Kam poslat dětské oblečení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Azylovy dum… Tam jsme vezly se segrou veci po synovcovi… Rozhodne neodmitnou. A berou hracky, obleceni po maminkach..
- Citovat
- Upravit
@eevcca já bych to poslala do azylového domu pro maminky s dětma, kolikrát tam jsou ženy co utečou jen v tom co mají na sobě ony i děti, a jsou vděčné za vše. Koukni, určitě u vás bude.
- Citovat
- Upravit
Napada me azylak. Charite bych nic nedala, prebiraj si to tam nejdriv pracovnici
Nebo treba do jesli, u nas se ptali, zda bysme neco dali k vanocum, ze jim zkrouhli rozpocet. Tak jsem udelala balicek a mala ho darovala tetam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to tady je, mam to tam rovnou poslat postou, nebo napred zavolat? Osobne se tam nedostanu s tolika vecma. Nevite jak to chodi?
- Citovat
- Upravit
@eevcca píše:
Jo to tady je, mam to tam rovnou poslat postou, nebo napred zavolat? Osobne se tam nedostanu s tolika vecma. Nevite jak to chodi?
myslím že nejlepší je to dovézt, zas pokud toho máš hodně, tak to posílat poštou
balení, nést na poštu
u nás jedu a vždycky tam někdo je.
- Citovat
- Upravit
Nebo i do dětské nemocnice, tam taky byli vděční za oblečení. nebo na Bratislavské je chritní sběrna oblečení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Háta_x - souhlasím… a můžu potvrdit-pracovala jsem tam (nemělo by to mít název charita.. nemá to s charitou nic společného:( ) bohužel:-(
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím že dnes počítač a net je duležitý. My máme použitý notebook už 5 let a taky nejsme finančně na tom dobře. Je to kravina hned odsuzovat když má někdo internet, hodně maminek tak schání věci. Je to jen muj názor.
A já kdybych počál neměla a net tak nemám zařízený byt do těd.
- Citovat
- Upravit
jjj
@Anonymní píše:
Já si myslím že dnes počítač a net je duležitý. My máme použitý notebook už 5 let a taky nejsme finančně na tom dobře. Je to kravina hned odsuzovat když má někdo internet, hodně maminek tak schání věci. Je to jen muj názor.A já kdybych počál neměla a net tak nemám zařízený byt do těd.
jojo, já jsem teda noťas kdysi dostala od otce. Ale prachy taky nemáme a přesto se k internetu dostanu. Sehnala jsem si flashku na net a měsíčně mě stojí internet 200 Kč, ikdyž stahovat filmy nemůžu, ale na to důležitý mi to stačí. A to teď dřeme fakt hubu, protože já ještě ani nemám na malýho od socky peníze, všechno se to táhne, takže žijem z 16 tisíc a nájem je 9500 a jsme 3.
a taky nejsem špatnej člověk a net mi hodně pomáhá. A doprošovat se kámoškám, abych mohla na net, když něco potřebuju. To fakt nechci.
- Citovat
- Upravit
A co kdyz si to ta matka najde na netu nekde u rodicu nebo kamaradky? Vzdyt je to blbost, internet je dneska vsude, na to nemusis byt pri penezich.
- Citovat
- Upravit
No ten net, je i veřejně přístupný v knihovně, zdarma. Jinak ale třebas já sháněla mamince věci, ta tedy fakt nemá net, nemá nic. Ale spousta rodin má starej noťas a třebas tady v centru když bydlíš, je tam X přístupných wifin, takže net se ani nemusí platit. A levnej net od našeho poskytovatele stojí 150,– měsíčně, asi hodně pomalej, ale ne každá maminka co se dostane na net je bohatá. To jen pro jejich obhajobu.
Jinak ten azylák je výborný nápad, kojeňáky dostávají dotace od státu, tam není problém oblečení kupovat, azyláky pomáhají ženám, která nemají většinou nic
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo to je možné, ale vím jak jsme na tom byly my a net natož počitač jsme prostě neměly a dávat 150 kč na net bylo i pro nás hooodně. A někteří toho docela zneužívají, kámoška takhle darovala pár hraček a oblečení na roční a přijel si pro to chlap s audinou, značkově oblečený, když jim to nechtěla dat tak ju tam malem, že nezmlatil jak byl agresivni. Prostě jsou mezi nama lidi, kteří když uvidí na inzerátu ZDARMA, tak se slezou jak supy a hlavně ti, kteří to nejmíň potřebují.
- Citovat
- Upravit
@eevcca píše:
Jo to je možné, ale vím jak jsme na tom byly my a net natož počitač jsme prostě neměly a dávat 150 kč na net bylo i pro nás hooodně. A někteří toho docela zneužívají, kámoška takhle darovala pár hraček a oblečení na roční a přijel si pro to chlap s audinou, značkově oblečený, když jim to nechtěla dat tak ju tam malem, že nezmlatil jak byl agresivni. Prostě jsou mezi nama lidi, kteří když uvidí na inzerátu ZDARMA, tak se slezou jak supy a hlavně ti, kteří to nejmíň potřebují.
To třebas jo, ale věř, že je fakt hodně potřebných. Já většinu oblečení darovala a vždy si pro to přišli lidi, na kterých bylo vidět, že jim to pomohlo
A u nás je po městě fakt všude wifi zdarma, včetně té knihovny. Jinak já i kdybych měla minimum peněz, tak net budu mít vždy, ten totiž i těm úplně nejchudším ušetří spoustu peněz, už jen tím, že se najde dost lidí, kteří jim pomohou. Ale pokud se bojíš, tak to dej do toho azyláku, tam to svoje uplatnění najde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, zjistila jsem, ze mam doma hodne obleceni po synovi nebo ktere jsem dostala kdyz jsme na tom nebyli moc dobre. Chtela bych to poslat dal matkam, ktere jsou na tom financne spatne. Ale nechci to davat na net, podle me, matka ktera ma pc a zvlada platit net a energii na tom neni zas tak zle. Mozna se mnou nekdo nesouhlasi, ale my kdyz sme na tom byly zle tak jsme nemeli ani tv abychom mohly radne zaopatrit dite. Takze kam odnest nebo poslat veci tem kteri to opravdu potrebuji? Nejlepe v Brne, ale uhradit postovne mi nevadi kdyby to bylo dal.