Objednávka nextdirect.com
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
objednávka nextdirect.com
Ahoj holky, objednávám dnes přes tyto stránky oblečení pro synka prvně, chystám se objednávku zaplatit, ale pro jistotu se chci ještě zeptat, zda objednávka dorazila vždy v pohodě, někde jsem četla, že se balíček občas ztratí? A ještě když dnes zaplatím, tak kdy přibližně dojde? Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ano, me dorazil vzdy bez problemu a vzdy nejpozdeji do 3 dnu. A vzdy mi poslali oznameni o stavu objednavky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždy došlo vše v pořádku. Naposledy jsem objednávala tento týden v úterý a dnes dopoledne jsem měla balíček doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evcaB vždy mi vše došlo. Bylo to brzy, ale přesně si nepamatuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednávala jsem několikrát a jednou se mi balíček ztratil. Ale nebyl problém, napsala jsem jim e-mail a poslali věci znova. Pak jsem na jiných diskuzích zjistila, že se prý ztrácí docela často, protože je posílají obyčejně a jak na poště vidí odkud to jde, tak to kradou pošťačky, takže máme jako Češi zase krásnou vizitku :-/ Ale poslali to znovu, přišlo to za pár dní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, taky mě to zaujalo. Dá se to platit převodem z účtu?
Nemám Paypall a nechce se mi nikam naťukávat číslo karty. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka bylas rychlejsi taky me to zajima. Ja mam kartu bloklou pro internetovy transakce, ale podle stranek se mi zda ze to asi nelze ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Objednavam asi ctyrikrat do roka a vzdy prislo vse ok, nevim jak jinde, ale v Praze to rozvazi DHL.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@quinny píše:
@zvědavá borůvka bylas rychlejsi taky me to zajima. Ja mam kartu bloklou pro internetovy transakce, ale podle stranek se mi zda ze to asi nelze
Já budu mít ty internetový transakce taky bloklý, tuším že někdy před rokem jsem si to nechávala dobrovolně zablokovat
z toho důvodu, kdybych kartu ztratila aby toho nezneužili zloději nebo abych neměla pokušení utrácet a tím pádem někde na nějakých podvodných stránkách nedala číslo karty podvodníkům jako na zlatým podnose…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zvědavá borůvka myslim, ze jediny zpusob je platba kartou, bohuzel
nikdy mi tam nic jiného na vyber nevyskocilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@evcaB objednavala jsem tehotenske obleceni. Byla jsem opravdu prekvapena rychlosti. Objednavku a platbu jsem provedla ve stredu v noci a v patek kolem poledne mi bylo zbozi kuryrem DHL doruceno. Absolutni spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zkousim poprve objednavat, prosim nevite nekdo, jestli to nejde zaplatit jinak nez kartou?
A taky v obchodnich podminkach jsem nenasla nic o vraceni nebo reklamacich… Nevite nekdo? Da se to vratit jako u nas do 14 dnu, kdyz to bude napr. male?
Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit