číslo karty. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16365
14.8.14 20:38

@zvědavá borůvka bylas rychlejsi taky me to zajima. Ja mam kartu bloklou pro internetovy transakce, ale podle stranek se mi zda ze to asi nelze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
14.8.14 21:09

Objednavam asi ctyrikrat do roka a vzdy prislo vse ok, nevim jak jinde, ale v Praze to rozvazi DHL.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1172
14.8.14 21:12

Mě to v Praze přivezla Česká pošta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6162
14.8.14 21:40
@quinny píše:
@zvědavá borůvka bylas rychlejsi taky me to zajima. Ja mam kartu bloklou pro internetovy transakce, ale podle stranek se mi zda ze to asi nelze :nevim:

Já budu mít ty internetový transakce taky bloklý, tuším že někdy před rokem jsem si to nechávala dobrovolně zablokovat :think: z toho důvodu, kdybych kartu ztratila aby toho nezneužili zloději nebo abych neměla pokušení utrácet a tím pádem někde na nějakých podvodných stránkách nedala číslo karty podvodníkům jako na zlatým podnose…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4649
14.8.14 22:01

@zvědavá borůvka myslim, ze jediny zpusob je platba kartou, bohuzel :-( nikdy mi tam nic jiného na vyber nevyskocilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1655
14.8.14 22:51

@evcaB objednavala jsem tehotenske obleceni. Byla jsem opravdu prekvapena rychlosti. Objednavku a platbu jsem provedla ve stredu v noci a v patek kolem poledne mi bylo zbozi kuryrem DHL doruceno. Absolutni spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1132
27.8.14 11:11

Zkousim poprve objednavat, prosim nevite nekdo, jestli to nejde zaplatit jinak nez kartou?

A taky v obchodnich podminkach jsem nenasla nic o vraceni nebo reklamacich… Nevite nekdo? Da se to vratit jako u nas do 14 dnu, kdyz to bude napr. male?
 Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat