Od kolika let podprsenku?

rozmary
5.2.13 19:46

Od kolika let podprsenku?

Ahoj, zakládám tohle téma, protože by mě zajímalo v kolika letech začaly vaše holčičky nosit podprsenku, dcera chodí do druhé třídy, prsa ještě nemá, ale pořád doma tahá lambádky a mini podprsenečky, ve škole už je hodně holčiček nosí, u jedné jsem si toho všimla už loni, ale ta má místo prsou spíš pořádné špeky, převlékají se na tělocvik s klukama, tak holčina frfňá, že ji chce nosit taky, nebo alespoň lambádku protože se stydí. Já se přiznám, že jsem měla podprsenku poprvé na sobě až na učňáku, vím že jde doba kupředu, ale až takhle :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
5.2.13 19:48

Ty jo, lambádu jsem nosila brzo - ale až na druhém stupni.. Já jí nosila co mi vyskočily „lentilky“ :lol: Ale zrovna na tý lambadě nic závadnýho nevidím.. Vždyť je to jak tílko.. Nebránila bych jí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.2.13 19:49

Já snad v esté třídě, kdy už spolužačky nosily… Ale jinak pokud to nebude ždná „pušapka“ od Kleina, tak bych jí určo už něco pořídila, než aby měla trauma nebo se cítila „zaostalá“ :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
5.2.13 19:52

Tak ji tu lambádku pořid, když o to stojí, nebo se stydí. Od kolika let podpořenou asi záleží individuálně, kdy narostou prsa. lambádku může i bez prsou jako „náhradu“za košilku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
5.2.13 19:53

Lambádu jsem nosila na druhém stupni ZŠ, myslím v sedmičce osmičce. V prváku na střední pak už podprdu. :D Dneska ten čas fakt letí dopředu. Můžu přidat doplňující otázku??? Kdy jste měli první MS?? Já po prázdninách v osmé třídě, takže asi dva měsíce před 14 týma narozeninama. Teď mi přijde, že to holky mají dříve. Mám dceru, sice dvouletou, ale kdy se na to tak mám připravit a vysvětlit jí to??? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4750
5.2.13 19:54

Ja mela svoji na lentilky asi kolem pate seste tridy :mrgreen:
Ale pokud se prvlekaji s klukama, tak bych ji taky tu lambadku koupila, protoze si vzpominam, jak jsem hrozne byla stydliva jako mala… s vekem se to cimdal vice odbouralo az moc mozna :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1723
5.2.13 19:54

Podprsenku ne podpořenou:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7090
5.2.13 19:56

Podprsenku bych jí nedávala, ale lambádu určitě ano. Pokud se převlékají dohromady s klukama, tak je jí to asi nepříjemné i když prsa ještě nemá. Nedivím se jí. Já v tom věku taky chtěla nosit i vršek plavek i když jsem byla úplně plochá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
5.2.13 19:58

Lambádku začala dcera nosit s nástupem do školy, právě kvůli převlékání na tělák. To zrovna nevidím jako věc na kterou by bylo brzo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
5.2.13 19:59

Lambádu už má doma, já jí v tom nebráním, jenže ona držkuje že nebude nosit košilku jenom tu lambádu, protože holky nosej taky jenom podprsenky, že nebude chodit v košiloce jak trubka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4750
5.2.13 20:00
@alisekR píše:
Lambádu jsem nosila na druhém stupni ZŠ, myslím v sedmičce osmičce. V prváku na střední pak už podprdu. :D Dneska ten čas fakt letí dopředu. Můžu přidat doplňující otázku??? Kdy jste měli první MS?? Já po prázdninách v osmé třídě, takže asi dva měsíce před 14 týma narozeninama. Teď mi přijde, že to holky mají dříve. Mám dceru, sice dvouletou, ale kdy se na to tak mám připravit a vysvětlit jí to??? :nevim:

Kolem 13ti, 14ti nejsem si ted jista, ale kamoska mnohem drive uz ve 4.tr, ale byla vyspelejsi a silnejsi. Ale tyhle veci se i ve skole uci v nejakem predmetu… Vsimly jsme si s holkami, ze menstruace se dostavuje vetsinou kolem 50ti kg, nebo to bylo 40ti? Ale to myslim ne, myslim k tem 50. Mozna i proto holky dnes drive menstruuji, ze se hodne pribira a telo rychleji dospiva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9034
5.2.13 20:03

@Lucinatko Možný to je s těma kilama, ale asi to taky není pravidlo, znám pár spolužaček, který jsou do dnes jak z kozy duch, a měly MS ve 13 letech a to neměli 50 kg ani náhodou. :nevim: Je to pro mě záhada. Sousedovic dcera první MS ve 4 třídě a prej není jediná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
@Lucinatko píše:
Kolem 13ti, 14ti nejsem si ted jista, ale kamoska mnohem drive uz ve 4.tr, ale byla vyspelejsi a silnejsi. Ale tyhle veci se i ve skole uci v nejakem predmetu… Vsimly jsme si s holkami, ze menstruace se dostavuje vetsinou kolem 50ti kg, nebo to bylo 40ti? Ale to myslim ne, myslim k tem 50. Mozna i proto holky dnes drive menstruuji, ze se hodne pribira a telo rychleji dospiva :nevim:

Já bych spíše řekla, že spíše k těm 40 kg přichází MS. Pamatuji si, že ve 14 jsem měla asi 40 kg a celkem normálně jsem menstruovala ;) a to jsem nikdy nijak extra vyspělá nebyla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614

@rozmary Ta jí ji kup ;) Myslím, že na lambádku není brzy, zvlášť pokud se převlíkají s kluky…
Já teda začala s podprsenkama (klasickýma) až někdy ve 14-15ti ;) Ale i proto, že dřív nebylo, co do ní dát. ALe lambádu jsem nosila už dřív, ale jen v den, kdy jsme měli tělák :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.2.13 20:04

A k té menstruaci - já těsně před 14.. No ale co se tak pamatuju, tak jsem byla ve třídě skoro poslední..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat