Oblečení do šátku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
22.3.12 10:10

oblečení do šátku

Ahoj holky, i já se na vás obracím s prosbou o radu. Kdo z vás je zkušených v šátkování poraďte, jak obléct 5měs mimčo do šátku? Nosím obvykle rolák moiru s dlouhým rukávem, ona má kuklu,čepku,body s dlouhým,tenkou mikinku, punčocháčky a funkční návleky (i s „botičkama“). Šátek mám s vlnou, takže teplý. Navrch nás zapnu SympaTex bundou. Je mi v tom už horko a říkám si, jestli vyrazit bez bundy a nechat vše ostatní, ale nevím nevím (občas hodně foukne)… Ještě mám jeden dotaz - malá je plně kojená a začala kakat 1×/5dní, dostala jsem radu na Aloe homeopatika(zatím nedávám), máte s tím někdo zkušenost?? Ona se tváří v pohodě, bez bolesti. 1× za den jí preventivně namasíruju bříško a pocvičím nožičky. Nechce se mi moc experimentovat, když je normálka 1×/týden a zbytečně hrotit normální situaci ;) . Děkuju všem předem a přeju krásný den. Svatka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
22.3.12 10:25

My jsme šli včera, 15stupňů, občas větřík, ale slunečno, dva tenké bavlněné overálky, kuklu s outlastem (je tenká, jako bavlněná, jednovrstvá), tenký bavlněný svetřík a tenké sametové tepláčky, dvouvrstvý úvaz v šátku s podílem s vlnou. Já bych tu bundu třeba nechala rozepnutou, zapnout můžeš vždycky, kukla+čepička mi už přijde zbytečná, akorát se dítěti potí hlava a právě pak ten vítr stačí trochu zafoukat a nedopadne to dobře.

Já měla na sobě obyč triko, tenký svetřík a akrylový rolák a bylo mi už vedro, bylo by stačilo triko a rolák, bundu jsem už nebrala, šli jsme většinou po sluníčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2248
22.3.12 10:59

Poslední týden má malá body s rolákem, štrample, pletený svetřík, teplejší kalhoty s laclem, capáčky a tenčí bavlněnou čepičku. Já měla tílko, triko s dlouhým rukávem a koženou bundu přes ramena, malou nosím v úvazku na bok. Když si ji večer převázal taťka na břicho, brblala, že jí je vedro :mrgreen:
Kukla a čepice mi přijdou fakt moc, ale sama znáš svou malou nejlépe, ta moje má radši nižší teploty.
Jinak s kakáním bych to nehrotila, kojené mimi může klidně i 14 dní nekakat a nic se nestane. Kdyby fakt tlačila, nešo to a bylo vidět, že ji to trápí, řešila bych to, ale pokud nemá žádný problém, nechala bych to tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.3.12 11:30

děkuju za odpovědi. Je skvělé, že nám konečně začalo teplo. Nosím ji na břichu, je zvědavá a čučí na všechny strany. Na záda ji začnu vázat, až bude držet hlavičku sto pro, 5měs dovrší příští týden :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81475
22.3.12 13:48

Teď se to počasí tak mění, že těžko radit. J8 dávám na nohy 2 vrstvy (punčocháče a leginy, nahoru jen triko vlněné. Šátek už nosím bez vlny. Já mám jen triko s dlouhým, jsem horkokrevná. Když svítí sluníčko, jdeme jen tak, bez dalších vstev. Když mi začne být zima, dám přes obě flísovou vestu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková