Oblečení GAP pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
585
12.2.13 21:17
@Lucah píše:
Holky a vyplati se objednat treba jen tri kusy? Libi se mi dve trika na dceru a dziny.. tak nevim, jestli je lepsi objednat z MMB nebo primo tam..? Diky

Ahojky, ja taky objednavala jen 3 kusy. Teplaky, mikcu a pyzamo. Podle me urcite vyplati, protoze ted je akce na postovne za 4 libry, tj. cca 120 Kc. To mas skoro jak kdyz objednavas neco v CR :).. Omlouvam se za diakritiku, pisu z mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
12.2.13 21:17
@Lucah píše:
Holky a vyplati se objednat treba jen tri kusy? Libi se mi dve trika na dceru a dziny.. tak nevim, jestli je lepsi objednat z MMB nebo primo tam..? Diky

Ahojky, ja taky objednavala jen 3 kusy. Teplaky, mikcu a pyzamo. Podle me urcite vyplati, protoze ted je akce na postovne za 4 libry, tj. cca 120 Kc. To mas skoro jak kdyz objednavas neco v CR :).. Omlouvam se za diakritiku, pisu z mobilu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
14.2.13 12:59

@Loll Ahoj. a muzes mi prosim poradit, co mam napsat do kolonky (Day phone (incl. country code) nejde mi to zadat. Davam tam normalne predvolbu +420… a CZE :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
14.2.13 13:10

Ahoj, ted jsem koukala na stranky a maji moc pekne veci… mohu se zpetat, zda odpovidaji velikostne, kdyz neco objednam… asi bych tezko vracela… tak predem diiik za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
14.2.13 13:32
@Suzann píše:
@Loll Ahoj. a muzes mi prosim poradit, co mam napsat do kolonky (Day phone (incl. country code) nejde mi to zadat. Davam tam normalne predvolbu +420… a CZE :nevim:

Mě to šlo… napsala jsem tam normálně +420 xxx xxx xxx :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
14.2.13 15:01

@ilyz fakt? a davalas za to cze? nechapu, proc mi to nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
14.2.13 15:05

@ilyz tak uz vim, chtelo to mezery. Ted mi to pro zmenu nechce vzit PSČ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
14.2.13 21:56
@veberun píše:
Ahoj, ted jsem koukala na stranky a maji moc pekne veci… mohu se zpetat, zda odpovidaji velikostne, kdyz neco objednam… asi bych tezko vracela… tak predem diiik za rady.

Mam zkusenost, ze jsou detske veci o pul az o cislo mensi. Dospele velikosti sedi. Doporucuji prohlidnou tabulku velikosti a nakupovat podle udaju vyska/vaha :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
15.2.13 07:45
@Suzann píše:
@ilyz tak uz vim, chtelo to mezery. Ted mi to pro zmenu nechce vzit PSČ :zed:

PSC jsem psala v kuse :-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
15.2.13 08:29

@ilyz no nejde. Nechapu :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2159
15.2.13 12:19

@Petulinaxx diiiik za radu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7887
15.2.13 12:27

Ahoj ja objednavam na gapu pravidelne, pri prvni objednavce a registraci je jeste 15% sleva, musim rici ze velikosti sedi, lepe nez americky gap. Ja vzdy objednavam balik predevsim v akcich, obcas maji 50 a 60% slevu plus jsou dny kdy maji postovne zdarma i do ceska, dodava to dhlko a je to tak, ze super dupr rychle do dvou dnu to tady je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
15.2.13 12:49
@Suzann píše:
@ilyz no nejde. Nechapu :pocitac:

Tak to nechápu :-O.. Mě to nevzalo příjmení s diakritikou, tak jsem napsala bez, ale jinak všechno v pohodě :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
15.2.13 15:34

@ilyz Uz sem na to prisla. Ja blba jsem tam nezadavala Czech Republic :zed:. Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
585
15.2.13 15:42
@Suzann píše:
@ilyz Uz sem na to prisla. Ja blba jsem tam nezadavala Czech Republic :zed:. Diky

Paráda:) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat