Oblečení do šátku 2014 :)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
222
28.7.14 10:00

oblečení do šátku 2014 :)

Ahoj holky, omlouvám se, že zakládám podobné téma, jako tady už je, ale všechno je staré a i když do existující diskuze vložím příspěvěk, tak se moc reakce nedočkám, tak to zkouším takhle znovu:
Hledám a hledám a aktuální informace moc nenacházím, tak bych se chtěla zeptat, jestli nemáte někdo zkušenost, jaké návleky jsou teď aktuálně na nožičky do šátku (ale i na bezplenkovku) dobré a netlačí. Malá není žádný cvalda (4,5 měsíce, 63cm, 6kg). Četla jsem ale tady, že třeba designsocks tlačily i hubeňoury, ale to už byly staré příspěvky, tak nevím.
A jaké návleky by byly dobré na léto a pak jaké na zimu? Začínáme teprve šátkovat, tak zatím o tom oblékání moc nevím.
A co třeba nějaká bodýčka konkrétní? :) Budu vděčná, za každý postřeh a radu. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Any11
28.7.14 10:11

Ja doporucuju bambus, sijou z neho holky na fleru (Vyrobeno tlapkama a Rozal napr), urcite usijou i navleky, to bude urcite super. Bambus je takovy chladivejsi. Nekdo nosi smes hedvabi/vlna, ale mne to kouse, tak to pro mne neni.

• Citovat
  • Upravit
2889
28.7.14 10:16

Máme myslím loňské Designsocks, bavlněné, po předchozí zkušenosti ne nejmenší velikost a tlačí. Mám ale celkem baculaté mimino (6m).
Jinak oblečení nějak zvlášť neřeším, nenosím totiž moc, tentokrát mám miminko v kočáře spokojené a většinou je pro mne praktičtější kočár. První jsem nosila hodně, ale v normál oblečení :nevim:. Docela dobrý byly body Outlast. Nevěřím sice, že je ten materiál nějakej zázrak, ale je to pěkně pružný (vydrží aspoň dvě velikosti) a bylo to na štíhlý děti (druhá dcera se mi do toho asi nevejde).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
28.7.14 16:23

Díky holky:) zkusím pár těch Designsocks (kdyžtak vrátím), a určitě se poohlédnu po něčem z toho bambusu, ten bejvá příjemnej, příp. něco zkusím „uklohnit“ spolu s babičkou, ta je šikovná - mohla by zkusit něco ušít :) Já jsem to bohužel nepodědila tyhle schopnosti. Ono by asi stejně na léto bylo lepší něco jinýho i na ty nohy než ty designsocks, spíš něco z látky jako jsou ty body nebo tak něco :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
28.7.14 19:23

Ještě mě napadlo (pro případ, že by to někoho inspirovalo aspoň k provizornímu řešení:)), že já jsem, když jsem začínala s bezplenkovkou, ustřihla troje staré punčocháče (po nás nebo ze sekáče za pár korun). Původně jako nadkolenky (abych se dostala k plence), ale dá se ustřihnout ťapka a pak jsou z toho návleky. Záleží teda na střihu, aby byly akorát kolem nožičky. Moc parády to asi nenadělá, ale účel to může splnit. Aspoň třeba na doma.
Jinak to oblečení asi taky nebudu moc řešit, zatím, pokud vyloženě nevyvstane potřeba nebo nenarazím na něco super :roll:…jen něco na ty nožičky no, a později teda v zimě asi i kukla a tak, ale tam už by fakt mohla vypomoct ta babička… tak to snad nějak půjde :) Možná bude nejjednodušší do batůžku přibalit náhradní triko i pro sebe a když se někde odšátkujeme, tak se převlíct a to původní triko nechat usušit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
3.8.14 17:42

Tak hlásim, že jsem zkusila dvoje designsocks a nahoře je to prostě moc fest. v nouzi možná Dobrý aspoň něco, ale na delší nošení to nebude. Nechápu jak můžou psát, že to je i pro větší děcka. Já si to třeba na ruku dám, ale přeci jen do dětského stehýnka se to mnohem víc a snáz zařízne. Navíc se to zkroutí ten lem takže to je jak zařízlá gumička. Nedoporučuju. Jo a jedny jsem vzala dibba (nebo jak se to píše) bambusové a ty jsou větší a sympatičtější ale zas na mimi dost dlouhý… takže jdu zkoušet dál něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková